Otevřeno hlasování pro učitele tance roku 2015

Taneční publikace Dance Today pořádá soutěž, která rozhodne o jejich učiteli tance roku 2015.

Antony HeadshotJak mnozí z vás ví, náš hlavní učitel Antony se dostal do užšího výběru v loňském roce soutěže a opravdu bychom ho letos rádi dostali na vítězné místo.

Hlasovat pro kterýkoli z našich učitelů naUčit seKomuTanec vše, co musíte udělat, je zaslat jméno vybraného učitele spolu s vysvětlení, proč byste rádi viděli svého učitele vyhrát, do čtvrtka 6. Tanecth března.

To bychom opravdu rádi kdyby každý mohlhlasovat proANTONY HOLEKSA abychom spojili své hlasy a snad získaliUčte seToTanecna první místo v tomto roce.

Příspěvky lze zadávat následujícími způsoby:

  • Přidat příspěvekThe Dancing Times Limited,45-47 Clerkenwell Green, Londýn, EC1R 0EB

  • E-mail nanicola@dance-today .co.uk

Blackpool TowerUčitelé z užšího výběru budou kontaktováni 9.th března a pozváni na speciální galavečer v Blackpool Tower v sobotu 28.th Březen.

Galavečer 28. března bude zahrnovat hudbu báječného Rosse Mitchella, His Band and Singers, Young Champions in Cabaret, Learn and Improve sessions s hostiteli a učiteli Warrenem Bullockem a Jane Phillipsovou a Philipem Wylie a Christine Parsonsovou a vyhlášení učitele roku Dance Today.

Vstupenky stojí 12 GBP předem, 15 GBP na dveřích (v závislosti na dostupnosti), dejte nám tedy prosím vědět, pokud byste měli zájem se zúčastnit, dostaneme nabídky na dopravu a/nebo ubytování v hotelu zajímá dost lidí.