Strictly Come Dancing 2012 – 5. týden

BBC Strictly 2012 Line-up
Další týden Strictly, ale co to je...žádné téma...co se sebou budeme dělat. Možná budeme muset posuzovat výkony podle jejich tance!

Tento týden jsme opět neměli možnost zhlédnout žádné záběry z tréninku, i když trochu birdie mi říká, že Vincent & Dani dělají a Jive to Olly Murs, píseň, kterou jsem vytvořil pro charitativní akci Strictly-style, které jsem se zúčastnil minulý rok…Jsem si jistý, že ta moje byla lepší… 😛

Kimberley Walsh & Pasha Kovalev – Salsa

Kimberley Walsh & Pasha Kovalev
Kimberley si poranila koleno a navštěvovala fyzioterapeuta, aby jí pomohl s tancem, což není skvělá situace, zvláště u rotačních tanců, jako je salsa.

Jen proto, že tento týden nemáme žádné téma. Neznamená to, že nemůžeme začít s hloupými rekvizitami/kaskadérskými kousky.

Kimberley vypadá při počátečních pohybech boky na jevišti docela neohrabaně a její roláda vypadá trochu dřevěně. Jakmile začnou skutečně salsarovat (je to vůbec slovo?!), začne se to zlepšovat, i když si myslím, že armografie je trochu příliš složitá, protože nemůžu přijít na to, jestli udělali chybu, nebo ten konec prostě vypadal chaoticky.|| |329

The exit from the lift from the judges table sees Kimberley almost falling over but she recovers well, and the entrance to the final lift is a bit jaded too.

Místy to působilo nepořádně, a nejsem spokojený s přechodem, který Strictly udělal s ohledem na množství výtahů, které nyní vidíme v Salse. Nebyl jsem toho velkým fanouškem, i když některé skutečné salsy, které dělali, byly občas docela dobré. Obávám se, že za mě jen 6.

Craig: 8 „Lascivní,prostopášnýand lubrikační
Darcey: 8 „Takový přirozený umělec…bezešvý zábal kolem Pashova krku“
Len: 8 „Je to návrat hbitého Kimbla… byla to prskavka… myslím, že na začátku došlo k incidentu se zbraněmi“
Bruno: 9 „Ukecaj mě k smrti…tak nezbedný, tak přitažlivý, tak zuřivě sexy…hip akce byla neposkvrněná…to bylo skvělé“

Celkem = 33, dívali jsme se na stejný tanec?!

Lisa Riley & Robin Windsor – Tango

Lisa Riley & Robin Windsor
Už je to pár týdnů, ale doufejme, že tento týden uvidíme nějaký skutečný tanec od Lisy, není moc příležitostí k tomu, aby si zacvičila v tangu!

Lisina rovnováha a práce nohou jsou občas trochu mimo, ale je skvělé vidět ji tento týden skutečně tančit. Podobný problém jako Sid před pár týdny, kde se zdá, že občas postrádá agresi, ale obsah se oproti jejímu Charlestonu výrazně zlepšil.

Spousta komplikovaných sekcí, zejména s pohyby její hlavy. Bylo to v pořádku, ale pro mě uprostřed cesty, tento týden 7.

Craig: 7 „Potřebujete mnohem větší odpor při práci nohou, mnohem více klouzat po podlaze [Len ne tato terminologie se mi nelíbí] příliš nahoru a dolů…je hezké vidět, že děláš něco vážně…Považoval jsem rutinu za úžasnou“
Darcey: 7 „Pro mě jsi vytvořil tu ostrou hlavu…občas se mi trochu točila hlava…chybějící [čisté a ostré] nohy“
Len: 6 „Vystoupíš a předvedeš… Myslel jsem, že je to ostré a má to útok… Chtělo to trochu vylepšit nohy a držení“
Bruno: 7 „Vždy připraven dát spoustu…nikdo vám nemůže vyčítat vaši dodávku…některé kousky mohly být ostřejší…nikdy nemohou vinit váš výkon“

Celkem = 27

Richard Arnold & Erin Boag – Foxtrot

Richard Arnold & Erin Boag
Myslím, že další společenský tanec by měl Richarda na tento týden udržet v bezpečí, i když nejdříve uvidíme, jak ho zatančí!

Myslím, že jejich intro je jen trochu mimo čas, pokud by měli zasáhnout všechny velké buben praská, ale to je pravděpodobně jen hnidopišství.

Vypadají docela dobře, jakmile začnou tančit, vypadá to dobře…aha, vidíš pointu, že Richard úplně zapomněl, jaká je rutina a je to všude kolem po dobu asi 30 sekund rutiny. Trochu se vzpamatovali, ale to, co začalo jako mírná ztráta koncentrace, se brzy stalo katastrofou, i když zásluhy, že rutinu dokončil (na rozdíl například od Matta Di Angela).

Začalo to slibně, ale Opravdu mu můžu dát jen 5.

Craig: 3 „Úplná taneční katastrofa…všechno se to strašně pokazilo…bylo to ‚v pořádku‘“
Darcey: 5 "Jsi trochu dřevěný...myslím, že právě tehdy se ti pokazila rovnováha...každý týden ses zlepšoval, byla taková škoda, že jsi ztratil pozornost"
Len: 5 "Bylo to trochu pracné...všechno šlo docela dobře...když se profík pokazí, v baru jsou zpátky...ale celebrity to nedokážou"
Bruno: 4 „Měl jsi na sobě obličej jako zmrzlá treska jednoskvrnná…jako loutka, když jsi přestřihl provázky“

Celkem = 17…stejné skóre, za které Sid minulý týden odešel…

Denise Van Outen & James Jordan – Viennese Waltz

Denise Van Outen & James Jordan
Denisin Cha Cha byl pravděpodobně její zatím nejhorší tanec ze série, ale myslím, že vídeňský valčík by pro ně měl být dobrý.

Krásný synchronizovaný úvod a je dobré je vidět, jak „většinou“ tančí čistě vídeňský kroky. Velmi rychlý fleckerl na konci, ale Denise si potřebuje jen hlídat hlavu, když se vytáčí z držení, v jednu chvíli se mi zdála trochu nahnutá.

Pomyslel jsem si, že velmi dobrá choreografie a skvělý vídeňský valčík, není dokonalý, ale myslím, že mi dám prvních 9 ze série!

Craig: 9 “A-Ma-Zing”
Darcy: 8
Len: 9 “Postoj, držení těla, výkon – prvotřídní…naprosto velkolepé”
Bruno: 9 „Romantický sen zhudebněný…střídání nádherné…tak hezké“

Celkem = 35

Victoria Pendleton & Brendan Cole – Samba

Victoria Pendleton & Brendan Cole
Zdá se mi, že si vzpomínám, že alespoň přísně řečeno, toto byl Brendanův nejúspěšnější tanec.

Zdá se, že tento týden byly mezi nimi napjaté vztahy kvůli obtížnosti Samby, ale doufejme, že nám na tanečním parketu přinesou trochu karnevalové zábavy.

Volty na porotě stůl není dobrý a metly potřebují občas rovnější kolena. Victoria vypadá, že se příliš trápí a přemýšlí, a občas se zdá, že opravdu netancuje.

Vedlé části bachacaty nejsou skvělé a Victoria vypadá jako hadrová panenka, jakmile Brendan pustí z ní. Je zde zřetelný nedostatek hip akce, ale přišlo mi zábavné, že točení podlahy provedl Brendan místo Victorie.

Dobrý pokus o sambu, ale postrádal skutečné přesvědčení, takže za mě jen 5 .

Craig: 6 „Trochu nemotorné a nemotorné jen místy…miláčku těch bachacat…Myslel jsem, že ses s celou rutinou vyrovnal docela dobře“
Darcy: 6 "Začal jsi tak dobře...jen ses úplně soustředil na konci...ale užil jsem si to"
Len: 6 „Myslím, že jsi vylezl ze své ulity…občas jsi byl místy trochu nestabilní, ale tvoje statečnost byla úžasná“
Bruno: 5 „Victoria dělá Vegas, na začátku to bylo všechno velmi slibné…problém začal, když jsi šel na taneční parket, bylo to Vegas s kocovinou…Samba musí být mnohem silnější a mnohem rytmičtější…v týdnu 5 ten pohyb musí být dokončeno čistě”

Celkem = 23

Louis Smith & Flavia Cacace – Samba

Louis Smith & Flavia Cacace
Šířily se zvěsti, že Louis dnes večer nebude tančit poté, co se nakazil žaludeční vředem, ale je dobré vidět, že to zkusí. Tango do této Samby…pojď Louisi, alespoň se na nás usměj!

Oh dear Louis has brought his lack of emotion forward from the Tango into this Samba…come on Louis, crack us a smile at least!

Mám pocit, že jeho nohy jsou příliš daleko od sebe během corta jaca na začátku, a stále vypadá občas velmi dřevěně. Musí myslet i na to, co dělá prsty, v některých okamžicích jen mává rukama a prsty při májce mává všude kolem.

Musí se ujistit, že se nehrbí. přes Flavii v krocích jako obrácené otáčky.

Louis ukazuje Victorii, jak by se měla tančit bachacata, a její a Brendanovo vystoupení v Tessině rohu vypadá ještě směšněji.

Pěkné koleno na konci se otočte.

Louis opravdu potřebuje říct svému obličeji, aby si tanec užil. Mnohem lepší Samba než to, co jsme viděli dříve, ale Louis opravdu potřebuje vyřešit své ruce a dřevěné držení těla. Dobrý pokus o sambu, takže mu dám 7.

Craig: 6 „Samba může někdy vypadat trochu drobně, ale díky tobě to vypadalo mužně…ztratila jsi dvojitý odraz akce”
Darcey: 7 „Byl jsem trochu zklamaný, bylo to trochu bezpečné… pohyby pro mě byly příliš vypočítavé…nebyl jeden z vašich nejlepších“
Len: 8 „Tolik rozpoznatelných kroků samby… ale zkazilo začátek běžeckých promenád“
Bruno: 8 „Tyto latinské tance ti perfektně sluší… občas ses proměnil v salsu“

Celkem = 29, Craig získal v této Sambě stejné skóre jako Victorii… v tom případě musí Craig přehodnotit svá kritéria !

Colin Salmon & Kristina Rihanoff – Foxtrot

Colin Salmon & Kristina Rihanoff
Nevím o zdůraznění pozitivního, myslím, že bychom mohli vidět zvýrazněnou Colinovu záď, i když si nedá pozor.

Mnohem lepší postoj od Colina, než jsem čekal, i když většinu tance tráví venku Kristiny, což pomáhá, protože se nemusí pokoušet tančit mezi jejíma nohama.

Není to špatná rutina, část velkých kopů by se zlepšila, kdyby Colin neměl tak velkou mezeru mezi nohama , a zdá se, že došlo k chybě, protože začínají část vedle sebe vedoucí do konce.

Lepší, než jsem čekal, myslím, že mu dám 7.

Craig: 6
Darcy: 7 „Zvedl jsi bradu…krásně klouzal…kopy soupeřily s Johnem Cleesem v legračních chůzích, ale tvoje nohy byly špičaté“
Len: 7 "Nemyslel jsem si, že jsi klouzal dost dost…velmi obtížný tanec…Myslel jsem, že ses opravdu dobře vypořádal s obtížným tancem…víc se hýbej!"
Bruno: 7 „Jemný, elegantní s aurou propracovanosti…potřeboval trochu více pohybu, ale skvělý výkon“

Celkem = 27, nepřekvapilo by mě, kdyby si s nimi Colin nenatáhl sval vysoké kopy v rohu Tess – trochu moc agrese!

Nicky Byrne & Karen Hauer – Rumba

Nicky Byrne & Karen Hauer
'I Don't Want To Miss A Thing' je velmi pomalý tanec, který by mohl pro Nickyho znamenat katastrofu v tanci jako je Rumba, pokud nezvládne správnou techniku.

Nicky má ramena nahoře. během startu, což mu dává trochu shrbený pohled...a já nemůžu tak docela přijít na to, jestli jsou včas nebo ne. Je to dobrý pokus o posuvné dveře, i když byl jen krátký, zbytek je obvyklý přísný přechod řady na řadu s velmi malým množstvím základní rumby.

Lepší, než jsem si myslel, že to bude, ale není to skvělé pro rumbu, 6.

Craig: 4 “Jen série prezentací...pro mě tam není dost základní rumby...rád bych viděl více hip akce”
Darcy: 7 “This is the dance of love…but I would have liked you to seduce Karen…some beautiful poses…more dance content please”
Délka: 7
Bruno: 7 “Trochu více pohonu v hip akci”

Celkem = 25, nemyslete si, že si to zaslouží kluci ze 7, pravda, 4 vypadali trochu drsně!

Fern Britton & Artem Chigvintsev – Paso Doble

Fern Britton & Artem Chigvintsev
Fern absolvovala před touto rutinou nějaký trénink flamenca a zdálo se, že to bude mít v tréninku pozitivní efekt, doufejme, že teď dokáže předvést svůj výkon naživo.

Na začátku jsou velké emoce a tanec, kde je Fernina sukně pozitivně povzbuzena!

Chybí jim nějaké změny paží a jsou chvíle, kdy Fern ztrácí intenzitu, kterou si vybudovala na začátku. Nemůžu říct, že se mi první zvýraznění líbilo, když Artem poslal Fern klouzajícímu mezi jeho nohama, což vedlo k tomu, že se na podlaze rozvalila dost nemotorně.

Fern se také pokouší vstoupit do závěrečného floorpinu trochu příliš brzy.| ||478

A promising Paso in parts but ultimately let down. A 6 for me.

Craig: 6 „Trochu mě vyrušila Artemova hruď… podařilo se mi tam vidět pár zakolísání“
Darcy: 6 „Líbila se mi choreografie…Líbilo se mi, co jsi udělal se svou sukní…Bylo to pro mě asertivní“
Len: 6 „To zašumělo, ale nikdy to nevybuchlo“
Bruno: 6 „Začal jsem vidět Kapradinu v plamenech… pak znovu začnete utírat prach a leštit podlahy… musím dodat“

Celkem = 24

Michael Vaughan & Natalie Lowe – Foxtrot

Michael Vaughan & Natalie Lowe
Michaelovo držení těla je jen mírně shrbené a jsem si docela jistý, že začal mimo čas.

Vypadá to docela dobře, ne tak dobře jako jeho Quickstep minulý týden, občas vypadá nejistě a stále má tendenci k vystrčit zadnici.

Dnes večer další slušný pokus o Foxtrot, ale pro mě jen 6.

Craig: 7 „Kroky byly všechny, stačí přidat tři věci…styluj, houpej se a houpej se a pak to bude dokonalé”
Darcy: 8 „Pro mě záříš v Ballroom…elegantní, půvabná, kloužeš…jen si hlídej svůj krk, někdy může vypadat trochu strnule“
Len: 8 “Nejlepší Foxtrot noci…dobře uděláno”
Bruno: 8 „Stále v zóně…doufám, že dokážeš pokračovat v tempu v latině“

Celkem = 31, stejně jako jejich skóre Quickstep příští týden

Dani Harmer & Vincent Simone – Jive

Dani Harmer & Vincent Simone
Tak toto je píseň, kterou jsem vytvořil v choreografii loni v únoru, jejíž video si můžetepodívat se zde, kromě špatného výběru kostýmu (to nevysvětlitelně způsobilo, že jsem vypadal, jako bych měl muffin nahoru) Myslím, že rutina se opravdu vydařila...podíváme se, jak je Vincentova choreografie ve srovnání s mojí!

Chtěl bych vidět rovnější nohy v jejích slepičích chůzích a občas vypadá trochu nejistě. Několik pěkných rychlých švihnutí, i když potřebuje více ukazovat prsty u nohou. Bylo by hezké, kdyby teď mohli dělat latinskoamerickou rutinu, která by neobsahovala to převalování těla, i když nám to připadá, jako bychom to teď viděli pokaždé.

Poměrně hodně rutiny, která je jako Dani spíš jen běhá po parketu než tančí, ale udržuje energii. Ode mě 7.

Craig: 8 „Musíš mít nohy u sebe, když mu jdeš pod nohy miláčku, srazil jsem obrovské oko!“
Darcey: 8 „Miluji toho Jive, máš perfektní styl… jediné, co mi vadilo, byly tvoje otáčky, podpatky musí být u sebe“
Len: 9 „Čistý jako píšťalka…naprosto báječné“
Bruno: 8 „Opravdu to byl roztomilý koláč z Jive…udělejte neustále každý úder…otočky by někdy mohly být o něco čistší“

Celkem = 33


Skóre je poměrně nízké týden tohoto týdne (alespoň ode mě), to dává konečné pořadí (moje skóre v závorkách) jako:

1. 35 – Denise & James [9]
2. 33 – Kimberley & Pasha [6]
2. 33 – Dani & Vincent [7]
4. 31 – Michael & Natalie [6]
5. 29 – Louis & Flavia [7]
6. 27 – Lisa & Robin [7]
6. 27 – Colin & Kristina [7]
8. 25 – Nicky & Karen [6]
9. 24 – Fern & Artem [6]
23. 10. – Victoria & Brendan [5]
11. 17 – Richard & Erin [5]

Richard by po tom představení mohl mít určitě potíže, myslím, že Victoria by mohla tento týden skutečně bruslit na tenkém ledě, myslím, že je dnes večer zachrání Artemova hruď.


Výsledky

První páry v bezpečí byly následující:

Denise & James
Fern & Artem
Dani & Vincent
Kimberley & Pasha
Louis & Flavia

První pár v tanci jeColin & Kristina


Promluvte si se soudci

Len's Lens

  • Colinovy ​​vysoké kopy
  • Mikrofony Richarda a Erina během tance, poté, co zapomene na rutinu
  • Lenova reakce během Ricardova tance „Pull Yourself Together“ ve zpomaleném záběru|| |563
  • Dani’s flicks & kicks
  • Lenovo mávání pádlem '9'
  • Craig analyzuje Fernův tanec…nebo Artemovu hruď
  • Porotci si užívají Kimberleyin tanec před nimi

Další páry v bezpečí jsou:

Michael a Natalie
Victoria & Brendan
Nicky & Karen

To ponechává Lisu a Robina nebo Richarda a Erin jako poslední pár ve spodních dvou. Připojení Colina a Kristiny do tanečního vystoupení jeRichard & Erin.

Z těchto dvou by se Colin mohl vrátit domů, pokud si Richard skutečně pamatuje svou rutinutanec. Všimněte si také, že oba tančí Foxtrot!


Richard & Erin – Foxtrot

Takže Richard tentokrát zvládá rutinu perfektně. Rád bych v jeho tváři viděl více emocí, ale samotný tanec jde dobře.

Colin & Kristina – Foxtrot

Myslím, že Colin tam udělal chyby a začíná se mu to zamotávat. sice to stáhne zpět, ale myslím, že zamává rozhodčím na rozloučenou a poslední pohled na Kristinu odhalí, kdo si myslí, že jde domů.

Hlasy porotců

Craig: Richard„Jeden pár v tanci byl lepší“
Darcey: Richard„Neměl bych ani jeden z těchto párů v tanci“
Len: Richard„Souhlasím“
Bruno: Richard„Jeden pár vstal z popela, další pár to pokazil“

Richard: 4
Colin: 0

Vrátím se domů: Colin Salmon

Colin: „Jedna z největších show, do které jsem se kdy zapojil… disciplína přesahující vše, co jste vy rozumím”