Děti taneční sál a kurzy Latinské Ameriky Obnovení neděle 8. září

Kids Dancing

Naučte se tančit a v neděli dopoledne během semestru pořádáme kurzy pro děti ve společenských a latinskoamerických tancích.

Naše kurzy pro děti pokračují od neděle 8. září a máme dvě lekce v závislosti na věku vašeho dítěte.

Rainbow Under 8's Ballroom a Latin American

Neděle (termín) 10:00–10:25

Naši třídu „Rainbow“ v 10:00 cílíme na děti ve věku 4–8 let. Stojí 3,50 £ za relaci. Nabízíme slevu na blokovou platbu ve výši 18 GBP za 6 sezení.

V této hodině se zaměřujeme na osvojení základních pohybů a technik skrytých v zábavných sekvencích.

Hodina začíná obecnou rozcvičkou, která zahrnuje základní pohyby a také vštěpování poslechu, a následováním jemných pokynů.

Na to navazujeme „party dance“, který používá snadno sledovatelné kroky a sekvence, které se během tance opakují. Mohou to být tance jako Superman nebo Cha Cha Slide nebo společenské a latinské tance včetně polky.

Poté přejdeme do části lekce, která se zaměřuje na vybrané tance daného termínu. Pracujeme na zkouškách v rámciNárodní asociace učitelů tance (NATD) a ty se konají dvakrát ročně.

Třídu ukončíme hromadná Hokey Cokey (rádi bychom se přidali, pokud je to možné, rodiče/zákonní zástupci), než se ochladíme.

Duhové zkoušky

Ve zkouškách Rainbow Kids Ballroom a Latinské Americe získávají jiná barva duhy pro každý tanec, který předvádějí.

V závislosti na věku a zkušenostech si děti obvykle berou jednu nebo dvě barvy najednou, aby získaly svou cenu za tanec Rainbow.

NATD Rainbow Award Kids Ballroom Dance Exam

Při závěrečné zkoušce jsou oceněny vyrytým sunburst plaketa.

Tyto zkoušky jsou dostupné pouze pro osoby mladší 8 let. Nicméně ti, kteří získali Rainbow před svými 8. narozeninami, mají příležitost dokončit svou cenu Rainbow.

Mládežnická (9–13 let) taneční sál a Latinská Amerika

Neděle 10:30–11:15

Třída „Juvenile“ v 10:30 je určena pro děti ve věku 9–13 let a náklady 5 £ za relaci (k dispozici sleva na blokovou platbu 25 £ za 6 relací).

V této třídě přecházíme na dětského partnera, který tančí se svým tanečním sálem a latinskoamerickou. Učíme je také složitější rutiny a sekvence.

Každé zkouškové období se kurzy zaměřují na dva tance. Cílem je provést je od základních kroků až po zkoušky Pre-Bronze nebo Bronze. Naše zkouškové sezení se konají dvakrát ročně v rámciNárodní asociace učitelů tance (NATD).

Zkoušky pro mladistvé

V závislosti na jejich úrovni nebo zkušenostech naše děti pracují buď na předbronzové zkoušce, nebo na jednodušší PDT (test lidového tance).

Zkouška PDT je ​​základní zkouškou pro začátečníky a je skvělá pro seznámení dětí s procesem zkoušek Ballroom a Latinské Ameriky.

Zkoušky na předbronzovou úroveň jsou více technicky zaměřené a vyučujeme podrobnější rutinu. Obvykle jsou nejvhodnější pro děti, které již dříve tančily nebo již nějakou dobu navštěvují naše kurzy.

V každém případě se děti ve třídách učí stejné taneční a latinskoamerické postupy.

Kde jsou kurzy Kids Ballroom a Latinská Amerika?

Výuky probíhají v našem studiu v Burnhamu. Naše úplná adresa je Learn To Dance, George Pitcher Memorial Ground, Cherry Orchard Pavilion, Britwell Road, Burnham, SL1 8DL. Mapu a základní pokyny si můžete prohlédnout nakontaktní stránce našeho webu.

První třída zdarma!

Nezapomeňte, že nabízíme bezplatnou zkušební lekci pro děti ve společenských a latinskoamerických třídách.

Pro více podrobností nebo rezervaci jedné z našich nedělních tříd prosím navštivtenaši webové stránky.