Cherry Orchard Dance Studio Launch

Spuštění tanečního studia Cherry Orchard

Cherry Orchard Dance StudioStavební práce byly téměř dokončeny a příští týden přijdou naši tesaři, aby začali pokládat podlahu.  To by mělo být dokončeno do konce týdne a poté zahájíme proces přesunu napříč našimi třídami a lekcemi.

Za předpokladu, že již nedojde k dalším zpožděním, plánujeme uspořádat naši oficiální zahajovací akci v pátek 9. prosince před plánovaným vánočním společenským setkáním Winter Wonderland.

Spouštěcí akce zdarma bude v 19:00 a poté bude následovat naše vánoční společenská událost za obvyklou cenu.

Rádi vás tam všechny uvidíme ale pokud ne, těšíme se, že vás přivítáme na třídách nebo lekcích, až se tam přesunou.

Úplná adresa bude Cherry Orchard Pavilion, George Pitcher Memorial Ground, Britwell Road, Burnham, SL1 8DL.|| |328

[Hopefully] Final Painting Party

Naše hlavní hala byla vymalována, kromě oprav, jakmile stavitelé a tesaři skončí, a nyní se chystáme vymalovat naše menší 'Studio 3' a dokončete chodbu.

Antony bude ve studiu v sobotu 19. listopadu přibližně od poledne (možná dříve), aby se pokusil vše dokončit a jako vždy uvítáme jakoukoli pomoc, kterou může kdokoli nabídnout.

Také pokud má někdo nějaké zkušenosti se sestavováním kuchyňských podstavců, které by byly opravdu užitečné.

Dejte nám vědět, jestli můžete přijít, nebo se klidně ozvěte den, ale pamatujte, prosím, že parkování o víkendech je během fotbalové sezóny rušnější.

Změny rozvrhu tříd

Všechny naše třídy, kromě našich Maidenhead sezení, budou postupně převedeny do nového studia od konce tohoto měsíce (za předpokladu úspěšného dokončení prací).

První lekce v novém studiu budou naše středeční soukromé lekce avečer lekce od středy 30. listopadu (FitSteps se přesune během následujícího týdne).

Od pátku 2. prosince se budou všechny ostatní lekce konat v novém studiu za předpokladu nenarazili jsme na žádné počáteční problémy.

Náš jízdní řád zůstane podle aktuálního plánu a vyhodnotíme to, až se v příštích několika měsících usadíme.

Upozorňujeme, že víkendy během dopoledne a brzy odpoledne jsou během fotbalové sezóny kvůli parkování velmi vytížené, takže možná budete muset při příchodu na kurzy nebo workshopy věnovat více času, protože máme pouze omezené množství vyhrazených míst.