Hlasujte pro učitele LearnToDance

Dnes tančíte
Učitel roku 2014

Taneční publikace Dance Today pořádá soutěž, která rozhodne o jejich učiteli roku 2014.

Hlasovat pro kteréhokoli z našich učitelů naLearnKomuTanec vše, co musíte udělat, je poslat jméno vybraného učitele spolu s vysvětlením, proč byste rádi viděli váš učitel vyhraje, do čtvrtka 1. Tanecst května.

Nejlepší čtenáři vyhrávají také roční předplatné časopisu Dance Today.| ||331

Entries can be made via the following means:

Vyhlásí kandidáty z užšího výběru a celkového vítěze – učitele s největším počtem čtenářských hlasů – za jejich červnové vydání. Učitel roku vyhraje speciálně vytvořenou trofejDance Today – obálku časopisu, v níž hraje hlavní roli, článek o něm a jeho studiu v časopise a roční bezplatné předplatnéDance Today a sesterského časopisu,Dancing Times, plus pár vstupenek na taneční show ( podrobnosti budou potvrzeny) a výběr tanečních CD a DVD, stejně jako bezprecedentní práva na vychloubání!


Antony Holeksa


Emma-Louise Holeksa


Denise Bainton

1 komentář

  1. Lesley Clarke 3. dubna 2014 v 11:52

    Hlasuji pro Antonyho Holeksu jako nejlepšího učitele tance všech dob. Anthony má jedinečný způsob, jak zaujmout a motivovat své studenty. Vždy se dá k dispozici a má jemný humor a bezmezné nadšení pro své řemeslo, které je nakažlivé. Jsem skutečně výzvou a mluvím z vlastní zkušenosti, když prohlašuji, že Anthony jde ze všech sil, aby vás tam dostal. Vždy citlivě reaguje na potřeby svých studentů, jasně rozděluje úkoly a přizpůsobí výuku tak, aby všichni drželi krok v rámci lekce. Jeho „malé úpravy“ často rozhodují. Je to skutečně inspirativní učitel, díky kterému je tanec zábavný a přístupný všem.