NOVÉ MÍSTO Čtvrteční večerní kurzy

Learn To Dance LogoS velkou lítostí jsme se rozhodli přesunout naše čtvrteční večerní kurzy z našeho Etonu.  Eton byl první sál, který jsme spustiliLearnToTanec ve kterém jsme již více než 8 let pravidelně nyní je však parkování v průběhu let stále více omezujícím faktorem a my jsme dospěli k rozhodnutí přestěhovat se na místo, které má dostatek vlastních parkovacích míst.

Od čtvrtka 10. července bude naše nové místo Desborough College, Shoppenhangers Road, Maidenhead, SL6 2QB.

Nadále budeme mít lekce pro začátečníky ve 20:00 a lekce pro zlepšení ve 21:00, ale také zavedeme další lekce FitSteps v 19:00 pro ty, kteří by mohli preferovat o něco dříve než naše stávající úterní lekce Eton Wick ve 20:30.

Doufáme, že naši stávající studenti ve čtvrtek večer nás budou následovat do našeho nového místa, ale pokud je to pro vás trochu dál, ne nezapomeňte, že stále máme naše nedělní večerní kurzy v Eton Wick nebo pondělky v Burnhamu.


O LearnKomuTanec

Učte seKomuDance je škola společenského a latinskoamerického tance, kterou provozuje tým manželů Antony & Emma-Louise Holeksovi a funguje od roku 2006. Kurzy pro všechny úrovně a věkové kategorie a osobní výuka probíhají po celý týden, stejně jako taneční přestávky a soukromé akce.