Aktualizace koronaviru

Vzhledem k eskalaci situace jsme se rozhodli okamžitě ukončit všechna naše skupinová sezení. Všechny skupinové lekce, workshopy, zkoušky a společenské akce se na dobu neurčitou ruší.

6 týdenní kurzy

S našimi současnými 6týdenními kurzy se pokusíme přeplánovat poslední dva týdny, pokud to bude praktické. Pokud se nám to nepodaří, připíšeme na váš účet Learn To Dance kredit za zrušené lekce.

Rozhodli jsme se zrušit další dvě série 6týdenních kurzů (takže Rock & Roll a Samba). Proto jsme aktuálně přeplánovali Next Steps Salsa na konec června (namísto dalších kroků Samba).

Soukromé lekce

Soukromé lekce budou prozatím pokračovat u obou učitelů a studentova uvážení. Odpustíme vám storno poplatky, ale žádáme vás, abyste nám to dali vědět do rána lekce.

Několik dalších škol také navrhlo, že by alternativou mohly být malé soukromé třídy. To by studentům umožnilo rozdělit náklady na soukromou lekci mezi několik párů. Jsme otevřeni této možnosti, za předpokladu dodržení všech nezbytných pokynů týkajících se zdraví.

Co když mám balíček pro kurzy/lekce?

Všechny balíčky budou prodlouženy o 6 měsíců, abyste se ujistili, že neztratíte na lekcích. Pokud obdržíte automatické e-maily s vypršením platnosti, mějte s námi trpělivost. V současné době pracujeme na spoustě adminů a děláme, co je v našich silách!

Můžete nám streamovat lekce?

Emma a já hledáme nějakou formu video výuky volba. Pravděpodobně to bude zdarma ke sledování videí na Youtube a brzy vám dáme vědět další podrobnosti.

Ukazujeme vaši podporu

Jsme hluboce dojati podporou a obecnými zprávami dobré vůle, které nám posílá tolik studentů. Řada studentů vyjádřila přání pomoci nám v této těžké době.

S Emmou jsme o tom dlouze diskutovali na základě návrhů studentů. Domníváme se, že existuje několik možností:

  • Pokud máte balíček, který se má brzy obnovit, můžete se rozhodnout pro předčasné obnovení. Na jakékoli vypršení platnosti bychom uplatnili dalších 6 měsíců.
  • Můžete zvážit umístění peněz na účet, které použijete, až bude škola znovu plně otevřena. Pokud by každý student dal na účet jen 10 liber měsíčně, určitě by to pomohlo.
  • Možnost získat finance prostřednictvím crowdfundingu pro naše studenty, jako jsme to udělali při získání studia. V současné době nepředpokládáme, že budeme potřebovat tuto úroveň finanční podpory, ale ceníme si nabídek.

Pokud byste nás chtěli tímto způsobem podpořit, kontaktujte nás prosím.

A co státní dotace ?

Zkoumám možnosti, které vláda nabídla na pomoc místním podnikům. Kdokoli, kdo to zkusil nebo má nějakou radu/návod, opravdu oceníme, když se ozvete.

V současné době si bohužel nejsem jistý, zda máme nárok na některý z grantů.

Mám nápad…

Pokud máte nějaké návrhy, jak vás udržet tančit, i když uvíznete doma, dejte nám vědět.

Jinak buďte v bezpečí a doufáme, že uvidíme se zase za pár měsíců.