2019 Bournemouth Dance Weekend místo pro pozdní zrušení

Marsham Court Bournemouth - Solent Suite

Kvůli nešťastným okolnostem musel jeden z našich párů zrušit svou účast na našem 2019 Bournemouth Dance Weekend.

Pokud je to možné, snažíme se vždy znovu prodat jakékoli prostory, abychom minimalizovali poplatky pro studenty. Pokud jste to nestihli před uzávěrkou rezervace, nyní máte šanci získat skvělou nabídku.

Kdy a kde je Bournemeouth Dance Weekend?

Náš Bournemouth Dance Weekend se koná od pátku Od 4. do neděle 6. října 2019. Letos jsou tance Tango & Cha Cha.

Náš Bournemouth Dance Weekend je vždy oblíbený. Letos jsme se přestěhovali do většího hotelu – Marsham Court Hotel – s jejich nádherným Solent Suite. Hotel je jen pár minut od pláže a je vysoce doporučen řadou studentů.

Kolik stojí Bournemouth Dance Weekend?

Víkend stojí (před slevou) 200 GBP na osobu , nebo 230 GBP za sólo obsazení a máme potenciálně k dispozici několik vylepšení s výhledem na moře. Cena přestávky zahrnuje večeři, nocleh se snídaní spolu s recepcí s nápoji na uvítanou v pátek večer.

Nabízíme 20% slevu na každou rezervaci, která zaplní tato místa před konečným termínem 4. září. Stačí zadatBourneLate2019 u pokladny a získat slevu (při rezervaci je vyžadována plná platba).

Jaké je letošní téma?

Naše taneční víkendy mají vždy nějaké téma a letošním tématem je Country & Western. V sobotu odpoledne budeme mít speciální workshop line dance, který je k dispozici za příplatek. Vždy je skvělé vidět, kolik úsilí lidé vynakládají na tato témata, a níže si můžete prohlédnout fotografie z některých předchozích tanečních víkendů v Bournemouthu.

Pokud chcete zarezervujte si víkendovou přestávku ve společenských tancích, klikněte prosímsem. Nezapomeňte zadatBourneLate2019 a získejte slevu na pozdní zrušení.

Doufáme, že se k nám můžete připojit.

Ne nezapomeňte se podívat na naše dalšínadcházející taneční přestávky.