Learn To Dance oceněno cenou MINDBODY Visionary Award

MINDBODY Visionary Badge

Nedávno jsme zjistili, že jsme získali další ocenění, tentokrát od společnosti MINDBODY Inc. – poskytovatele našeho online rezervačního systému.

Učte seToDance byli jmenováni vizionářem MINDBODY, což je ocenění udělované za obchodní dokonalost v odvětví fitness, krásy a wellness od globální zákaznické základny MINDBODY .

„Ocenění MINDBODY Visionary Awards je náš způsob, jak oslavit majitele firem, kterým sloužíme, jak za jejich úspěch, tak za to, jak to převádějí do pomoci svým komunitám žít zdravější a šťastnější život,“ řekl Rick Stollmeyer, MINDBODY. CEO a spoluzakladatel. „Propojování světa s wellness začíná na našich vlastních dvorcích a naši vyznamenaní si zaslouží uznání za své odhodlání a úspěchy.“

Ještě přes měsíc, abychom letos získali další ocenění, abychom přidali k našimCena časopisu Lux dříve v tomto roce a také jsme se dostali do užšího výběru na cenu Foxy Deer 'Workshops & Classes', která nyní potřebujeváš hlasy, aby nám pomohly vyhrát cenu.

To vše pomáhá označit skvělý druhý rok v našem studiu Cherry Orchard a těšíme se na to, co přinese rok 2019.

Thanks again for all your support.

Antony, Emma a ostatníUčte seKomuTanecteam


O učeníKomuTanec

UčitKomuDance je škola společenského a latinskoamerického tance, kterou provozuje tým manželů Antony & Emma-Louise Holeksovi a funguje od roku 2006.  Kurzy pro všechny úrovně a věkové kategorie a osobní výuka probíhají po celou dobu týden, stejně jako taneční přestávky a soukromé akce.

V roce 2016 jsme se přestěhovali do našeho vlastního studia v Cherry Orchard v Burnhamu a nyní nabízíme sezení většinu dní v týdnu.


O společnosti MINDBODY

MINDBODY, Inc. (NASDAQ: MB) je přední technologická platforma pro odvětví fitness, krásy a wellness. Místní podnikatelé po celém světě využívají integrovaný software a platební platformu MINDBODY k řízení, prodeji a budování svých podniků. Spotřebitelé používají MINDBODY, aby snáze našli poskytovatele fitness, wellness a kosmetiky ve svých místních komunitách a mohli s nimi komunikovat. Další informace o tom, jak MINDBODY pomáhá lidem vést zdravější a šťastnější život tím, že spojuje svět s fitness, krásou a wellness, najdete namindbodyonline.com.

 

1 komentář

  1. Sue Walker dne 11. listopadu 2018 ve 09:09

    Gratulujeme Antonymu, Emmě a týmu – zaslouženě!