Strictly Come Dancing 2012 – 6. týden

BBC Strictly 2012 Line-up
30 sekund do úvodního VT a Emma (manželka) již prohlásila, že pár Tess & Claudia je lepší než Brucie & Tess...myslím, že si zatím ponechám úsudek, ale myslím, že s ní pravděpodobně budu souhlasit .

Hraje si dnes Tess Brucieho, nebo se oblékla jako pseudomuž jen pro zábavu?

Každopádně jsou naše hvězdy představeny, Artem má zase vytaženou hruď, takže jejich tanec je evidentní tento týden to musí být zase špatné, ale všichni ostatní nevypadají tak špatně...kromě Brendanova klobouku???

Denise Van Outen & James Jordan – Paso Doble

Denise Van Outen & James Jordan
James se zranil těsně před vystoupením z minulého týdne, a tak se tento týden připojil Ian Waite, aby jim pomohl trénovat, doufejme, že nedostatek společného tréninku jim tento týden nepřekáží po vynikajícím vídeňském valčíku z minulého týdne.

Ach, to povinné mávání pláštěnkou...a možná lehké klopýtnutí od Denise na začátku. I když si myslím, že skvělá volba písně.

Určitě mají špatnou náladu, i když Denisiny výrazy obličeje jsou občas trochu sporné. Něco v této rutině v určitých bodech není úplně v pořádku a ona vypadá trochu příliš strnule, když se točí v podpaží.

Nějaké dobré pláštěnky a dobrý konec. Nemohu se úplně rozhodnout, jakou známku dát tomuto, ale myslím, že jim dám dalších 9.

Craig: 9 „Jeden problém s vyvážením…ale musím říct, drama, vášeň…formování , opravdu silné appely…Myslím, že spolupráce s Ianem vám udělala zázraky!“
Darcy: 9 „Je to ta nejvíce vzrušující role, jakou jsem tě viděl tančit a hrát“
Len: 9 „Myslel jsem si, že je to fantastické… vkus v pohybech… pečlivost v technice… zachytil charakter tance“
Bruno: 9 „Dobývání síly ohnivé bouře… máte to všechno pohromadě… dokončovací linie s lehkými náznaky flamenca“

Celkem = 36

Richard Arnold & Erin Boag – Charleston

Richard Arnold & Erin Boag
Tohle by opravdu mohl být Richardův tanec, skvělá příležitost stát se táborem, zábavou a zábavou… i když opravdu doufám, že ji neshodí na hlavu.

Chůze dolů po schodech vypadá trochu zpožděně, ale on rychle se vzpamatuje, i když při několika příležitostech stále překračuje čas.

Nejsem fanouškem otevřených úst a první zvednutí se cítí namáhavě. Určitě je tam spousta obsahu, na který si tento týden pamatuje. Jsem to jen já, nebo se Erin úsměv opravdu nerozšíří do jejích očí?

Nekonečně lepší než jeho Foxtrot minulý týden, ale pro mě jen 7.

Craig: 7 “ Svérázný, výstřední, praštěný...velmi řízený charakterem, což ti sluší...nicméně bych se obešel bez výprasku...trochu jsem ztratil načasování...nejlepší tanec současnosti”
Darcey: 8 "Fab Charlestone, tam je tolik pohybů...užila jsem si choreografii...jen sledujte své ploché nohy"
Len: 7 „Jestli někomu bude tanec slušet, je to toto...odvedli jste dobrou práci, výborně“
Bruno: 7 „Na laku na vlasy… rozhodně spousta melírů…Charleston je o výkonu, grotesky, komedii – a to tam bylo všechno“

Celkem = 29

Louis Smith & Flavia Cacace – Valčík

Louis Smith & Flavia Cacace
Opravdu bych si přál, aby Louis mohl zapracovat na své mimice, lhostejný pohled opravdu odvádí od tance a ještě musí zapracovat na umístění hlavy.

Musí se ujistit, že vyjde ze schodů, jako je otevřený telemark i když na špičce, ne na patě, ačkoli obecně jeho práce nohou je dobrá. Je skvělé vidět také dvě dvojitá otočení zpět za sebou.

Velmi pěkný valčík pokazený několika problémy s umístěním hlavy a nohou, ale také jim dám 9…jaký začátek show tak daleko!

Craig: 6 „Nelíbilo se mi [odbočka nahoře], bylo to velmi pěší… Cítil jsem, že uprostřed toho trochu ztrácíš čas… Není to jasný podraz...krásné množství vzestupů a pádů...avšak vaše hlava musí jít více doleva”
Darcey: 9 "Neposlouchej ho...když se držíš, tvoje držení těla je krásné, je pravda, že máš trochu udivenou hlavu"
Len: 9 “Jaká nálož bolo-gnese [u Craiga]…to jste zvládli dobře…top byl skvělý…upřímně jsem si myslel, že to bylo krásné…skvělé, dobře udělané“
Bruno: 9 „Vrazili jste si cestu do srdce národa…musíte jím proklouznout [což jste udělal]“

Celkem = 33, rozhodně ne 6, ačkoli Craig

Fern Britton & Artem Chigvintsev – Salsa

Fern Britton & Artem Chigvintsev
Není Bambaleo Samba…! Musí vysvětlit, proč Artem znovu vytáhl hruď, když jedou do Salsy na stopu Samby!

Craig nebyl ohromen Fernovým prachem, i když očividně vyndává lístek z Kimberleyiny knihy, že když tam zatřeseš před porotci (zejména Len) vám možná udělí pár bodů navíc.

Fern vypadá dobře... i když ne nutně, pokud jde o její tanec, obávám se. I když to není hraní Bambalea, stále je to rytmus samby – co si proboha mysleli, když si vybrali tohle?

Někdy mi to připadá velmi chodecké se spoustou procházek a vykračování a pár trapně vypadajících momentů . Rozhodně tomu ale dodává chuť. Stále bych chtěl vidět více tanců, ale tento týden jim dám 7.

Craig: 6
Darcy: 7 "Tohle je tvůj večírek...líbí se mi to...propustky do podpaží neztrácejí koncentraci"
Len: 7 "Tohle byl večírek...v jednu chvíli jsem si myslel, že mi vykoukneš oko...zatím nejlepší tanec"
Bruno: 7 „Od obyčejné prachovky po šmrncovní šmrnc…nechte se jít…vypadejte při tom skvěle“

Celkem = 27

Victoria Pendleton & Brendan Cole – Quickstep

Victoria Pendleton & Brendan Cole
Why do we have to have these silly props and time wasters?!!

Přechod do prvního kroku je chaotický, ale jakmile se v něm usadí, vypadá dobře a její hlava je velmi dobře umístěna. Sem tam pár problémů s mezerami a musí si dávat pozor na levou paži a rameno.

Chtěl bych vidět trochu víc odrazu od Victorie a proč pro ni Brendan zařadil další sólovou rotaci, když si s nimi opravdu není jistá, nevím. Brendan na konci skutečně spadne a pak skončí opravdu špatnou parodií, kde Brendan předá Craigovi krabici (kterou zpočátku nemůže otevřít) a uvnitř je zaprášené, pavučinou pokryté pádlo '10'.

Quite possibly her best dance but still making mistakes and losing confidence as the dance progresses so just a 7 for me.

Craig: 7 „Levé rameno se občas mírně zvedne...ale myslel jsem, že ses po parketu pohnul s chutí“
Darcy: 7 „Každý týden rosteš se sebevědomím…projevuje se to na ramenou [trochu vystupují]…skutečně jsem si to užil“
Len: 8 „Byl to Quickstep…bylo to rychlé a bylo tam hodně kroků…velmi hladké v práci nohou…horní část těla by mohla být trochu více tónovaná“
Bruno: 8 „Silný muž, který tě drží celou cestu a věci se dramaticky mění…musíš si ten pocit udržet…doručit znovu příští týden“

Celkem = 30

Dani Harmer & Vincent Simone – Tango

Dani Harmer & Vincent Simone
Na začátku se někteří poflakují, ale naštěstí netráví příliš dlouho, než skutečně začnou tančit.

Někdy je to trochu dusné a myslím si, že je to proto, že potřebuje víc změkčit kolena. Je tam pěkná rychlá choreografie a konec (ačkoli více argentinského tanga než taneční sál) je dobře proveden.

Něco mi přijde trochu mimo, ale dám jim 8.

Craig: 8 „Jsi krásný technik… škoda, že tanec skončil dříve než hudba… maličkost, jsi fantastický tanečník“
Darcey: 8 "Začátek se mi nelíbil...připadal jsem si trochu jako náladový teenager...ale pak to bylo lepší a lepší a čistší a ostřejší"
Len: 9 „Líbilo se mi na tom světlo a stín…některé části byly tak rychlé a tak chytré…některé části byly tak pomalé a nehybné…Vincente, skvělá choreografie“
Bruno: 9 „Začalo to řemenem a skončilo to kapkou…to, co jsi udělal, bylo tak čisté…tak ostré…zachovalo si veškerou dramatičnost a vášeň tance“

Celkem = 34

Nicky Byrne & Karen Hauer – Foxtrot

Nicky Byrne & Karen Hauer
To je to, co děláte, když nedostáváte vysoké skóre, seznamte rekvizity do plýtvání časem!

Hlavním problémem je, že Nicky sám tančí a zdůrazňuje všechny problémy s držením těla najednou, ve skutečnosti se zlepší, jakmile se objeví držím se, i když při otáčení vystrčí bradu dopředu.

Byl bych raději, kdyby pracovali na jeho práci nohou, než aby se pohrávali s tím úvodem. Jsou tam špatně umístěné podpatky a impulsem obratu byla plochá noha, spíše než pata.

Myslím, že ve skutečnosti je to jeho nejlepší tanec a dám mu 7.

Craig: 7 "Ne, viděl jsem obrovské zlepšení...slibující tolik vzrušení...když jste se zdrželi, dodali jste to vzrušení...mohlo by to udělat s trochou větší jízdy po podlaze"
Darcy: 7 „Opravdu se mi líbil začátek…chybělo mi trochu jízdy…chybělo mi pomalé, rychlé rychlé“
Len: 8 „Musím se více hýbat…neodjedeš ze stoje a nenarovnáš se…to nejlepší teprve přijde“
Bruno: 8 „Přizpůsobení se příležitosti…potřebuji trochu víc síly, zvláště když je v čekárně…lepší se každý týden“

Celkem = 30

Kimberley Walsh & Pasha Kovalev – Vídeňský valčík

Kimberley Walsh & Pasha Kovalev

Tato písnička se mi líbí.

Pěkný elegantní začátek na pódiu a nedlouho, než se dostanou do držení, i když se mi nelíbilo, že je kontra check out.| ||445

I think Kimberley forgets that she’s supposed to be doing a fleckerl at one point and jumps into an Eros spin which makes it very messy, either than or she got caught in her dress.

Také to nevypadá, že by se křížila při couvání.

Ne tak dobré jako Denisina vídeňačka z minulého týdne, ale myslím, že jí dám 8.

Craig: 8 "Hlava byla jen trochu moc vysoko... čenich namířený ke stropu... třikrát poskočil v tom otočení dozadu... ve skutečnosti si myslel, že je to lahodná vídeňská"
Darcey: 8 „To bylo tak emotivní představení…krásný prodloužený dlouhý krk…vyléčený velmi dobře [z chyby v zatáčkách]“
Len: 9 „Kimberley Waltz…více otáček než Alistair Campbell…bylo to jemné, bylo to rozmarné a opravdu jsem si to užil…nekřížil jsem si nohy při couvání“
Bruno: 9 „Bolestně romantický…fantastický sled otáček…téměř dokonalosti, až na malé zakolísání“

Celkem = 34

Michael Vaughan & Natalie Lowe – Salsa

Michael Vaughan & Natalie Lowe
Latin hasn’t been Michael’s forte, and I’m expecting a Jive car crash here.

Na jevišti je to trochu rychlé, ale ve skutečnosti to není tak špatné s pěkným pokusem o hip akci, ale pak to jde do potu jako očividně vynechali ovinutí paže a Natalie od sebe Michaela odstrčí, aby ho přinutila vrátit se k rutině.

Potom se to zlepší s nějakou těsnou a složitou choreografií a dobrými zdvihy.

Vastly improved on any of his previous Latin attempts but just a 6 for the mistakes.

Craig: 5 „Viděl jsem mechaniku každého jednotlivého pohybu...stále posetý problémy s načasováním...ale miloval jsem to zvedá, milovala jsem energii a milovala váš závazek“
Darcy: 7 „Není to kyselá salsa…jsi vlastně docela roztomilý…výborně, líbilo se mi to“
Len: 7 “Trochu mechanicky...někde uprostřed došlo k vážnému incidentu...skvělý obsah...výtahy byly vynikající...vyjděte ven a pořádně to rozjeďte”
Bruno: 7 „Můžeš pálkovat za latinský tým i za tým tanečního sálu…načasování je stále daleko k dokonalosti…potřebuje mazání v kyčelním oddělení“

Celkem = 26

Lisa Riley & Robin Windsor – Foxtrot

Lisa Riley & Robin Windsor
Podle VT jsou v jejich rutině pouze dvě paty…takže neuvidím moc základů!

Na můj vkus trochu příliš dlouhé intro, i když to dělá skvěle, ale stejně Připadá mi to jako z jejich Jive, Charlestonu a spol.

Tohle je pro Foxtrot neuvěřitelně rychlé a Lisa má tendenci dívat se dolů na své nohy, kdykoli je na promenádě.

The trouble with it being so fast is that her heel turns just aren’t there because she doesn’t have the time to fit them in and I can’t really see if she’s releasing her toe when she walks back.

Robinova choreografie je zábavná, ale opravdu se musí začít poohlížet po pomalejších písních, které umožní Lise skutečně použít všechnu tu techniku, kterou se ji snaží naučit.

Mohlo to být lepší, ale já jdu dát jim 7.

Craig: 8 „Bezvadné načasování, zuřivá práce nohou…miloval jsem čáru, kterou jste udělali při přepadu“
Darcey: 8 "Tvrdě jsi pracoval...všiml jsem si všeho...nejrychlejší foxtrot, jaký jsem kdy viděl [to není nutně dobrá věc, Darcey!]"
Len: 8 „Máte faktor ‚F‘: Dobrý Foxtrot, dobrá práce nohou a zábava!“
Bruno: 8 „Nohy v ohni…showbyznys pazazz…čistá Broadway…nepředpokládá se, že bys vedl!…energie a nadšení tak úžasné“

Celkem = 32, další profík padá, když Robin běží k balkónu – Překvapuje mě, že se to v minulosti nestalo, abych byl upřímný


Mnohem lepší týden a výkony tento týden, takže konečná tabulka žebříčků (moje skóre v závorkách) je:

1. 36 – Denise & James [9]
2. 34 – Kimberley & Pasha [8]
2. 34 – Dani & Vincent [8]
4. 33 – Louis & Flavia [9]
5. 32 – Lisa & Robin [7]
6. 30 – Victoria & Brendan [7]
6. 30 – Nicky & Karen [7]
8. 29 – Richard & Erin [7]
9. 27 – Fern & Artem [7]
10. 26 – Michael & Natalie [6]

Myslím, že naše spodní dvě by mohly být naše spodní dvě, i když Artemova hruď může Richarda jen zatlačit zpět do spodních dvou.


Výsledky Show

Přehlídka začíná tím, že obsazení Půlnočního tanga předvádí vynikající výkon, domlouváme za nimi výlet v květnu a vím, že se naši studenti nemohou dočkat, až se tam pojedou podívat ( to bude naše podruhé).

První páry v bezpečí byly následující:

Victoria & Brendan
Lisa a Robin
Louis & Flavia
Nicky a Karen
Denise & James

Musíme počkat na později, abychom zjistili, kdo je v tanci.


Promluvte si se soudci

Len's Lens

  • The judges dancing
  • Vincent 'telefonuje' Darcy
  • Richardovy výrazy obličeje
  • Richard plácl Erin do zadku ve stylu bonga
  • Victorii provádí Brendan svým Quickstepem
  • Brendan padá, ale stále končí včas

První pár v tanci jsouFern & Artem|| |552

Couples safe are:

Dani & Vincent
Richard & Erin (pravděpodobně ta největší oslava všech dob)

Takže Kimberley & Pasha nebo Michael & Natalie jsou poslední dvojice ve spodních dvou. Připojit se k Fern & Artem v tanci jeKimberley & Pasha.

To bylo překvapení, ale myslím, že je to konec cesty pro 'Pec'inator. Myslím, že i kdyby Kimberley zakopla, kopla Pašu do obličeje a nabodla Lena patou do čela, stejně ji z těch dvou nepošlou domů.


Fern & Artem – Salsa|| |567

They manage the middle arm section better and it’s a better performance than the earlier one, but I just don’t think it’s going to be strong enough.

Kimberley & Pasha – Vídeňský valčík| ||571

Still hopping during the Eros spins but better than the first time round. But I think they would have really needed to have had a catastrophe to be in danger. I predict a 4-0 here.

Hlasy porotců

Craig: Kimberley“Nenapadá mě“
Darcey: Kimberley“Nejčistší výkon”
Len: Kimberley„Souhlasím“
Bruno: Kimberley„Jeden pár byl opravdu výjimečný“

Kimberley: 4
Fern: 0

Jde domů: Fern Britton

Fern: „Nejlepší párty v televizi… jsem nadšená, že jsem toho byla součástí [snažím se nebýt plakat, když to říká]”