Strictly Come Dancing 2012 – 9. týden

BBC Strictly 2012 Line-up
Takže máme 7 soutěžících a Michael má sambu...to jsou spodní dvě napsané všude!

Ve skutečnosti se nám jednou podařilo sledovat show v sobotu večer, i když jsme nezačali dříve směšně pozdě, takže jsme si mysleli, že aktualizaci necháme jako obvykle na pondělí ráno.

Do finále zbývají 3 týdny a začíná být těžší říct „tento týden by určitě měli jít“, takže Pro jistotu si budu muset počkat na jejich vystoupení!

Kimberley Walsh & Pasha Kovalev – Jive

Kimberley Walsh & Pasha Kovalev
Kimberley má koleno a teď to vypadá, že má problémy s kyčlí a Jive je pravděpodobně jeden z nejhorších tanců, jaké mohla předvádět.

Je to rychlá a živá píseň, se kterou hrají a skvělý způsob, jak se dostat začala noc... i když se to zdá trochu příliš rychlé. Obětovali leštění pro rychlost a občas je to vidět – zvláště při zvednutí/hodu mezi nohama, kde Pasha málem přepadne.

Na konci začíná trochu ztrácet energii a Kimberley ne vypadat naprosto vyrovnaně, když se točí.

Energické, ale zběsilé představení. Myslím, že jim dám 8.

Craig: 9 „Naprosto skvělé…rychlá efektivní práce nohou…procházení nohama bylo velmi, velmi nemotorné a ztratíte tím bod“
Darcey: 8 “Certainly matched Pasha’s energy level…accent in your legs was brilliant…well done”
Len: 8 "Myslel jsem, že jsi odvedl skvělou práci...jeden nebo dva riskantní okamžiky...Byl jsem trochu nervózní, když jsi proletěl nohama...rotace byly v jedné fázi trochu mimo...celkově dobře"
Bruno: 9 „Pumpoval jsi to a poskakoval jsi s tím jako svižný králík…skvělá energie, skvělé načasování…pár momentů, které zkazily něco, co jsem považoval za téměř dokonalé“

Celkem = 34

Dani Harmer & Vincent Simone – Vídeňský valčík

Dani Harmer & Vincent Simone
Doufám, že to není Vincentův movember, protože jinak je to docela ubohá show!

Nevidím mnoho náběhů na paty, ale je to nádherně choreografický kousek…víc než pár nestandardních kroků (včetně pár pěkných dvojité zpětné otočení), ale perfektně sedí k hudbě.

Načasování a muzikálnost jsou vynikající, ale je tu pár nejistých momentů, nicméně dávám jim 9!

Craig: 8 “Zpět obrat v postoji nebyl tak pěkný…plný muzikálnosti…pro mě mě to smutně neohromilo”
Darcey: 8 „Všechno ve spodní části tvého těla bylo tak čisté…chtělo by to lepší křivku [horní část těla]…klouzání velmi pěkné“
Len: 9 „Myslel jsem, že to bylo krásné… nebyl to jen normální vídeňský valčík… celá věc v něm měla kouzlo“
Bruno: 9 „Byl to opravdu vídeňský valčík s italským nádechem…naprosto okouzlující“

Celkem = 34

Michael Vaughan & Natalie Lowe – Samba

Michael Vaughan & Natalie Lowe
Jestli je to tričko, tak tohle bude autonehoda 😯

Jsem to jen já, nebo tleská mimo čas hned od začátku… ach bože, bojím se, že je zpátky k tanci!| ||362

Needs to do something better with the face and hands, and the bounce is a little too pronounced in his voltas. The whole dance lacks any really attack from Michael and it feels like he’s dancing a completely different dance to Natalie.

Okamžik naprosté paniky, kdy to vypadá, že se Michael chystá srazit Natalii letí a trvá jim to okamžik na zotavení, myslím, že dokonce i kapela byla připravena přestat!

Bohužel výkon byl téměř podle očekávání a já jim dám jen 5, obávám se.

Craig: 5 “It wasn’t completely dreadful…your Latin has slightly improved…still looks very awkward…I love the shirt darling, it’s what’s in it that bothers me”
Darcy: 7 „Zlepšení je vynikající…množství obsahu je mimořádné…je smutné, že ty boky nikdy nebudou vypadat přirozeně…ale vidím, že jste tvrdě pracovali“
Len: 6 „Nikdy nedovolíš, aby tvůj pravý bok věděl, co dělá… hodně obsahu… spousta pohybu… nebylo to fantastické, ale nebylo to tak špatné“
Bruno: 6 “It’s really good to see you finally let yourself go…turning into a one-hip wonder – everything was on one side…you’ve got to swing both ways my darling…with the hips!!!”

Celkem = 24, což není špatné!

Nicky Byrne & Karen Hauer – Argentinské tango

Nicky Byrne & Karen Hauer
Nicky při více než jedné příležitosti dokázal, že může hrát roli, a to se nezdá být výjimkou.

Rychlá sekce vinné révy poblíž začátku působí trochu chaoticky, ale obecně je to ostrý a intenzivní výkon s pěkným výtahy...i když vstup do posledního vypadá trochu nepohodlně.

Zdá se, že druhý solidní týden od Nickyho...mohli bychom vyvinout pozdního tmavého koně? Nebyl jsem úplně přesvědčen o jeho vedení v bodech, ale myslím, že si zaslouží 8.

Craig: 7 „Myslel jsem, že vyprávění bylo během toho naprosto skvělé…jen příliš agresivní a nafoukaný…jako trochu chlapec nedostává svou cestu a vzteká se“
Darcy: 8 „Intenzita byla perfektní…chtělo by se mi chtivějšího Nickyho ke Karen…můžeš být trochu tvrdý…horní linie je jediná věc, která mě trápí“
Len: 7 „Myslel jsem, že zdvihy byly velmi dobré…celkový pocit z tance pro mě bylo příliš taneční tango, trochu příliš ostré a staccato…chodidla byla trochu kroková“
Bruno: 8 „Myslím, že spoustě lidí se to líbí tak tvrdé… intenzivní, účel, odhodlání… myšlenka byla skvělá“

Celkem = 30

Lisa Riley & Robin Windsor – Quickstep| ||392

Lisa Riley & Robin Windsor
Back to the fun and fast dances…I’m sure Lisa will feel more at home this week.

Je dobré vidět, že neztrácejí příliš mnoho času, než se chytnou, a je to rychlé a živé start. Nemohu říci, zda švihání na opačných nohách je úmyslné nebo dobře zakrytá chyba, zvláště když totéž dělají i později.

Bývá to velmi zběsilé, když se to blíží ke konci. Energický výkon, ale myslím, že Lisa dosáhla svého talentového prahu a ode mě jen 7.

Craig: 7 „Vaše levá ruka potřebuje mnohem více tvarování… kyvadla trochu těžká… špinavý incident před druhou Charleston…energie je neuvěřitelná”
Darcey: 8 „Zářiváš…miluješ svou energii…unavuj se v horní linii…rychle a lehce“
Len: 8 „To je to, co přinášíš na show – sluníčko…bylo to rychlé, byla to zábava…výborně“
Bruno: 8 „Vaše osobnost nemůže být jasnější…naprosto strhující…Líbil se mi komediální konec [který Bruno ve skutečnosti spadne ze židle a snaží se napodobit]“

Celkem = 31, týden 9 je jako tak daleko, jak se Robin v soutěži dostal a obávám se, že by tento týden mohli mít potíže

Denise Van Outen & James Jordan – Salsa

Denise Van Outen & James Jordan
Rychlá a ostrá rutina, ale Denise ve skutečnosti vypadá v několika bodech trochu nepohodlně, během sólových otoček a shimmy.

Bohužel se zdá, že to prohrají v poslední třetině az nějakého nevysvětlitelného důvodu Denise skončí s její tvář proti Jamesovu rozkroku...není to moudrá poloha a jsem si jistý, že tahle fotka skončí v tisku! Také při druhém sledování Jamesův dokončovací tah, aby dosáhl konečné doby, vyústil v závěrečný úder do Denisiny tváře – nelze to slovy popsat!

Začal slibně, ale nikdy jsem neměl pocit, že by se Denise cítila dobře a opravdu se to rozpadlo. konec. Zklamaný výsledek a obávám se, že jim dám 6.

Craig: 8 „Hyp akce by mohla být trochu plynulejší…vymysli něco [pokud někdo zapomene]…nejlepší točí I nikdy neviděli od žádné celebrity”
Darcy: 8 „Otočky v podpaží byly rychlé a čisté…může vypadat trochu neohrabaně…obtěžoval mě shimmys – měl jsi lokty v“
Len: 8 "Nejde o to, když se pokazíš, jde o to, jak se uzdravíš...myslel jsem, že ses uzdravil velmi dobře...dobře"
Bruno: 8 „Otočení jsou fantastická…pár skoro neúspěchů…ale dobře jste to kryli…boky musí být svůdnější a plynulejší“

Celkem = 32

Louis Smith & Flavia Cacace – Charleston

Louis Smith & Flavia Cacace
Hmm, tanec, který vyžaduje spoustu zábavy a osobnosti, ve skutečnosti nebyl Louisovou silnou stránkou na tanečním parketu.

No, nakonec se stalo, dali Louisovi herecké lekce, které všichni navrhovali, asi 5 týdnů. před!

Skvěle se otáčí ve svých základních charlestonských pohybech, ale opravdu cítíte, že se příliš snaží ukázat osobnost, než aby si ve skutečnosti užíval tanec s gay opuštěností.

Okamžiky úžasu a vynikajícího začlenění Louisových gymnastických schopností, stejně jako krátkého momentu Michaela Jacksona (i když si ve skutečnosti nemyslím, že byl dost dobrý, aby byl zahrnut).

Skutečné charlestonské sekce byly opravdu dobrý, ale pořád nemůžu uvěřit, že Louisovy výkony jsou úplně volné, pořád se trochu drží zpátky, což ubírá na celkovém výkonu.

Dobrý charleston, ale prostě mě neohromil a nechal mě cítit se trochu ohromeně. Nicméně si myslím, že si zaslouží 8.

Craig: 8 „Myslím, že vaše akrobatické schopnosti byly použity moudře as velkým efektem… konečně nějaká osobnost“
Darcey: 10 "Předvedl jsi...miloval jsem toho šíleného doktora...triky měly WOW faktor"
Len: 9 „Máš osobnost a vyšel jsi a vystoupil“
Bruno: 10 „Doktore, doktore, tluče mi sluch, chodíte domů?…to jste skutečným uchazečem“

Celkem = 37


Takže žebříček (moje skóre) v závorkách) stojí na:

1. 37 – Louis & Flavia [8]
2. 34 – Dani & Vincent [9]
2. 34 – Kimberley & Pasha [8]
4. 32 – Denise & James [6]
5. 31 – Lisa & Robin [7]
6. 30 – Nicky & Karen [8]
7. 24 – Michael & Natalie [5]

Tento týden došlo ke skutečným nesrovnalostem mezi porotci a mnou. Nesouhlasím s tím, že Louisův tanec byl dokonalý a ve skutečnosti jsem cítil, že Nicky odvedl mnohem lepší práci, než za kterou se mu připisovalo uznání. Cítím, že Natalie je docela daná. Vzhledem k tomu, že Nicky už byl ve dvou posledních, naznačuje to, že jeho fanouškovská základna prostě není dostatečně velká, takže si myslím, že se připojí k Michaelovi.

I think it could be anyone in the bottom two this week but Michael & Natalie are pretty much a given I feel. Given Nicky has already been in the bottom two this suggests his fan-base just isn’t large enough so I think they’ll be joining Michael.


Výsledky

První páry v bezpečí byly následující:

Louis & Flavia
Lisa & Robin

První pár v tanci jsouMichael a Natalie


Promluvte si se soudci

Len's Lens

  • Lenův velký úsměv během Lisina Quickstepu
  • Lisa zpackala konec
  • Louisovy výrazy obličeje
  • Bruno a Darcey hi-five poté, co oba dal Louisovi 10
  • Kimberley's Jive flicks
  • Zajíček Jive Bunny ukazuje všechny na svá místa
  • Bruno si hraje s Nataliinou čelenkou
  • Bruno spadl ze židle během svých komentářů k Lise

Další páry jsou v bezpečí:

Denise & James
Dani & Vincent

Takže Nicky & Karen nebo Kimberley & Pasha zůstávají posledními dvojicí. Připojit se k Michaelovi a Natalii v tanci jeNicky & Karen.

Nemyslím si, že Michael přežije samba dance-off.|| |505


Michael & Natalie – Samba

Michael začíná tleskáním včas...již zlepšení oproti včerejšímu výkonu. Bohužel všechno ostatní, co na tom bylo špatně, tam je skoro pořád, jsem si docela jistý, že změnili dip, ale stejně ji málem upustil i s tím jedním!

Nicky & Karen – Argentinské tango

Pokud Nicky zvládne tuto rutinu bez incidentů, myslím, že by měl být v bezpečí...a myslím, že je na řadě Michael, aby si zavolal taxíka – a Natalie to ví!

Hlasy rozhodčích

Craig: Nicky “Naprosto senzační podruhé”
Darcey: Nicky„Oba zvýšili svou hru“
Len: Nicky„Bylo to jednomyslné“
Bruno: Nicky„Opravdu měl licenci na vzrušení“

Michael: 0
Nicky: 4

Jdu domů: Michael Vaughan

Michael: „Všechno na show…soutěžící byli skvělí…Nicky se mnou vytřel podlahu“| ||532