Antony Holeksa zvolen Sloughovým mladým podnikatelem roku

Haines Watts Young Entrepreneur Logo

Firma z Thames Valley Haines Watts, autorizovaní účetní, zahájila pátrání na začátku roku po svém Mladém podnikateli roku 2014.

Soutěž vypadá pro lidi mladší 35 let s mimořádným obchodním talentem v celém Thames Valley, které fungují alespoň rok a mohou prokázat dobré finanční výsledky.

Existuje pět regionů, z nichž každý vybere regionálního vítěze , přičemž tito vítězové postoupí do Velkého finále, které bude vyhlášeno mladým podnikatelem roku Haines Watts Thames Valley.

Antony se o soutěži doslechl na Twitteru a hned se přihlásil, a pak už ho nic nenapadlo. poté.

O několik měsíců rychle vpřed a Antony, Emma a malá Imogen se vracejí z naší taneční přestávky v Bournemouthu, když Antonymu zazvoní, že byl vybrán do užšího výběru tří nejlepších v regionu.

Na minulé pondělí byla domluvena schůzka v kanceláři Slough a Antony musel udělat 15minutovou prezentaci jednomu z partnerů.  Bylo to drásající nervy, zvláště když Antony dostal podrobnosti o tom, co se očekávalo teprve před pár dny, ale Antony byl víc než šťastný, že o sobě mohl 15 minut v kuse mluvit 😉

Pak začalo to trápení. počkejte, až zjistíte, zda se Antony měl stát regionálním vítězem Slough...ok, název tohoto příspěvku možná prozradil konec, ale...ano!  Antonymu v pátek zavolali, že je regionálním vítězem pro Slough a že postoupí do Velkého finále ve středu 5. listopadu v Readingu.

Antony se utká s regionálními vítězi z druhého Kanceláře Haines Watts a všechny z nich se představí porotě složené z partnerů každé z kanceláří a také vybraných externích podnikatelů.

Kromě jakékoli související publicity obdrží každý vítězný podnik peněžní odměnu 250 GBP plus celoroční mentorský a podpůrný program od partnera v Haines Watts.

Vítězové z místní soutěže postoupí do regionálního finále a bude vyhlášen jediný vítěz, který obdrží další peněžní cenu 500 GBP.

Dne bude také významný obchodní řečník, který bude sdílet nápady a zkušenosti s finalisté.

My, a jsme si jisti, že i všichni naši studenti, přejeme Antonymu hodně štěstí.


O LearnKomuTanec

Učit seKomuDance je škola společenského a latinskoamerického tance, kterou provozuje tým manželů Antony & Emma-Louise Holeksa a funguje od roku 2006.  Kurzy pro všechny úrovně a věkové kategorie a osobní výuka probíhají po celý týden, stejně jako taneční přestávky a soukromé akce.

7 komentářů

  1. Roger Walton 28. října 2014 v 10:24

    Gratulujeme Antony. Vám a vašemu týmu se daří zvyšovat příjmy poskytováním kvalitních služeb. Když se vaši klienti baví a zdokonalují své dovednosti, vracejí se pro více. Hodně štěstí 5. listopadu.



    • learndance 30. října 2014 v 17:41

      Díky Rogere, jsme rádi, že se ti líbí, co děláme 🙂



  2. Maria Dne 30. října 2014 ve 14:58

    Výborně a zaslouženě! Vy a tým jistě velmi tvrdě pracujete na identifikaci a splnění požadavků svých studentů. Hodně štěstí 5. dne.



    • learndance 30. října 2014 v 17:42

      Ahoj Maria,

      Děkuji moc moc 🙂



  3. Sue Walker 3. listopadu 2014 ve 22:21

    Moc gratulujeme Antonymu a Emmě-Louise. Zasloužené uznání za všechnu vaši tvrdou práci, společně s vaším týmem pomocníků. Hodně štěstí do dalšího kola.



    • learndance 4. listopadu 2014 ve 0:09

      Děkuji Sue 🙂



  4. […] Antonymu bude tuto středu ve finále soutěže Haines Watts Young Entrepreneur of the Year tam bude učitelkou zumby, která se bude věnovat tuto středu FitSteps […]