Kdo se chystá na malování?

AKTUALIZACE: Budeme malovat v sobotu 24. září od 8:00, pokud budete moci přijít dolů!

uncle sam image

Zatímco stále čekáme na dokončení právních formalit pronájmu našeho nového ateliéru, dostali jsme od pronajímatele povolení k zahájení některých počátečních dekoračních prací, které jsme chtěli udělat.

Proto plánujeme jít v pátek a sobotu tohoto týdne na přípravné práce a počáteční nátěr dřevěných rámů dveří a oken, aby byly z tmavého mahagonu do pěkné zářivě bílé.  Doufáme, že budeme mít dokonce dost času na to, abychom si oblékli dostatek kabátů, aby mohly být hotové tento víkend.

Pokud bude někdo k dispozici v pátek po 14:00 nebo v sobotu od rána, budeme rádi pomoc, kterou byste mohli nabídnout.

Také pokud máte náhradní štětce, podnosy na barvu, brusný papír atd., které bychom mohli použít, dejte nám prosím vědět.

Každý, kdo má nějaké doporučení pro nejlepší místo pro nákup barev a spotřebního materiálu, nebo pokud máte obchodní kontakt, dejte nám prosím vědět.

Budeme také fotit, abychom zdokumentovali studio v různých fázích přeměny, ale nebojte se nemusíte pózovat, pokud nechcete!

Adresa našeho nového studia je Cherry Orchard Pavilion, George Pitcher Memorial Ground, Britwell Road, Burnham, SL1 8DL.

Dejte nám prosím vědět, jestli jste v kterýkoli z těchto dnů k dispozici, abyste nám pomohli, i kdyby to bylo jen u vaření sendvičů a čaje!

 

4 komentáře

  1. Stephen Silver Dne 15. září 2016 v 13:56

    Pravděpodobně máme nějaké zásoby barev. To, co jsem řekl, asi ukazuje, že nejsme žádní velcí dekoratéři, ale rád pomůžu s cateringem a přivezu domácí brownies



    • learndance 16. září 2016 ve 00:06

      Moc děkuji, to by bylo skvělé. Uvidíme se zítra.



  2. Sue Walker 15. září 2016 v 17:25

    Rád bych pomohl, protože jsem docela šikovný s barvou štětec! Bohužel se nemohu dostat zpět ze Španělska dostatečně rychle 😉 Doufám, že seženete spoustu dobrovolníků. Těším se, až vyzkouším nové studio, až se vrátím ze svých holínek 🙂 Sue W.



    • learndance Dne 16. září 2016 v 0:06

      Ahoj Sue, užij si zbytek prázdnin a doufejme, že než se vrátíš, už se nastěhujeme…doufejme!