Fundraising na defibrilátor byl úspěšný!

Learn To Dance 2013 SquarePo zvláště energické hodině Jive & Quickstep s naší skupinou nad 50 let v úterý odpoledne jsme se [ze žertu] zeptali, kde je nejbližší defibrilátor.  Zatímco jsme byli vtipně dotázáni, přimělo nás to k zamyšlení…

Dotazy s Burnham Parish Council odhalily, že nejbližší AED (automatický externí defibrilátor) bude v Burnham Park Hall, asi 5 minut jízdy od studia.  I když bylo prokázáno, že AED zdvojnásobují míru přežití někoho, kdo trpí náhlou srdeční zástavou, jejich účinnost se snižuje přibližně o 10 % s každou minutou zpoždění při jejich použití.

Vzhledem k tomu, že naše studio sídlí na fotbalových hřištích a je to hotspot pro pejskaře a běžce, cítili jsme, že výhodu mít AED mimo studio nelze přehlédnout, pokud to pro někoho znamenalo rozdíl mezi životem a smrtí.

Burnham Parish Council nabídl, že zaplatí na instalaci a hostování externí skříně, pokud bychom byli schopni vybrat dost na pokrytí čistých nákladů na vybavení a skříň ve výši 1 366,25 GBP.

Zkoumali jsme různé možnosti, jak bychom mohli zvýšit potřebné finanční prostředky a nakonec jsme se rozhodli pro zábavný den tanečních lekcí v pondělí 28. května.

Veškeré přebytečné finanční prostředky budou poté věnovány na stránku Check Heart Appeal, fundraisingovou stránku založenou na získávání peněz pro C-R-Y ( Cardiac Risk in the Young), charitativní organizace blízká Antonymu & Emmině srdci.

Check Heart LogoDopoledne jsme měli workshop American Smooth, ochutnávku FitSteps a polední Tea Dance; zatímco odpoledne se konalo 'Singin' in the Rain', workshopy inspirované Bollywoodem a Charlestonem.

To vše znamenalo, že Antony musel mít alespoň 5 převleků!

Obdrželi jsme řada darů, před i po dni, od těch, kteří se nemohli zúčastnit, a také jsme uspořádali tombolu s různými cenami včetněUčitKomuTanec dárkový poukaz a hlavní cena rodinného focení sEmma-Louise Walton Fotografie.

Tombola byla uzavřena a losována o týden později živě na naší facebookové stránce, i když jsme začali panikařit, když se začalo losovat několik duplicitních výherců (bez ohledu na to, kolik Antony zatřásl a zamíchal lístky), ale nakonec se to srovnalo!

https://www.facebook.com/learndance/videos/10160843462305221/

Mezi dnem sbírky , tombola a daryUčit seKomuTanec celkem se vybralo1 855,63 GBP|| |350!

Pověřili jsme Radu Burnham Parish, aby objednala defibrilátor, a s potěšením oznamujeme, že je nyní nainstalován!

defibrillatorChtěli bychom vyjádřit velké poděkování všem, kdo se podílejí na chodu/administraci akce, všem, kteří přispěli nebo se zúčastnili dne, a Burnham Parish Council za jejich podporu.

Velmi si toho vážíme,

Antony, Emma a členovéUčitKomuTanectým


O učeníKomu| ||369Dance

Učit seKomuTanec je škola společenského a latinskoamerického tance, kterou provozují manžel a manželský tým Antony & Emma-Louise Holeksa a funguje od roku 2006.  Kurzy pro všechny úrovně a věkové kategorie a osobní výuka probíhají po celý týden, stejně jako taneční přestávky a soukromé akce.

V roce 2016 přestěhovali jsme se do našeho vlastního studia v Cherry Orchard v Burnhamu a nyní nabízíme sezení většinu dní v týdnu.


O Zkontrolujte Heart Appeal

Toto má byla zřízena k uctění památky Bena Birche, který zemřel 22. května 2013 na syndrom náhlého úmrtí dospělých (S.A.D.S).

Nediagnostikované srdeční onemocnění si každý týden ve Spojeném království a u nás vyžádá nejméně 12 mladých lidí. charitativní organizace Cardiac Risk in the Young (CRY) bojuje za zvýšení informovanosti, podporu rodin pozůstalých a podporu screeningu srdce, programů testování EKG a lékařského výzkumu S.A.D.S.

Benovi bylo 29 let a byl nám náhle odebrán . Neobjevily se žádné varovné signály a doufáme, že shromáždit jakoukoli částku peněz, abychom zabránili jiným rodinám utrpět ztrátu, kterou jsme utrpěli, bude skvělý způsob, jak si ho připomenout.


O C-R-Y

Every week in the UK at least 12 young people die of undiagnosed heart conditions. Since its formation in 1995, Cardiac Risk in the Young (CRY) has been working to reduce the frequency of young sudden cardiac death (YSCD). CRY supports young people diagnosed with potentially life-threatening cardiac conditions and offers bereavement support to families affected by YSCD. CRY promotes and develops heart screening programmes and funds medical research. CRY publishes and distributes medical information written by leading cardiologists for the general public. CRY funds specialist referral, screening and cardiac pathology services at leading UK hospitals.


O defibrilátorech

An automatizovaný externí defibrilátor (AED) je přenosné elektronické zařízení, které automaticky diagnostikuje život ohrožující srdeční arytmie komorové fibrilace a bezpulzové komorové tachykardiea je schopné léčit defibrilací, aplikací elektřiny, která zastaví arytmii a umožní srdci obnovit účinný rytmus.

S jednoduchými zvukovými a vizuálními příkazy jsou AED navrženy tak, aby je snadno používal i laik. použití AED se vyučuje v mnoha třídách první pomoci, certifikované první reakce a základní podpory života (BLS) na úrovni kardiopulmonální resuscitace (KPR).

Neopraveno, tyto srdeční stavy (ventrikulární tachykardie, ventrikulární fibrilace, asystolie) rychle vedou k nevratnému poškození mozku a smrti, jakmile dojde k zástavě srdce. Přibližně po třech až pěti minutách zástavy srdce může začít docházet k nevratnému poškození mozku/tkáně. Za každou minutu, kterou osoba se srdeční zástavou projde, aniž by byla úspěšně léčena (defibrilací), se šance na přežití snižuje o 7 procent za minutu v prvních 3 minutách a snižuje se o 10 procent za minutu, když čas pokročí za ~ 3 minuty.

Observační studie ukázaly, že při srdeční zástavě mimo nemocnici byly defibrilátory s veřejným přístupem, když byly použity, spojeny se 40% mediánem přežití. Když je operují nevyslaní laičtí záchranáři, mají nejvyšší pravděpodobnost, že povedou k přežití.