Změny cen v roce 2020, nové třídy a změny času

Learn To Dance Square Logo

Změny cen 2020

Ceny našich týdenních kurzů se v roce 2020 zvýší. 

Pro ty, kteří byli s dostatečně dlouho budete vědět, že ceny skupinových tříd držíme stejné od doby, kdy jsme asi před 10 lety změnili formát, a dokonce i po převzetí vlastního studia před 3 lety.

Jako u většiny věcí se však naše náklady za tu dobu zvýšily a rozhodli jsme se provést drobné úpravy naší cenové struktury.

Týdenní lekce pro dospělé

Náklady na týdenní lekce a předsociální workshop se zvýší na 8,50 £ za lekci.  Budeme však nabízet nové možnosti blokování s 10% slevou na pět sezení (38,25 GBP) nebo 20% slevou na deset sezení (68 GBP).  Stávající balíčky a relace zakoupené před koncem semestru (neděle 22. prosince) bude možné i nadále využívat až do vypršení jejich platnosti jako obvykle.

Pro ty, kteří zůstanou na více než jednu třídu na noc, se cena zvýší o £1 až £6 za druhou třídu. Pokud se ubytujete pro všechny tři třídy ve středu večer, cena třetí třídy zůstane na 5 £, takže celková částka za všechny tři třídy bude 19,50 £.

Více než 50 let

Úterý odpolední kurzy se zvýší na 6 liber na osobu. Zavedeme také blokové možnosti 10% slevy na pět sezení (27 GBP) nebo 20% slevy na deset sezení (48 GBP). 

Páteční odpolední kurz pořádá RBWM jako součást svéIniciativy SMILE. Ceny jsou stanoveny zábavním centrem Magnet a mohou se kdykoli změnit. Centrum pro volný čas nabízí držitelům Advantage Card slevu kolem 3 £.

Dětské lekce

Ceny našich dětských lekcí zůstanou na 3,50 GBP za lekci pro děti do 9 let a 5 GBP za zasedání pro děti do 13 let. Slevy na blokovou rezervaci 6 relací za 18 GBP (do 9 let) a 25 GBP (do 13 let) také zůstanou beze změny.

FitSteps Dance Fitness

Ceny FitSteps Dance Fitness zůstanou v současnosti stejné, 5 GBP za lekci a 45 GBP za 10 lekcí.

Jeden taneční kurz

Our one dance courses will become £45 per course but we will be trialling removing the restriction on solo dancers. 

V lednu také změníme čtvrteční kurzy na kurzy „dalších kroků“, počínaje Quickstepem.

Soukromé lekce

Přivedli jsme naši Denise , a hostující učitel, slevy na úrovni v souladu s úrovní Antony & Emma. 

Nyní je 10% sleva na 6 a 20% sleva na 10 sezení. To ve skutečnosti mírně snížilo náklady na tyto balíčky.

Nové třídy a změny času

V roce 2020 zavádíme několik nových tříd; stejně jako změna úrovně našich čtvrtečních 6týdenních kurzů. Také nabídneme naše středeční večerní lekce pro pokročilejší.

Nové denní lekce pro začátečníky a zdokonalovače

Už několik let jsme byli požádáni o poskytování denních lekcí pro dospělé pro začátečníky a pokročilé .

S ohledem na tuto skutečnost jsme se rozhodli zavést lekce pro dospělé začátečníky a dospělé pro zdokonalování ve středu v poledne.

Kurz pro dospělé pro začátečníky začne ve 12:30 a lekce pro pokročilé ve 13:30 odpoledne.

Obě lekce se budou konat v našemCherry Orchard Studio a budou stát 8,50 GBP na osobu. Pokud zůstanete na obě lekce, druhá lekce bude stát pouze 6 £.

Nabízíme také slevy na blokové lekce ve výši 10 % z pěti lekcí (38,25 £) nebo 20 % z deseti lekcí (68 £ ).

Změny středečního nočního času

Historicky byly naše středeční hodiny vyučování založeny na čase dostupném v sále, který jsme si najali.

To znamenalo, že naše první třída nemohla začít dříve než v 19:45. Se třemi vyučovacími hodinami v rozvrhu končíme až ve 22:30!

V poslední době se nás několik studentů ptalo, zda by bylo možné tyto hodiny uskutečnit dříve.

Podívali jsme se na rozvrh a zjistili jsme, že s naším vlastním studiem si můžeme diktovat vlastní načasování! Poslali jsme žádost o zpětnou vazbu těm studentům, kteří navštěvují středeční večerní kurzy, o potenciálních změnách. Ohromující odezva byla, že udělat hodiny dříve byl skvělý nápad.

Proto se od středy 8. ledna všechny tři třídy přesunou o 45 minut dříve. To znamená, že lekce Improver 2 začne v 19:00, pro pokročilé ve 20:00 a pro pokročilé ve 21:00.


Doufáme, že všechny tyto změny dávají smysl, ale pokud máte nějaké dotazy, dejte nám prosím vědět.