Jsme třídní!

Netmums.com AwardUčitKomuTanec hlasoval Netmums.comfavourite třída pro dospělé!

Místní taneční škola byla zvolena mezi nejlepší v Británii v prestižní národní soutěži.

TheLearnKomuTanec třídy získaly jedno z nejvyšších ocenění v soutěži Classes For You, kterou provozuje největší britský web pro rodiče Netmums.

Soutěž pro celé Spojené království byla zahájena jako šance pro lidi provozující kurzy pro dospělé, aby byli oceněni za svou tvrdou práci, která slouží a zlepšuje místní komunitu.

Víc než 1,7 milionu členů mělo právo hlasovat v soutěž.

Pořadatel třídy Antony Holeksa (31) byl potěšen, že byl korunován místním favoritem. Bývalý soutěžní tanečník založil školu se svou ženou Emmou-Louise v roce 2006 a viděl, jak se z koníčka, který se koná jednou týdně, rozrostla v taneční školu na plný úvazek, která pomáhá stovkám studentů týdně kLearnKomuTanec.

Antony zářil: „Když jsme vstoupili do soutěž, o které jsme ani nesnili, že budeme jedním z vítězů, protože jen v East Berkshire je vypsáno více než 300 různých tříd pro dospělé!  Chceme jen poděkovat všem, kteří pro nás hlasovali.  Opravdu to hodně znamená.

TheUčit seToTanec třídy budou nyní oceněny kýženým zlatým seznamem na stránce Netmums, kterou každý týden používá více než milion lidí, spolu se speciálním certifikátem 'Netmums Favourite', který budou vystaveni ve své třídě.LearnToDance také vyhrává odznak prowww.learndance.co. uk awww.want-to-dance.co.uk webové stránky a místo na stránkách vítězů cen Netmums.

 Antony & Emma with their Netmums.com award

Pro více informací kontaktujte Learn To Dance nainfo@want-to-dance.co.uk nebo 01753 360121 / 07736 272225