Výsledky mladého podnikatele roku Haines Wattse

Včera se konalo velké finále soutěže Haines Watts Mladý podnikatel roku.

Náš spoluzakladatel Antony Holeksa vyhrál své semifinále -finále, které bude korunováno regionálním vítězem Slough.

Velké finále zahrnovalo prezentaci každého regionálního kandidáta před porotou 7 porotců, po níž následovala sekce otázek a odpovědí.

Bylo také kandidáti zastupující:

Oxford – Andrew Baker a Play2Give, charitativní organizaci, kterou založil, aby získala peníze pro nemocnice a kliniky, které se o něj a jeho nádor na mozku v dětství staraly.

Farnborough/Basingstoke – David Adams a jeho společnost obchodníků se dřevem. Za 4 roky se z řidiče vysokozdvižného vozíku stanete šéfem podniku za 6,5 ​​milionu liber!

Čtení – Sian Todd a Dance & Cheer 49, škola tance a roztleskávaček s pobočkami v Boswells, Brentfordu, Bristolu a Wellingtonu .

Následovaly porady, zatímco kandidáti obědvali a poslouchali obchodní jednání a pak přišel okamžik pravdy.

Byl by to Antony, Sian, Andrew nebo David?

Vítězem Velkého finále a korunovaným mladým podnikatelem roku 2014 Thames Valley Haines Watts se stal David Adams zastupující Farnborough/Basingstoke.

Gratulujeme Davidovi k inspirativní cestě a také všem ostatním podnikatelům.| ||336

Antony had a great day and appreciated all the advice provided by the judges and talks. As the regional winner Antony won £250 plus a year’s mentoring from the Slough branch of Haines Watts.

V příštích několika týdnech se můžete těšit na oficiální tiskové zprávy a zde je využití všeho, co se Antony naučil ze zkušeností .