Valentino Jive, přizpůsobený pro menší prostory

Valentino Jive video lesson thumbnail

Toto video se podívá na sekvenční tanec Valentino Jive, který jsme během této epidemie koronaviru upravili pro menší prostory.

Sekvenční tanec je místo, kde opakujete stejnou 16 nebo 32 taktovou rutinu v celé písni a tančíte po místnosti. Doufejme, že budete také v synchronizaci se všemi ostatními!

Často obsahují kroky, které poznáte podle tance, na kterém je založen, i když máme pocit, že Valentino Jive má víc než trochu Cha Cha Cha o tom!

Normálně je tam také 4taktní úvod k hudbě, na který všichni čekají. Pak začnete všichni společně ve stejnou dobu.

Někdy existují skladby, které jsou synonymem pro určitý sekvenční tanec, ale kvůli licenčním omezením jsme použili skladby bez licenčních poplatků, které by měly fungovat stejně dobře.| ||327

The Dance

To je skvělé, když máte pěkný velký sál, ve kterém všichni tančí!

To, co vám dnes ukážeme, je, jak cvičit základní pohyby Valentino Jive ve vaší přední místnosti. Abychom tak učinili, provádíme úpravy, jako je změna směru prvků sekvenčního tance nebo změna/zavedení prvků rotace.

Jediná věc, kterou byste museli udělat pro tuto rutinu Valentino Jive, abyste ji změnili na plnou verzi; je pro druhou sadu procházek pokračovat s vůdcem kráčet vpřed. Následovník by pak šel pozpátku.

Podívejte se na video Valentino Jive

O programu Learn To Dance

Learn To Dance je škola společenského a latinskoamerického tance. v Burnhamu, Buckinghamshire.

Přestože naše studio může být uzavřeno kvůli vypuknutí koronaviru, stále se snažíme pomáhat všem našim studentům, aby tančili!

Nezapomeňte, pokud se vám líbilo naše online taneční video Valentino Jive, pošlete ho své rodině a přátelům. Proč se také nepodívat na naše dalšíonline taneční lekce.

Můžete se podívat na naše webové stránky nebo nás sledovat online na:

Web:fcis.info
Youtube:youtube.com/learndance
Facebook:facebook.com/learndance| ||358
Instagram: instagram.com/learndance
Twitter:twitter.com/learndance