Antony zařazen do užšího výběru pro učitele tance roku 2015

Learn To Dance 2013 SquareS velkým potěšením vám oznamujeme, že Antony se opět dostal do užšího výběru na prestižní ocenění Dance Today Dance Teacher of the Year.

learn to dance classes Děkujeme všem našim studentům, jejich rodinám a přátelům, kteří hlasovali.  Skutečně pro nás hodně znamená, že vás to, co děláme, tolik baví.

Vítěz letošního ročníku soutěže bude vyhlášen na speciální Gala akci v Blackpool Tower v sobotu 28. března 2015 od 18:30.| ||322

The evening features music and singing from Ross Mitchell, his band, and singers as well as demonstrations and workshops.

Vstupenky na akci jsou 12 liber na osobu.  V současné době dostáváme cenové nabídky na hotely, ale pravděpodobně se budou pohybovat v rozmezí 50 liber včetně snídaně.

Pokud bude mít zájem dostatek studentů, lze dojednat cenovou nabídku na autobusovou dopravu.

Blackpool TowerDoufáme přidáte se k nám na tento skvělý večer a šanci zatančit si ve světoznámé Blackpool Tower.

Podrobnosti o rezervaci budou zveřejněny tento týden, jakmile potvrdíme ceny a dostupnost.


O učeníKomuTanec

Učit seKomuTanec je Škola společenského a latinskoamerického tance, kterou provozuje tým manželů Antony & Emma-Louise Holeksovi a probíhá od roku 2006.  Kurzy pro všechny úrovně a věkové kategorie a osobní výuka probíhají po celý týden, stejně jako taneční přestávky a soukromé události.

< /článek>