Naučte se tančit Svatební taneční společnost roku

Global Wedding Awards Logo - Learn To Dance Wedding Company of the Year

Learn To Dance je svatební taneční společnost roku 2019 – domácí kraje!

Lux Life Globální svatba Již třetím rokem jsou oceněny ceny Learn To Dance. Jsme tak vděční, že jsme byli opět nominováni a vyhráli cenu v této mezinárodní publikaci.

Toto bylo přidáno do naší2018 ocenění of awards and continues to show the high standards we uphold.

Jsme naprosto nadšeni z Learn To Dance, že jsme získali další ocenění.

V Learn To Dance jsme vášnivýSvatební první tance. V průběhu let jsme spolupracovali s mnoha šťastnými páry. Ať už se jedná o jednoduché, sebevědomé, rutinní nebo složitější mixtape, máme zkušenosti, které vám pomohou.

Nezapomeňte se o nás zmínit všem svým přátelům a rodině, kteří se budou vdávat. ! Svatební lekce tance Learn To Dance lze zakoupit jakodárky také!

Nenacházíte se poblíž našeho tanečního studia v Burnhamu? Můžeme také nabídnout svatební lekce Learn To Dance prostřednictvím online streamovacích platforem, jako je Zoom.

O Lux Life

Luxlife Magazine je prémiová lifestylová publikace, která byla založena v roce 2015 vydavatelskou společností AI Global Media Ltd.

LUXlife se celosvětově distribuuje do nákladu 238 000 kusů a zaměřuje se na řadu témat v odvětví luxusního životního stylu. Uvádět články o; móda, krása, dobré jídlo, cestování, luxusní nemovitosti a mnoho dalšího.

Na jejich stránkách najdete vše od produktových novinek a recenzí až po podrobné informace o trendech, funkcích a komentářích; vše je navrženo tak, aby informovalo, bavilo a inspirovalo.

O Learn To Dance

Naučte se tančit je škola společenského a latinskoamerického tance, kterou provozují manžel a manželka tým Antony & Emma-Louise Holeksa

Už více než deset let připravujeme choreografii prvních svatebních tanců! Včetně všeho od jednoduchého vedení až po mixtape a zapojení svatební party.

Lekce svatebního prvního tance Learn To Dance jsou k dispozici po celý rok. Ale v létě jsme obzvlášť zaneprázdnění, takže plánujte dopředu!

Můžete se podívat na naše webové stránky nebo nás sledovat online na:

Web:learndance .co.uk
Youtube:youtube.com/learndance
Facebook:facebook.com/learndance
Instagram:instagram.com/learndance
Twitter:twitter.com/learndance