Waltz American Smooth, základní úvod

Waltz American Smooth video thumbnail

Dnešní video lekce Partner Dancing bude jemným úvodem do American Smooth a toho, jak můžete na svůj valčík použít styling „Fred and Ginger“.

Usnadníme vám několik základních kroků valčíku, než vám ukážeme náš první americký plynulý krok – obrat v podpaží o 6 počtech.

Kromě řady tanců v připravovaných videích, během několika příštích měsíců přidáme další kroky American Smooth k našim dalším společenským tancům.

Doufám, že se vám dnešní video Waltz American Smooth bude líbit a nezapomeňte se přihlásit k odběru, abyste byli informováni o všechna naše nahraná videa.

Co tím myslíte, Waltz American Smooth?

Waltz je klasický společenský tanec. Základním předpokladem je, že každé tři kroky dojde k zavření chodidel a chodidlo, které používáte, vyměníte za další figuru.

American Smooth byl ve Spojeném království popularizován na Strictly Come Dancing jako plné zdvihů a točení. Ve skutečnosti to odkazuje na americký způsob tance společenských tanců. To má tendenci upřednostňovat neustále plynulé kroky před pravidelným zavíráním a otevíráním směrem od vašeho partnera.

V našem dnešním videu děláme krok levou nohou a cvičíme jeho otáčení. Poté zavedeme 6ti násobný obrat v podpaží pro následovníka. Plavou pod paží vůdce, než se k nim znovu přiblíží.

Jakmile zvládnete zatáčku, je snadné použít Waltz American Smooth na váš standardní valčík. Postupem času vám nabídneme další kroky

Podívejte se na video

O programu Learn To Dance

Learn To Dance je společenský a latinskoamerický tanec Škola se sídlem v Burnhamu, Buckinghamshire.

Ačkoli naše studio může být uzavřeno kvůli vypuknutí koronaviru, stále se snažíme pomáhat všem našim studentům, aby tančili!

Nezapomeňte, pokud se vám líbilo naše online video Waltz American Smooth dance, pošlete ho své rodině a přátelům. Proč se také nepodívat na naše dalšíonline taneční lekce.

Můžete se podívat na naše webové stránky nebo nás sledovat online na:

Web:fcis.info
Youtube:youtube.com/learndance
Facebook:facebook.com/learndance
Instagram:instagram.com/learndance
Twitter:twitter.com/ learndance