Workshop pro začátečníky Merengue tuto neděli v Eton Wick s LearnToDance

Learn To Dance LogoMerengue Workshop pro začátečníky tuto neděli v Eton Wick s učenímKomuTanec

Nikdy nevíte, co dělat na tanečním parketu na večírku, trápit se na svatbách nebo plánovat plavbu po Karibiku?  I když neumíte tančit,Učte seKomuTanec Workshop pro začátečníky Merengue v Eton Wick je jen třída pro vás v neděli 16.th února v Eton Wick Village Hall, Eton Wick Road, Eton Wick, SL4 6LT.

Naše měsíční workshopy pro začátečníky jsou zábavné a přátelské kurzy, jejichž cílem je poskytnout vám jednoduché postupy, které si můžete vzít a tančit kdekoli.  Merengue je neformální tanec se základní pochodovou akcí a pokud umíte chodit, můžete tančit Merengue.  Používáme směs tradiční hudby Merengue i moderních popových písní, jako je 'Pound the Alarm' od Nicki Minaj, abychom ukázali, jak všestranný může být tanec.

Happy DancersJen několik z našich nejnovějších komentářů od studenti:

  • 'i jako úplný začátečník jsem se cítil jako tanečník'
  • 'učit se tančit je díky nim neskutečná zábava'
  • ' skvělá zábava, skvělé cvičení a milí lidé'
  • 'jsou to brilantní učitelé a velmi trpěliví'
  • 'Velmi přátelské místo k tanci a učení se tančit'

And for anyone who’s thinking, ‘But I can’t dance’ or ‘I don’t have anyone to dance with’, there’s no excuse – you don’t have to able to dance and you don’t need a partner! You just have to want to learn to dance and have fun.

Takže, pokud jste připraveni jít na parket a Merengue jako nikdy předtím Merengue, vše, co musíte udělat, je buďte v Eton Wick Village Hall v neděli 16.th února ve 13:30, kde tým zLearnToTanec na vás bude čekat, aby vás naučilo vše, co potřebujete vědět. Pro více informací můžete kontaktovat Antonyho na 07736 272225, napište nám nainfo@want-to-dance.co.uk nebo se podívejte na naše webové stránky nawww.want-to-dance.co.uk.

Dílna stojí 20 GBP na osobu nebo 30 GBP pro pár tančící společně.  Můžeterezervovat online přímo na našem webu.

Neděle 16th února 13:30 -15:30


O učeníKomuTanec

UčitKomuDance je škola společenského a latinskoamerického tance, kterou provozuje tým manželů Antony & Emma-Louise Holeksovi a funguje od roku 2006.  Kurzy pro všechny úrovně a věkové kategorie a osobní výuka probíhají po celou dobu týden, stejně jako taneční přestávky a soukromé akce.