Strictly Come Dancing 2012 – týden 11

BBC Strictly 2012 Line-up
Zbývá pět párů a nyní musí každý předvést dva tance. To by mělo skutečně prověřit jejich taneční schopnosti a obávám se, že dnes večer bychom mohli vidět docela dost chyb.

Dani Harmer & Vincent Simone – American Smooth/Argentine Tango

Dani Harmer & Vincent Simone
American Smooth

Pěkný začátek a dobrá práce nohou v držení, i když první roh vypadá trochu neohrabaně.

Nelíbí se mi, jak cvakala prsty během separační sekce, preferoval bych tvarované prsty . Do druhého výtahu vypadají, že jsou před hudbou, a tak jim vstup do něj připadá uspěchaný.

Jinak si myslím, že to byla dobrá rutina a dobře zahrané, dávám jim 9.

Craig: 8 „Krásné otočení paty…poloha ruky nad hlavou vyžaduje pozornost…potřebuje tvarování…ronde by se dalo držet trochu déle…myslel jsem, že jsi to krásně tančil“
Darcey: 8 „Krásná kvalita po celou dobu tance…sladká, čistá práce nohou…jen mi chybí trochu jiskry…trochu bezpečně“
Len: 9 „Čím víc tě vidím tančit, tím víc se mi líbí to, co vidím…technika se zlepšuje…patka je velmi čistá, velmi ostrá…myslela jsem, že jsi to udělal báječně“
Bruno: 9 „Pokračujte takto a vaše přání [dotáhnout finále] se může splnit...práce nohou byla velmi dobrá...velký vkus ve vlecích”

Celkem = 34

Argentine Tango

Takže Vincentův typický tanec, dokáže Dani dostát humbuku? Začínají s nastavením ještě před začátkem hudby, což je riskantní, ale účinná strategie.

Začíná dobře, ale v bodech je trochu nejistá. Dani opravdu potřebuje držet ramena dole a zvednout hrudní koš.

Jsou tam nějaké opravdu složité pohyby, i když se nemůžu ubránit dojmu, že to pro ni někdy mohlo být příliš obtížné.|| |

Skvělý konec a já jim dám dalších 9!

Craig: 9 „Vincent tě to naučil tak dobře…jeden výtah byl trochu hrbolatý…jiný než ten velkolepý“
Darcey: 9 „Moc se mi líbila tvoje intenzita a tvoje ovládání…choreografie je samozřejmě krásná…chtěla bych trochu rovnější, ostřejší nohu“
Len: 10 „Miluji začátek…žádná hudba…vystihl jsi náladu, zvládl jsi techniku…ukradl jsi mi srdce, bylo to krásné“
Bruno: 10 „Stala jste se dámou noci s mistrem tanga…tak bohaté na obsah a strukturu…vždy čisté, vždy přesné…skvělý úspěch“

Celkem = 38

Louis Smith & Flavia Cacace – Jive/Foxtrot

Louis Smith & Flavia Cacace
Jive

Nemohu říci, že na mě tréninkové záběry z VT udělaly takový dojem, ale doufejme, že ano začátkem týdne.

No, vypadá to, že Louisova osobnost konečně začíná vycházet najevo, bohužel se zdá, že je to na úkor jeho tance.

Zdá se, že základy Jive dupající, zatímco sekce švihání a kopání vedle sebe vypadala pracně. Není synchronizovaný s Flavií, když kolem sebe mávají rukama. Rozhodnutí zařadit gymnastiku, předpokládám, že důvod, proč nosí taneční tenisky, je zbytečný trik a myslím, že jeho tanec by vypadal mnohem lépe, kdyby byl ve skutečných botách.

Jeho základ Jive je vše nad místem a na konci málem převrhne skříňky na rekvizity. Dost možná jeho nejhorší tanec, obávám se, jen 7 ode mě.

Craig: 7 „Spady měkké a uvolněné… nohy jsou srpkovité… ploché nohy… namáhavé… zdálo se, že se něco pokazilo“
Darcey: 8 „Je to zábavná rutina, styl byl skvělý…nemáš takovou sílu v kopačkách…očekáváš víc“
Len: 8 „Pokud váš Foxtrot nedosáhne lepšího standardu, tohle mi to neškrtlo…příliš mnoho dvoudobých jive…ztráta rychlosti…nezamiloval jsem se do kopání a švihání“
Bruno: 8 “Got the performance aspect really worked out…Jive kicks and flicks – there’s a big ‘but’ there…they were not as clean and sharp as they could have been…tiny issues with the timing”

Total = 31

Foxtrot

Tato písnička se mi moc líbí, ale zajímalo by mě, jak se zpěvák vypořádá se silnými sekcemi!

choreografie funguje dobře s výběrem písně, i když jsem opravdu neviděl změnu u refrénu, kterou bych si přál.

Několik vynechaných patových vedení (zejména v jeho třech krocích), což ovlivňuje jeho vzestup a pád, celkově bezpečný tanec, i když trochu chaotický. Lepší než jeho Jive, ale dnes večer jsme viděli lepší tance. Foxtrot je obtížný tanec, ale dávám jim jen 8.

Craig: 9 „[mimuje pohyb palcem nahoru – s odkazem na ruku na Flaviiných zádech]…opravdu se mi to líbilo…pohybujte se podlaha s velkou autoritou a nadšením”
Darcey: 10 „Díky bohu, máš to… cestování, klouzání bylo bezproblémové… ladnost, kvalita, máš to“
Len: 9 „Zjistil jsem, že stoupání a klesání není příliš hladké, příležitostně...jste skuteční sportovci, srazí vás jeden tanec a vrátíte se silnější“
Bruno: 10 „Hladký operátor s jiskřičkou v očích…zpět nahoru, kam patříte“

Celkem = 38

Denise Van Outen & James Jordan – Tango/Rumba|| |391

Denise Van Outen & James Jordan
Tango

Ze začátku mi to připadá trochu jako Paso Doble a nikdy nejsem fanouškem otočky na podlaze. Jakmile se chytnou, i když to hodně schvaluje, je však několik okamžiků, kdy vypadá nevyváženě.

Akcenty, kde Denise kope v rytmu bubnu, jsou provedeny úžasně, i když bych si to Denise přál udržela by si bradu nahoře, protože jinak je její poloha hlavy skvělá.

Zapařený konec a mnohem lepší tanec, než jsme viděli minulý týden, myslím, že jim dám 9.

Craig: 9 “Off to a flying start with that floor spin…it did not stop there…sharp staccato heads…posture was absolutely brilliant…little bit of gapping on occasion…loved the routine”
Darcy: 10 „Tvoj útok je mimořádný…tak čistý…mnoho kopanců [trochu pokrčená noha]“
Len: 10 "Vyšel jsi jako bezstresový expres...začátek byl trochu paso...jakmile jsi se dostal, bylo to SPRÁVNÉ Tango"
Bruno: 10 „To Tango bylo fantastické…vybudované až do konce bylo senzační…bylo to báječné“

Celkem = 39

Rumba

Další finalista, s dalším náročným tancem na provedení. Denise bojovala v Cha Cha a Rumba má velmi podobnou techniku.

Denise opravdu může hrát roli. Rád bych viděl lepší akci boků během jejích úvodních outů, ale pěkné prodloužení v první linii/poklesu.

Problém, který má Denise v této rutině, je ten, že její výkon ve skutečnosti zastiňuje její tanec, když se snaží aby vylíčila emoce, změkčila své jádro, a tak vypadá ve spoustě pohybů shrbená.

Emoce jsou přítomny po celou dobu tance, ale mám pocit, že technika občas chyběla. Ode mě 8.

Craig: 9 „Naprosto fantastické vyprávění…chtěl jsem ti jen zvednout šaty, abych viděl akci boků…zdálo se, že přicházely a zase odcházely“
Darcy: 9 “You have the most stunning arms…feeling right to your fingertips…it’s more of a romance than a passionate love story…beautiful feeling”
Len: 10 „Pro mě by finále nebylo tím správným finále, kdybys tam nebyl“
Bruno: 10 „Táto Rumba mě hluboce dojala…tak efektivní, tak krásná, tak dobře zahraná…nebyl okamžik, kdy bys na ní nebyl 100%“

Celkem = 38

Kimberley Walsh & Pasha Kovalev – American Smooth/Charleston

Kimberley Walsh & Pasha Kovalev
American Smooth

Omlouvám se, ale ani při opakovaném sledování stále nevidím tanec z minulého týdne jako perfektní, jen mi to přišlo příliš špinavé. Doufejme, že tento týden bude lepší.

Stále existují chvíle, kdy Kimberley vypadá nepohodlně, zvláště na začátku druhého výtahu a s paží jen plácačkou. Některé pěkné akcenty v průběhu tance, ale v této sestavě je sotva nějaký skutečný Foxtrot – pravidla jsou, že by mělo být 30% v držení.

Pěkné vystoupení, ale ne ve skutečnosti americký Smooth, spíše show-dance , ale dám jim 8.

Craig: 9 „Tu rutinu bych dal přímo na pódium v ​​jednom ze svých vystoupení…bylo to skvělé…brada byla trochu moc dole [v jednom bod]”
Darcey: 10 „Miluji tuhle Kimberley… jako skutečná filmová hvězda… načasování [je skvělé]… jsem ohromen“
Len: 9 "Trochu mě to zahřálo pod límcem...chtěla bych, aby toho tance bylo trochu víc v držení tanečního sálu...kromě toho jsem si myslel, že zbytek byl fantastický"
Bruno: 10 „Byla to americká sexbomba… způsob, jakým interpretujete hudbu, je naprosto fantastický“

Celkem = 38

Charleston

To bylo všechno jde to tak dobře, ale v pozdější třetině jí chybí jen trochu otočky, výstup z předposledního výtahu je nepohodlný a před koncem dochází k mírnému klopýtnutí.

To je ale opravdu hnidopich co byl skvělý výkon, dám jim 9.

Craig: 10 “Fab-u-lous”
Darcey: 10 „Svérázné, nezbedné, klapavé…skvělý výklad“
Len: 10 „Byla to zábava, bylo to lehkomyslné… letěl jsi první třídou“
Bruno: 10 „Létání vysoko…vzhůru nohama…vypadá dobře ze všech úhlů…past pro oči“

Celkem = 40, její výkon byl lepší než fúze z minulého týdne, ale stále si nemyslím, že je to Obávám se, že perfektní – ale stále blíž! Těžko ospravedlnit Denise 9, ačkoli Craig, když se mě zeptáš!

Lisa Riley & Robin Windsor – Salsa/American Smooth

Lisa Riley & Robin Windsor
Salsa

Právě když jsi přemýšleli, kde jsou Lisa a Robin a proč se zaměřujeme na stůl rozhodčích, najednou vyskočí zezadu a použijí hlavy rozhodčích jako bonga.

Salsa viděla, jak se Lisa vrátila do formy. zábavná atmosféra večírku a méně přísné technické požadavky. Bohužel netrvá dlouho a armografie se chytne, i když pokračují perfektně. Objeví se velmi zvláštní pohyb s Robinem, který tančí kolem „ječící“ Lisy, a pak se roztočení podlahy úplně pokazí (podezřívám, že Robin se uvolnil trochu brzy) a zotavení zahrnovalo Robin, jak Lisu zvedl z podlahy velmi nemotorným způsobem. .

Vrátí se do tance, ale můžete říct, že Lisa ztratila trochu sebevědomí. Zábavný trikový výtah na konci s Lisou převracející Robina, ale pro mě pořád ne víc než 7.

Craig: 7 „Toto vrtění podlahy mi to udělalo, miláčku [to je všechno, co Craig dokáže vylézt za chichotání fit]”
Darcey: 8 „Je to prostě báječné, miluju to… je pravda, že ti chybí pár izolací, ty boky“
Len: 8 „Děláš ze mě šťastného chlapíka…je to tak zábavné…technika je trochu pracná“
Bruno: 8 „Ztělesnění dívky, která se dobře baví… co to sakra je s tou salsou… to nouzové přistání a nasednutí, myslel jsem, že vybuchnu… je zbytečné dělat technické hodnocení“

Celkem = 31

American Smooth

Americký hladký Foxtrot, pro dívku, která ve skutečnosti nezvládla žádnou techniku, myslím, že budou potřebovat každý hlas diváků, protože nepřežije druhou dvojku proti žádnému z ostatních konkurentů, kterých se obávám.

Lisa při sestupu z pódia vynechá krok a nezdá se, že by ve skutečnosti dělala své jazzové ruce. Její první kopací linka je jen trochu před hudbou.

Trochu zakopne v jejich zpětné vlně, ale můžete vidět, jak Lisa opravdu žije v narůstajícím crescendu. Bohužel prvky Foxtrotu prostě nebyly dost dobré. Myslím, že jejich konečných 7 ode mě.

Craig: 8 „Miluji kopnutí při výměně míče…musím se dívat na tvou volnou paži…občasné rozevírání…načasování vyšlo tak trochu…láska, láska, láska co jsi udělal”
Darcey: 8 „Sluší ti to…příští divadelní muzikálová hvězda…tak dobře se k sobě hodíte…jen v držení trochu zvednete ramena“
Len: 8 "Když jsi kopl nohu nahoru, myslím, že jsem viděl tvé oslnění!...nejsi vždy šampión rozhodčích, jsi šampión lidí"
Bruno: 8 „Spousta jazzu a spousta šmrncu… malé klopýtnutí sem a tam“

Celkem = 32


Takže žebříček (moje kombinované skóre v závorkách) platí na:

1. 78 – Kimberley & Pasha [17]
2. 77 – Denise & James [17]
3. 72 – Dani & Vincent [18]
4. 69 – Louis & Flavia [15]
5. 63 – Lisa & Robin [14]

Myslím, že Lisa půjde domů zítra, pokud diváci skutečně nebudou hlasovat. Pokud jde o to, kdo by se k nim mohl připojit, bude to těžké, měl by to být opravdu Louis, protože se tento týden nemůže úplně rovnat třem dámám nad ním. Emma počítá s tím, že Lisa bude mít veřejné hlasování a že poslední dva by mohli být Louis a Denise. Výsledky ukazují, že tento týden bude napínavý!!!


Výsledky

První dvojice do finále jsou:

Kimberley & Pasha

První pár v tanci jsouLisa a Robin, myslím, že je to vyřadí, pak se bojím!


Promluvte si se soudci

Len's Lens

  • Kimberleyina 3 kolečka
  • Denisina tvář během tanga
  • Vincent dostal šťastnou minci, pak pustit to do fontány a přejít si udělat finále
  • Brucie se umývá ve fontáně
  • Různé zajímavosti od Len's Len ze série

Také v konečná je:

Louis & Flavia

To ponechává Denise & James nebo Dani & Vincent jako poslední pár ve spodních dvou. Připojit se k Lise a Robin v tanci jeDenise & James.

Lisa se tedy určitě vrátí domů!


Takže oni V tomto tanečním vystoupení zatančí svůj tanec s nejvyšším skóre.

Lisa & Robin – American Smooth

Tentokrát se mu podařilo sesednout ze schodů, i když bohužel stále postrádá jazzové ruce . Její kopy jsou ale po celou dobu příliš prudké. Tanec předvádí mnohem lépe než během představení, ale myslím, že vědí, že jdou domů.

Denise & James – Tango

Myslím, že se to zlepšilo, i když trochu chvějěji místa, nicméně byla by parodie, kdyby Denise nebyla ve finále.

Hlasy porotců

Craig: Denise„Čistě na základě techniky“| ||556
Darcey: Denise “Technicky ten, který zachráním“
Len: Denise„Souhlasím“
Bruno: Denise„Musím jít na nejlepší tanec“

Denise: 4
Lisa: 0

Jdu domů: Lisa Riley

Lisa: „Bylo to nejlepší období mého života… Měl jsem čas svého život…Robin Windsor byl úžasný…mít mě jako partnera byl velký požadavek…Za každý centimetr Strictly vděčím Robin“

Emocionální rozloučení, bude mi smutno, když Lisu uvidím odcházet, ale myslím nastal správný čas.