Vánoční taneční akce a workshopy

Christmas Dance Social 2018

Jako vždy se letos v prosinci na Learn To Dance chystá řada vánočních tanečních akcí.

Tance na vánočním večírku

Solo Salsa, Merengue and Disco Dancing Workshops

V předvánočním období máme dva speciální čtyřtýdenní kurzy, abychom vám dali možnost vánočních tanců a večírků.

Pro páry máme Nightclub Two Step, americký partnerský diskotékový tanec, který je skvělý pro pomalé písně. Pro sólové tanečníky nabídneme sólový disco kurz. Ne nutně Horečka sobotní noci, tohle je spíš o tom, jak sebevědomě tančit sami.

Noční klub Two Step začíná v pondělí 25. listopadu a Solo Disco od čtvrtka 28. listopadu. Oba kurzy stojí 25 GBP na osobu a začínají v 19 hodin.Rezervaci kurzů lze provést online na kurzy.

Chcete-li na našich lekcích nebo akcích rezervovat místo pro někoho jiného, ​​vyberte možnost Úplný rezervační systém z našeho rezervačního menu.

Vánoční večírek a taneční zábava

Oslava otevření našeho Tanečního studia Cherry Orchard v prosinci 2016

V pátek 6. prosince se koná vánoční večírek a taneční společenský večer. Vánoční večírek se koná od 19:00 do 20:30 a je pro všechny zdarma. Při příjezdu je pro vás připraven welcome drink, ale jinak si přineste vlastní nápoje.

Prosinec je také výročím otevření našeho tanečního studia Cherry Orchard. Slavíme třetí rok ve studiu, takže možná budete muset vydržet také rychlý projev!

Naše vánoční taneční společenská pak začíná od 20:30 a stojí 7 liber na osobu. Přijďte si zatančit Ballroom a Latinskou Ameriku na seznam skladeb s vánoční tematikou; nebo se jen pobavte s přáteli a užijte si hudbu a tanec.

Oblékání je Winter Wonderland (stříbrná/bílá/zlatá), ale jako vždy není povinné!

Můžeterezervovat na našem webu. Vyberte si, zda přijedete na celou noc, jen na večírek nebo jen na společenský tanec.

Přísně závěrečná pizza party

Strictly Final Pizza Party
Naše 2018 přísně závěrečná pizza Party

Sobota 14. prosince je naplánována na finále BBC Strictly Come Dancing. Každý rok pořádáme Strictly Final Party, kde se akce promítá na promítací ploše, aby si ji všichni užili.

Loni jsme se rozhodli, že by mohla být zábava mít pizzerii připravující čerstvě vyrobené pizzy během finále. Byl to takový hit, že akci letos opakujeme.

Loňský výrobce pizzy bohužel odešel do důchodu, aby založil rodinu. Zapojili jsme proto další společnost, kterou velmi doporučujeme –Pizza Pals. Budou poskytovat pizzy rychlostí 40 mph (margheritas za hodinu!). K dispozici bude několik možností polevy a také česnekový chléb, salát a omáčky.

Přesné načasování finále ještě nebylo zveřejněno, ale obvykle začíná kolem 18:15. Finále běží přímo bez přestávky, dokud nevyhlásí vítěze. Dveře se otevírají v 17:30 s welcome drinkem a po celý večer se budou podávat pizzy.

Oblékání naší Strictly Final Pizza Party je Black Tie nebo Strictly Sparkle.

Vstupenky stojí 25 liber na osobu a můžete si jerezervovat na našem webu.

Vánoční odpolední čajový tanec

Vintage Afternoon Tea Dance
Vintage Afternoon Tea Dance

V květnu jsme uspořádali náš první Vintage Afternoon Tea Dance. Byl připraven skvělý výběr sendvičů, koláčů a koláčků a každý se dostal do ducha akce.

V našem letošním vánočním programu se rozcházíme o neděli později než obvykle. Řekli jsme si, že by bylo hezké uspořádat další odpolední čajový tanec, který nás přivede do vánoční přestávky.

Tento vánoční odpolední čajový tanec se bude konat v neděli 22. prosince. Bude zajištěn plný odpolední čaj se sendviči, koláčky a koláče a spousta času na tanec. Tématem jsou vinobraní Vánoce, ale stejně jako u všech našich akcí není oblékání povinné.

Místa na tuto událost rychle ubývají, takže pokud si chcete rezervovat, neotálejte. Vstupenky stojí 25 GBP na osobu a lze je rezervovat na našístránce událostí.

Darujte tanec

Learn To Dance Gift Cards
Koupit Vánoční taneční poukaz, vyberte si vlastní hodnotu.

Nezapomeňte, že můžete zakoupit dárkové poukazy zRezervační menu, které lze poslat e-mailem přímo na příjemce nebo vytištěné pro vložení do vánočních přání.

Vyberte si vlastní hodnotu nebo jednu z našich předem vybraných oblíbených možností a darujte tyto Vánoce tancem.


Cokoliv vaše plány na Vánoce, doufáme, že vás uvidíme na některé z našich akcí, kurzů nebo workshopů.