Radio Times The Musical vstupenky ZDARMA

Radio Times The Musical

Vstupenky na poslední vteřinu dnes večer (středa 21. listopadu) můžete rozdávat volné vstupenky na Radio Times – The Musical ve Wycombe Swan Theatre (středa 21. listopadu) v 19:30. Hrají Gary Wilmot a Sara Crowe.

Pokud byste chtěli získat nějaké vstupenky, prosímKLIKNĚTE ZDE

“Gary Wilmot (Chicago, Já a moje dívka) a Olivier Držitelka ceny Sara Crowe (Soukromé životy, Čtyři svatby a jeden pohřeb) vedou patnáctku herců-muzikantů v této skvěle zábavné hudební komedii od skladatele Já a moje holka.

V srdci londýnského West Endu zničeného bleskem, herci rádiové show BBC se světelnou zábavou, Variety Bandwagon, dělají svou část pro válečné úsilí. Ale když venku padají bomby, může se hvězda show Sammy Shaw pověsit na svou hlavní dámu a poprvé vysílat živě do Ameriky?

Přecpané rychlými gagy a rutinami, které rozdělují boky a klasické písně od jednoho z našich „nejlepších z britských“ hudebních talentů, Noela Gaye (Me and My Girl), Radio Times obsahuje oblíbené čtyřicátníky jako Run Rabbit Run, Hey Little Hen, My Thanks To You a There's Something About a Soldier .

Zarezervujte si hned teď, pro radostně zábavnou noc.

'BUDE SE VÁM TO LÍBIT' Mail on Sunday”

Sami jsme to neviděli takže nemůžu komentovat kvalitu, ale kdo si může stěžovat na levný večer?!

Bohužel pracuji, ale doufám, že někdo sežene lístky, když dnes večer nemá co dělat.

Pokud jste v pokušení, zde je promo video: