Výsledky učitele tance roku 2015

Learn To Dance 2013 Square

Včera večer došlo k prvnímu veřejnému vyhlášení (předchozí ročník právě oznámil vítěze v časopise) vítěze časopisu Dance Today v kategorii Učitel tance roku 2015.

Výsledky byly vyhlášeny na speciální Gala Night, která se konala v Blackpool Tower, kterou mnozí považují za domov společenských tanců.

Do užšího výběru byli čtyři učitelé z národní soutěže.  Jak mnozí z vás vědí, náš ředitel a spoluzakladatel Antony Holeksa se dostal do tohoto užšího výběru.Charleston00-warren-and-jane-dsc 9838

K Antonymu se přidali učitelé Ballroomu a latiny Warren a Jane Bullockovi (na obrázku vlevo| ||325), who have represented the UK in major competitions around the globe and featured in numerous British, European and World finals, run a large dance school, Zig Zag Dance Factory, v Midlands.

00-scott-cupit-dancingTaké Strictly Come Dancing asistent charlestonského choreografa Scott Cupit ( obrázek vpravo) v roce 2009 se přestěhovala do Londýna, aby otevřelaSwing Patrol London, která nyní pořádá kurzy a týdenní společenské tance na místech po celém hlavním městě a minulý rok obdržela investici od Deborah Meaden na Dračí doupě s cílem rozšířit lásku ke swingu dál.

00-michelle-img 5854A nakonec Michelle Moss (na obrázku vlevo) provozovalŠkolu múzických umění Michelle Mosss ve Stoke-onu -Trente, 14 let. Vyučuje balet a step a mnoho jejích studentů nyní trénuje na Royal Ballet School, Hammond and Northern Ballet, abychom jmenovali alespoň některé.


 

Večer odstartoval workshop vedený Warrenem & Jane Bullock, zahrnující jednoduchou, ale elegantní sekvenci linek pro Foxtrot a vášnivý krok Cha Cha.  Poté jsme měli obecný tanec nejprve na reprodukovanou hudbu a poté později, od kultovního Ross Mitchell Orchestra.

Po kabaretu některých vycházejících hvězd nastal čas vyhlásit vítěze.

Nicola Rayner, redaktorka časopisu Dance Today, vystoupila na pódium a poskytla stručnou biografii každého z užšího výběru učitelů, než předá Ross Mitchell, aby oznámil vítěze.

Vítězem roku 2015 Dance Today Dance Teacher of the Year je Scott Cupit z Swing Patrol London.  Celé oznámení si můžete přečíst na webových stránkáchDance Today je úžasný výsledek a nemůžeme dostatečně poděkovat našemu studentovi a jeho přátelům a rodinám za všechny hlasy, které umístili.

Whilst Antony was obviously disappointed not to have won, the achievement of a second consecutive shortlisting, in such a big national competition is an amazing result and we can’t thank our student and their friends and families enough for all the votes they placed.

Toto byl zřejmě nejtěsnější ročník soutěže a Scottovi gratulujeme k jeho vítězství.  Nejen, že je opravdu skvělý chlap, ale Antony a Emma byli před několika lety na workshopu Swing Patrol (když měli volný čas!) a pořádně si to užili.

Těšíme se na rok 2016 soutěž a další šance jít o titul!