Kurzy tance Quickstep a vídeňského Waltz One začínají tento týden.

Dance Break Weekend Holiday Tuition

Naučte se tančit běhjeden taneční kurz po celý rok, pokrývající rozsah tanců, které učíme. Od tohoto týdne máme ještě pár volných míst v našem Quickstepu a našich kurzech vídeňského valčíku.

V pondělí 14. října začne náš kurz Learn To Quickstep, zatímco ve čtvrtek 17. října začíná náš Learn To Kurz vídeňského valčíku

Nášjeden taneční kurz stojí 37,50 £ na osobu a začíná v pondělí nebo ve čtvrtek v 19 hodin.

The Quickstepje rychlý tanec se spoustou složitých kroků. Nicméně pro začátečníky a zdokonalovače začneme tím, že vás s důvěrou obejdeme.

Vídeňský valčík je tanec klasických rakouských plesů. Zde se tanečníci točí po parketu až do ranních hodin. Na tomto kurzu pracujeme na technice, která vám pomůže vyhnout se jiným párům – a dostat závratě!

Naše kurzy Quickstep a Vídeňský valčík jsou otevřené pro dospělé začátečníky, ale nejlépe se hodí pro ty, kteří už nějakou dobu tančí. .

Kurzy začínají základy tance, pracují na rozvoji dobré techniky pro ty, kteří jsou sebevědomější. Na konci kurzu byste si měli být jisti základním vzorem nebo výběrem kroků.

Sólová místa jsou na našich kurzech jednoho tance omezená a doporučujeme rezervaci předem, protože naše kurzy jsou často vyprodané.|| |342

You can save £7.50 per person if you use the discount code ‘One10’. Book directly on our webové stráncenebokontaktujte nás pokud máte nějaké dotazy.

Vše naše kurzy probíhají v našemvyhrazeném studiu v Burnhamu.