Jeden oddaný student

Zumbatomic Logo

Kromě poskytování společenských a latinskoamerických kurzů, kurzy Zumby a Zumba Gold Learn To Dance vyučují také hodiny zumbatomiky ve školách.  Zumbatomic je Zumba, ale navržená pro děti, stále obsahuje stejné tance a skvělé písně, jen upravené tak, aby vyhovovaly mladšímu publiku.

Jedna z lekcí, kterou Antony vede, je na základní škole Montem ve Slough.  Nedávno zadal svým žákům nějaký domácí úkol – každý navrhl písničku na příští týden a Antony si ty písničky vzal a vytvořil choreografii pro budoucí hodiny.

Jak si dokážete představit, všichni zapomněli domácí úkol, který měli. set…všechny kromě jedné dívky!

Tato podnikavá studentka nám nejen navrhla píseň k choreografii (I Knew You Were Trouble od Taylor Swift), ale dokonce vytvořila schéma navrhované choreografie:| ||326

Zumba Choreography

Antony just hopes his choreography meets with her approval next week!

Pokud byste chtěli, abychom přišli a zajistili zumbatomické kurzy pro žáky vaší školy, Zumbu pro kolegy v práci nebo Zumbu Zlato, pokud chcete méně intenzivní cvičení, kontaktujte nás prosím.

Learn To Dance je taneční škola, kterou provozuje tým manželů Antony & Emma-Louise Holeksa. Sídlí převážně v Eton Wick v Berkshire a poskytují kurzy, osobní výuku, lekce svatebních tanců a akce, stejně jako společenské tance a taneční prázdniny.

Learn To Dance je taneční škola vedená týmem manželů Antony & Emma-Louise Holeksová.  Sídlí převážně v Eton Wick v Berkshire a poskytují kurzy, osobní výuku, lekce svatebních tanců a akce, stejně jako společenské tance a taneční dovolené.