Strictly Come Dancing 2012 – 4. týden „Halloween“

BBC Strictly 2012 Line-up
Zapomeňte Strictly Halloween, takhle se válíme na Learn To Dance, když máme Halloweenské téma, to jsou dva Zumba outfity a naše Halloween Social!

Každopádně zpět k Strictly a našemu Thrilleru na večer před námi…| ||321

Dani Harmer & Vincent Simone – Cha Cha Cha

Dani Harmer & Vincent Simone
Tento týden jsem neviděl žádné záběry z tréninku, takže jdu do všech těchto rutin naslepo, mělo by to být zajímavé!

Nikdy jsem si nemyslel, že uvidím Cha Cha Cha na téma Scooby Doo. Dani mám pocit, že díky této rutině dělá z Velmy příliš dobrý dojem, cítí se velmi introvertní a opatrná, což je škoda, protože to na začátku vypadá, že je to slibné.

Dani vypadá nejistě občas její nohy, i když v sestavě je spousta choreografií, které obvykle zvládá sebevědomě.

Moc mě to ale nevzrušovalo, a tak jim za to dávám jen 6 týdenní výkon.

Craig: 6 „Čisté, fantastické otáčky, velmi rychlá práce nohou…musíte se protáhnout skrz své linie…zdůrazněte ty zakončení…velmi pozdě s rukama v prvním New Yorku“
Darcey: 6 “That was amazing…[Craig] you’re wrong…with that speed you got so much in there”
Len: 8 „Kdyby ten tanec byl jídlo, byl by to sendvič s klobásou: chutný, uspokojující a naladí vás na den dopředu… Myslel jsem, že je to skvělé“
Bruno: 7 „Byla to opravdu temperamentní zábava…pěkná a těsná práce nohou…někdy máte tendenci trochu přitvrdit“

Celkem = 27

Richard Arnold & Erin Boag – Paso Doble| ||340

Richard Arnold & Erin Boag
So Richard, the campest contestant on the show, has to dance the masculine Paso Doble…this should be interesting.

Ach, striktně záložní, mysová práce v Pasu. Richard ve skutečnosti nevypadá tak špatně, když to dělá, i když jeho horní část těla je trochu příliš ztuhlá.

Mimiku má určitě potlačenou, ale nemůžu si pomoct srovnání s || |345Bobbler Head Toy jak tančí směrem k fotoaparátu. Richard se snaží o agresi, ale pořád to občas vypadá trochu jako tábořiště.

Hlavní problém je s jeho držením těla, potřebuje držet ramena dole a víc se natáhnout...ach a držet zadek ! Lepší paso, než jsem očekával od Richarda, dost možná jeho nejlepší tanec, ale pro mě jen 6

Craig: 5 „Práce s pláštěnkou nahoře byla velmi dobrá…potřebuje být mnohem uzemněnější…potřebuje mnohem více oblouku…místo na vašich zatáčkách…jsem zklamaný”
Darcey: 5 „Určitě jsi byl strašidelný… pracoval jsi velmi tvrdě…potřebuješ víc [naklonit se v bocích]…zatni své spodní svaly“
Len: 7 „Ty velký velký bitevní býčí bojovník… přímo do postavy… musíš dostat ty pevné hýždě“
Bruno: 5 „Drama…jsi jako Gary Newman v náladě…držení těla a načasování nebyly úplně tam…provedení nebylo tak rafinované, jak by mělo být…ramena musí být dole“

Celkem = 22

Lisa & Robin – Charleston

Lisa Riley & Robin Windsor
Další tanec, který umožňuje Robin a Lise skákat kolem mávajících rukou a třást jejich 'thang', očekávám další zábavné představení, ale bojím se o ni, jakmile budou muset začít dělat nějaké tradičnější tance.

Lisa potřebuje trochu více otáčet ve svých skutečných základech Charlestonu, i když při této rychlosti by to bylo o něco obtížnější.

Nemohu říct, že jsem si toto představení užil tolik jako některé z jejích předchozích, i když část, kde 'přehodila' Robina do přemetového kola, byla zajímavá.

Myslím, že Lisa a Robin by nám měli začít ukazovat nějaké variace v tématu...nebo by bylo hezké alespoň trochu opravdovějšího tance. Není to její nejlepší a budu kontroverzní a dám jí 5 (moje Emma se mnou souhlasí!)

Craig: 6 „Hral dobře, ale tančil špatně… žádný křížek… otoč se na levé noze se vůbec nedělo…jinak to není Charleston”
Darcey: 6 „Nejrychlejší Charleston, jaký jsem kdy viděl… vytáhl jsem to ‚jen‘… vrátil mi tvé jaro a tvou energii“
Len: 7 „Zábava, rychlost, spousta energie…parodie na Charleston“
Bruno: 7 „Jít na to jako na točící se banshee…obličejový aerobik…nikdo by se tě nikdy nebál, protože jsi tak zábavný…Bože, na to je příjemné se dívat“

Celkem = 26

Sid Owen & Ola Jordan – Cha Cha Cha

Sid Owen & Ola Jordan
Cha Cha ke Krotitelům duchů…

Co je to s tím příšerným breakdancem na začátku, výstup vypadá jako úplný chaos, když Ola překročí Sidovo náchylné já.

Omlouvám se Side, ale latina prostě to není tvoje silná stránka. Pomalé zablokování na začátku je bolestivé na sledování a nemůžu se ubránit pocitu, že vypršel čas.

Několikrát si zašmodrchal práci nohou a přeskakoval přeskakování. Bezdůvodná akce kyčle je příliš OTT a jeho paže jsou často drženy trochu příliš vysoko – držte je pod rameny a zkuste také myslet na to, co děláte svými prsty.

Mám Sida rád jako člověk, ale jeho tanec má pocit, že se to zhoršuje. Oceňuji, že tento týden nemohli tolik trénovat kvůli Olině mamince, která měla infarkt, ale obávám se, že tomu opravdu nemůžu dát víc než 4.

Craig: 2 “Halloweenská noční můra”
Darcey: 5 „Skvělé vidět více tanečního obsahu… nebojte se, že se pokazíte… Chci vidět toho drzého Sida, kterého milujeme“
Len: 5 "Je to příliš bezpečné...riskujte...pokud se chystáte jít dolů, bojujte...vyjděte ven a dejte tomu trochu"
Bruno: 5 „Musíš prolomit kouzlo…chyběly detaily, síla a přesnost…před pár týdny jsi dokázal, že to dokážeš, vrať se tam“

Celkem = 17

Nicky Byrne & Karen Hauer – Tango

Nicky Byrne & Karen Hauer
Nicky tu roli opravdu rád hraje...i když ukazovací sekce na začátku vypadá trapně, když se Nicky snaží vyjít po schodech.

Nicky má stále problém s dupáním na startu, chceme staccato Nickyho. Nerozumím sekci švihání/kopání nohou/škubání. Je to rozhodně divné [tančili na Weird Science] a připadá mi to spíš jako Tango než jako Sidovo z minulého týdne, ale nejsem si jistý, jak se k tomu cítím.

Ode mě 6.

Craig: 6 „Potřebuješ si srovnat držení těla…příliš zvedat nohy…ale ta rutina se mi opravdu líbila“
Darcy: 6 „Zábavné všude kolem…zvedáš kolena, takže to vypadá, jako bys pochodoval…vyprávění“
Len: 7 „Mnohem více dobrého než špatného… trochu jsem šlapal svou prací nohou… ostrý, ostrý… prošel to“
Bruno: 7 “Šel na to jako kohout s posilovačem…nezapomeň, že je to pořád Tango”

Celkem = 26

Fern Britton & Artem Chigvintsev – American Smooth|| |410

Fern Britton & Artem Chigvintsev
Well seeing as Artem’s been pretty much dancing an American Smooth in every Ballroom dance this shouldn’t be too hard for them!

Fern bohužel vypadá, že má na schodech mírné uklouznutí, a pak začne mimo čas – zachráněno prvním výtahem, který přijede hned poté.

Nemůžu říct, že by mě ta písnička lákala na Foxtrot…ne že by Artem choreografoval více než 7 taktů aktuálního Foxtrotu (polovina požadavku na tento tanec opravdu) a z nichž 3-4 takty byly stejně čáry.

Fernovy paže jsou v bodech příliš vysoko a skutečně by se měly navzájem zrcadlit v částech vedle sebe. Stále mám pocit, že Artem se vyhýbá tomu, aby Fern příliš tancoval. Mohu jen předpokládat, že si nemyslí, že by toho byla schopná, ale doufám, že mu rozhodčí dají vědět, že pokud chce, aby Fern pokročila, musí ji začít skutečně učit tančit, nejen pózovat.

Zklamaná rutina, která není v souladu s pravidly pro délku držení, obávám se, že jim dávám pouze 4.

Craig: 4
Darcy: 5 "Pro mě to bylo hladké...líbí se mi v tobě zlá královna...když tě zvednou, nezvedej ramena"
Len: 6 "Úhledné a přesné...nemá to WOW...Arteme, musíš na Ferna víc tlačit...rád bych viděl tvoje nohy u sebe [v záklonu na patě]"
Bruno: 6 „Trochu moc hezký-pěkný, moc béžový na mě…nemělo to takový účinek, jaký by měl“

Celkem = 21

Denise Van Outen & James Jordánsko – Cha Cha Cha

Denise Van Outen & James Jordan
Denisino první roztočení vypadá chaoticky a nejsem si jistý, jak se na začátku převalují boky. Denise musí držet ramena dole a já nevidím moc kyčlí.

Zdá se, že došlo k chybě, když Denise obešla Jamese, ale pokud ano, je to dobře zakryté. Není to jejich nejvybroušenější výkon, s několika nepohodlně vypadajícími částmi a některými vynechanými částmi.

Denise potřebuje pořádně rozvinout kyčle a udržet ramena dole. Jen 6 ode mě (ačkoli část mě si klade otázku, jestli to bylo vypočítáno tak, aby si získalo nějaké sympatie publika po tom všem, že „už umí tančit, neměla by být v této soutěži“…).

Craig: 7 „Akce od nohy k kyčle byla trochu svižná…skvělé načasování…energie, skvělé otáčky“
Darcy: 7
Len: 7 „Nikdy nezklameš…pokud si vezmeš krátkou sukni, musíš mít opravdu báječnou akci…nebyly tak ostré, jak bych si přál“
Bruno: 7 „Kinky & slinky…nejdivadelnější části se povedly velmi dobře…ale to je základ…na tom je třeba opravdu zapracovat“

Celkem = 28

Michael Vaughan & Natalie Lowe – Quickstep

Michael Vaughan & Natalie Lowe
Myslím, že Michael bude mít tento týden lepší týden, teď se vrátil do Ballroomu.

Má občas tendenci zvedat rameno, zvláště na promenádě, kterou potřebuje ovládat.

Rychle se pohybující nohy a mnohem měkčí akce než, řekněme, Nickyho z minulého týdne. Mírně vyvedený z rovnováhy při prvním přehození, ale zotavuje se dobře. Jeho výkyvy kyvadla jsou opravdu docela působivé.

Potřebuje sledovat jeho ruce v závěru, ale jeho zdaleka nejlepší výkon a zatím nejlepší tanec noci, 8.

Craig: 8 “[tleská, k Michaelově radosti]”
Darcy: 8 „Ballroom je vaše věc… držet celou cestu bylo krásné… na konci trochu unavené… nohy lehké, přesné, žádné chaotické přechody“
Len: 8 "Minulý týden jsi byl tak blízko k tomu, abys odešel ze soutěže...jsem tak rád, že jsi to neudělal"
Bruno: 7 „Víc než magický, byl to zázrak…v držení jsi byl prostě neuvěřitelný…jaká transformace“

Celkem = 31, aktuální vrchol žebříčku

Victoria Pendleton & Brendan Cole – Tango

Victoria Pendleton & Brendan Cole
I když se krčíš Victorií, dej si pozor, aby se ti moc nezvedala ramena.

No tak, Victorie, vypadá to dobře, neudělej chybu…buger, doslova jsem ji ošálil ale zotavuje se mnohem lépe než předtím!

Na některých místech mírně stočená, Victoria se musí ujistit, že nezvedne nohy z podlahy, vždy by měla být nějaká část chodidla v kontaktu s patro.

Překvapení, překvapení, Brendan ji drží v držení a Victoria skutečně tančí opravdu dobře.

Nepochybně její nejlepší výkon. Stále potřebuje pracovat na svém držení těla, ale začíná ukazovat určitý potenciál, kterého je schopna. Za tohle jí dám 7.

Craig: 7 „Trochu jsem ztratil držení těla… opravdu si myslel, že ta rutina byla skvělá“
Darcy: 8 „Nádherné vidět ten boj v tobě…pravá Tango žena noci“
Len: 8 "Tohle bylo správné tango...ostré a ostré...byl tam malý okamžik...ale je mi to jedno"
Bruno: 8 „Náctiletá kráska s nádechem šílenství…naprosto se mi to líbilo“

Celkem = 31, společně s Michaelem…kdo by si to pomyslel…

Colin Salmon & Kristina Rihanoff – Salsa

Colin Salmon & Kristina Rihanoff
„Hraju na čaroděje a Kristina moje kočka“ si představuji jakoukoli výmluvu, abych ji oblékl do kočičího obleku.

Dobře, takže to není kočičí oblek!

Sesednutí z prvního výtah je trochu riskantní a Colin má nějaké zvláštní pohyby rukou během sólových sekcí cucaracha. Jak říká moje Emma, ​​je to trochu jako tatínkový tanec.

Začne se vkrádat pár chyb, ale (jak už to u Kristininých rutin bývá), jde to z jednoho výtahu do druhého. Jsou to působivé zdvihy, ale prostě mi to jako salsa nepřipadá.

Má rytmus, o tom není pochyb, ale tento týden jim dávám jen 6.|| |490

Craig: 5 “Need to concentrate a little bit more on your footwork…looked a bit messy…very flat footed…do have that disco groove going on”
Darcy: 7 „Líbily se mi ty dlouhé paže...nebyla to špinavá salsa, ale rozhodně to byla kyselá salsa“
Len: 6 „Mělo to krásné rytmické tikání…ale došlo k velkému incidentu…pokud to byla jen malá chyba“
Bruno: 6

Celkem = 24

Louis Smith & Flavia Cacace – Tango

Louis Smith & Flavia Cacace
Louisova poloha hlavy vypadá tento týden mnohem lépe a jeho nedostatek výrazu obličeje se k této charakteristice ve skutečnosti hodí.

Je to ostré a má útok a vypadá to, že Louis vede…i když upustí. občas paže. Pěkné využití jeho gymnastických schopností na konci.

Soupeří Michaela o zatím nejlepší tanec noci, ode mě 8.

Craig: 8 „Nevýslovný miláčku…já líbilo se mi to...ale vadil mi tvůj palec [trvající nahoru]”
Darcey: 9 “Úžasný začátek, skvělý konec, ale ještě báječnější střed...jen se na to dívejte v kopačkách, nesmíte mít vyšší nohu než vaše holka...nejlepší tango noci”
Len: 9 „Kéž bych se na to mohl ještě jednou podívat, bylo to báječné“
Bruno: 9 „Opravdu to bylo tango s kousnutím… první zabijácké tango sezóny“

Celkem = 35, první devítky série a dává je navrch, jen Kimberley & Pasha s příležitostí zaklepat jsou pryč

Kimberley Walsh & Pasha Kovalev – Paso Doble

Kimberley Walsh & Pasha Kovalev
Vidím kroky Pasa, ale ve skutečnosti mi to jako Paso nepřipadá. Od Kimberley je také docela dost uklouznutí a chaotických částí.

Podivná rutina a zvláštní písnička, tento týden mi to prostě nedalo a dnes večer dalších 6 ode mě

Craig: 8 „Ohnivý, působivý, fantastický tvar“
Darcey: 8 „Intensity…prodala mi to…obecně velmi pěkné“
Len: 7 "Bylo to velmi sebevědomé vystoupení...chtěla bych trochu více agresivity...jakmile ses dostala do tance, milá"
Bruno: 8 „Někdy to bylo trochu jako Twilight…kráska a zvíře…linky byly vynikající…velmi dobře zatančené“

Celkem = 31, vždy je alespoň jeden tanec, který porotci a já neděláme Nevidím z očí do očí!


Tento týden byl tento týden s poměrně nízkým skóre (jak ode mě, tak od rozhodčích), takže konečná tabulka žebříčků (moje skóre v závorkách) je:| ||529

1. 35 – Louis & Flavia [8]
2. 31 – Michael & Natalie [8]
2. 31 – Victoria & Brendan [7]
2. 31 – Kimberley & Pasha [6]
5. 28 – Denise & James [6]
6. 27 – Dani & Vincent [6]
7. 26 – Lisa & Robin [5]
7. 26 – Nicky & Karen [6]
9. 24 – Colin & Kristina [6]
22. 10. – Richard & Erin [6]
11. 21 – Fern & Artem [4]
12. 17 – Sid & Ola [4]

Sid je rozhodně nejhorší tanečník večera, Fern zklamala choreografie, ale myslím, že Richard by dnes večer mohl mít problémy.


The first couples safe were as follows:


Louis & Flavia
Victoria & Brendan
Kimberley & Pasha
Lisa a Robin
Michael & Natalie

První pár v tanci jeSid & Ola


Promluvte si se soudci

Len's Lens

  • Soudci účastnící se otvíráku Thrilleru…s výjimkou Lena
  • Len zpívající s Čarodějkou
  • Lisa převrací Robin
  • Louisův poslední návrat -flip…Darcyho reakce…nedokážu to popsat
  • Richardův Paso výraz obličeje
  • Brunova reakce, když viděl Michaelovu taneční proměnu
  • Brucie jde do Gangnam Style, pak Tess připojení

Další páry v bezpečí jsou:


Richard a Erin
Dani & Vincent
Denise a James
Nicky & Karen

Colin & Kristina nebo Fern & Artem zůstávají posledními dvojicí. K tanci se připojí Sid & OlaColin & Kristina.

Z těchto dvou by měl Sid opravdu jít domů, ale stále je tu || |592dance off s potenciálem je zachránit.


Sid & Ola – Cha Cha Cha

Aha, takže skoro takhle ten první breakdance tah měl vypadat!

Je to lepší výkon než jejich první, Sid chce v této soutěži rozhodně zůstat.

Colin & Kristina – Salsa

Colin to v půlce trochu přehání, ale celkově to není špatný výkon.

Hlasy porotců

Craig: Colin„Tenhle pár byl dynamičtější a prostě lepší tanečníci”
Darcey: Colin„Oba podali mnohem lepší výkon“
Len: Sid"Ne, nesouhlasil jsem, zachránil bych Sida a Olu, [Colin se pokazil přesně ve stejném bodě a je to velká chyba"
Bruno: Colin„Je dobré vidět, že oba zařadili rychlost“

Sid: 1
Colin: 3

Jdu domů: Sid Owen

Sid: „Miluju každou minutu…díky Ole…je to těžký úkol- mistře…můžu si být jistý, že jdu ven a trochu si zatancuji”