2020 Glastonbury Dance Weekend nyní v prodeji

Red & Black 'Latin Love' theme

Náš taneční víkend v Glastonbury 2020 se soustředí naTango přes dvounoční přestávku na večeři se snídaní vThe Wessex Hotel, High Street, Street, BA16 0EF. Víkend bude probíhat od pátku 13. března do neděle 15. března 2020.

O této přestávce zaměřené na jeden tanec začínáme workshop úvodní sekvencí, která se během 2 hodin postupně ztěžuje. V neděli se také koná rekapitulační workshop, který vám pomůže upevnit sekvenci, než půjdete domů.

V sobotu odpoledne nabízíme za příplatek volitelný kurz techniky. V této hodině techniky se často díváme na vylepšení vaší obecné techniky a také na tipy, které vám pomohou se sekvencemi, které probíráme.

Jaké je letošní téma?

Vždy jsme téma našich tanečních víkendů. V sobotu večer našeho 2020 Glastonbury Dance Weekend budeme mít ples na téma „Black & Red“. Podobné téma jsme provozovali na našemBournemouthském tanečním víkendu v roce 2016, Latin Love, a některé fotky z této přestávky si můžete prohlédnout níže.

Jaký je formát?

Náš taneční víkend v Glastonbury 2020 bude zahrnovat:
– přihlášení od 15:00
– 3 chody každý večer
– breakfast on Saturday & Sunday
– taneční workshop v sobotu a neděli ráno
– Workshop „Zlepšete své tango“ v sobotu odpoledne za příplatek 5 liber
– ‘Black & Red’ themed ball on Saturday

Cena tanečního víkendu Glastonbury 2020

Náš taneční víkend Glastonbury 2020 stojí 165 GBP na osobu (na základě dvou sdílení).

Do 30. listopadu 2019 je vyžadována nevratná záloha ve výši 50 £ na osobu, přičemž zůstatek je splatný do 31. ledna 2020. Pokud provedete rezervaci a zaplatíte celou částku do 30. listopadu 2019, můžete ušetřit 15 GBP.

Naše jednolůžkové pokoje bez příplatku jsou plně obsazeny, na další jednolůžkové pokoje se vztahuje příplatek 40 £ pro jednu osobu, i když máme několik dvoulůžkových pokojů, o které se rádi podělíme.

Tanec není povinné, takže neváhejte a přijďte také jen kvůli sociálnímu aspektu!

Zarezervujte si nyní!