[AKTUALIZOVÁNO] Footsteps for Fitness with FitSteps

[AKTUALIZACE] Hlasovalo se, prováděly se odhady a konečný počet kroků, které Antony během zkouškového sezení vykonal, byl 4 700 (přesně 4 699, ale udělal to ještě jeden krok jen pro zaokrouhlení nahoru).  Vítězný tipující bude kontaktován a doufáme, že se mu budou lekce FitSteps zdarma líbit.

Jak mnoho našich studentů tance ví, Antony před chvílí investoval do chytrých hodinek. Ne jedno z těch všezpívajících, vše tančících (promiňte slovní hříčku) barevné obrazovky, foťte se a mluvte s ní, ale spíše jednoduchý, ale výkonný Pebble.

Pebble Watches

 

Co je Možná se ptáte, proč si nezkontrolovat telefon?  Pro většinu pracovních situací je to pravděpodobně pravda – je neslušnější dívat se na telefon nebo hodinky?  Ale co když učíte třídu plnou lidí a vypadne vám telefon, může to být někdo, kdo se snaží najít třídu, hledá si lekce nebo jen váš kamarád volá, aby to dohnal.  V tom to Antony považuje za užitečné a navíc to dělá zázraky s výdrží baterie!

Jednou z aktualizací, které jeho hodinky nedávno obdržely, byla možnost sledovat „kondici“ pomocí vestavěné technologie a aplikace UP for Pebble od společnosti Čelist.  Celý den, když je na jeho zápěstí, sleduje kroky, které podnikne, a také poskytuje odhad spálených kalorií.

Ve spojení s aplikací UP na svém telefonu je Antony schopen získat denní přehled rozbitý dolů podle časových úseků.

FitSteps LogoNikoho jistě nepřekvapí, když se dozví, že naše taneční fitness třídaFitSteps (vytvořili Natalie Lowe a Ian Waite from Strictly a olympijský plavec Mark Foster) jsou zodpovědní za velký kus Antonyho kroků v průběhu dne.

Podle aplikace udělal Antony ve středu 22. října 14 250 kroků (téměř čtvrtinu maraton!!!), za odhadem spálených 2 895 kalorií.  FitSteps tvořilo 2 924 z těchto kroků ráno.

FitSteps ClassPodle našich výpočtů to odpovídá zhruba 585 kaloriím na 45minutovou lekci nebo 13 kaloriím za minutu.  To je více než jízda na kole, plavání, běh na lyžích nebo profesionální basketbal (podletohoto shrnutí aktivit na spalování kalorií).

Odhaduje se, že můžete spálte až 600 kalorií zaFitStepslekce a je to mnohem příjemnější než chodit do posilovny (pokud se vám takové věci nelíbí!).

If you’ve not tried our FitStepslekce, přesto si můžete rezervovat online pro bezplatnou zkušební verzi, nebo jít na lepší a zúčastnit se naší soutěže a vyhrát měsíční lekce FitSteps.

Tuto neděli (26. října) budou studenti Learn To Dance skládat zkoušky.  Antony je partnerem pro 45 tanců na 25 zkoušek a my hledáme vaše odhady, kolik kroků (měřeno aplikací UP na Antonyho telefonu) Antony zatančí za cca. 2hodinové zkouškové sezení.

Máme studenty, kteří skládají bronzové, stříbrné a zlaté zkoušky a také naše děti Rainbow Awards a Antony bude tančit společenské i latinskoamerické tance.

Máte do neděle 26. října do 14:00 a posílejte nám své odhady buď e-mailem na adresuinfo@want-to-dance.co.uk, nebo prostřednictvím kteréhokoli z našich kanálů sociálních médií.  Pouze jeden vstup na osobu.  Cena se skládá ze 4 lekcí FitSteps, které můžete využít do 31. prosince 2014.


O učeníKTanec

Učit se|| |362ToDance je škola společenského a latinskoamerického tance, kterou provozuje tým manželů Antony & Emma-Louise Holeksovi a probíhá od roku 2006. všechny úrovně a věkové kategorie a osobní výuka probíhá po celý týden, stejně jako taneční přestávky a soukromé akce.