BBC Strictly 2014 Páry – naše myšlenky

Learn To Dance 2013 SquareTakže sestava párů byla oznámena v neděli večer a s novýmmiminemv domě teprve teď jsme měli možnost dohnat naši nahrávku (díky TiVo).

Pokud jde o tolik diskutovanou prezentační dvojici Tess a Claudie, všichni jsme pro.  Zdá se, že spolu fungují opravdu dobře a Claudia vnáší do pořadu skvělý smysl pro humor a vtip.

Pokud jste to nestihli, oznámené páry jsou následující:

Strictly 2014 Couples

Our Strictly 2014 sestava párů

  1. Alison Hammond s Aljazem, Jake Wood s Janette, Caroline Flack s Pasha, Steve Backshall s Olou, Pixie Lott s Trentem
  2. Judy Murray s Antonem, Gregg Wallace s Aliona, Frankie Bridge s Kevinem, Scott Mills s Joanne, Tim Wonnacott s Natalie
  3. Sunetra Sarker s Brendanem, Mark Wright s Karen,Simon Webbe s Kristinou, Thom Evans s Ivetou,Jennifer Gibney s Tristanem.| ||336

Straight after the show the BBC interviewed each of the couples for their initial reactions to the pairings, though as always we’d love to hear how some of the pro’s actually feel!

< /embed>

Po zhlédnutí show a nejdůležitějšího prvního skupinového tance se rozhodně těšíme na další od Alison Hammond, Pixie Lott (již nabízené Daily Star jako vyzvánění), Frankie Bridge, Simon Webbe (účastník Vánočního speciálu 2011) a Thom Evans.

Bude zajímavé sledovat, jak si Scott Mills povede jako on a Jo mají zjevné spojení, které by se mohlo ukázat jako plodné, pokud jde o vystoupení, ale zdá se, že je docela plachý, což by mohl být kámen úrazu.

Anton bude mít v prvních týdnech s Judy práce u konce, ale jako bývalá sportovkyně, její soutěžní série by měla vidět, že vloží potřebné hodiny.

Vždy je prostor pro několik překvapení a těšíme se, že uvidíme některé z prvních záběrů z tréninku, pokud je BBC zveřejní jako minulý rok – sledujte nás, protože vás budeme informovat, pokud to udělají.

Na koho se letos těšíte a koho byste měli poslat do jednoho z našichUčit seKomuTanec třídy oprášit před začátkem show?

1 komentář

  1. Brenda Kafar dne 11. září 2014 ve 14:14

    Nemůžu se dočkat, až začne tanec