Třída dětského tance Samba

Kids Ballroom Samba Video Thumbnail

Naše další online taneční lekce je pro děti a bude to lekce společenského tance zahrnující dětskou Sambu. Pokud se chcete dozvědět více o našich 'offline' lekcíchklikněte sem.

S naší lekcí Rainbow do 8 let začínáme jemným zahřátím , následuje taneční párty a poté dnešní tanec Samba, upravený pro mladší děti.

Cílem je mít několik zábavných prvků, které naučí základní techniky, než si probereme několik jednoduchých kroků tohoto videa tanec.

Doufáme, že z toho uděláme týdenní sérii, která bude každý týden pokrývat jiný tanec, takže bychom opravdu ocenili vaši zpětnou vazbu.

Bude zde také více sólových sestav a právě dáváme dohromady naše první partnerské video.

The Dances

Naším zahřívacím tancem bude The Farmer's Wife, pěkný zábavný tanec, který je vždy hitem v našem dětském tanečním sále třídy.

Pro Farmářovu manželku tleskáme rukama, pak tleskáme partnerovou pravou rukou, zopakujeme, ale tentokrát s použitím levé. Potom se dotkněte hlavy, ramen a boků, než se zavrtíte a odrazíte. Potom se 4x dokola dokola do-si-do.

Pak přejdeme k našemu hlavnímu tanci ve třídě dětského tance samby.

Samba pochází z Brazílie a je tanec karnevalů.

V dnešní hodině pro děti se budeme věnovat základnímu cvičení Samba Reverse a některým metličkám. Antony také hodí pár Solo Spot Voltas, aby všechny chytil!

Podívejte se na video

Doufám, že se vám dnešní dětské samba video bude líbit a nezapomeňte se přihlásit k odběru našehoYouTube kanál bude průběžně aktualizován o všech našich nahraných videích.

O Learn To Dance

Learn To Dance je taneční sál a latinskoamerická taneční škola se sídlem v Burnhamu, Buckinghamshire.

Přestože naše studio může být uzavřeno kvůli vypuknutí koronaviru, stále se snažíme pomáhat všem našim studentům, aby tančili!

Nezapomeňte, pokud se vám líbil náš online dětský taneční sál Samba taneční video pošlete prosím své rodině a přátelům. Proč se také nepodívat na naše dalšíonline taneční lekce.

Můžete se podívat na naše webové stránky nebo nás sledovat online na:

Web:fcis.info
Youtube:youtube.com/learndance
Facebook:facebook.com/learndance
Instagram:instagram.com/learndance
Twitter:twitter.com/ learndance