Newsletter Learn To Dance 24. října 2012

Zpravodaj Learn To Dance

Přísně blog; čtvrtek zumba; sociální téma Halloween; Zkouškové zasedání neděle; Termín vkladů Blackpool Weekend; mistrovská třída argentinského tanga; vzpomínkový ples Kena Batemana; Tenpin Bowling přes 50 let; Workshop vídeňského valčíku pro začátečníky; Netančí se Středa 12. prosince; Společenské akce v roce 2013; Dostupné soukromé lekce až do konce roku

Nezobrazuje se tento e-mail správně?
Zobrazit ve svém prohlížeči.

Learn To Dance logo
p: 01753 360121m:
07736 272225e:info@want-to-dance.co.uk

w:www. want-to-dance.co.uk


Nadcházející společenské akce

Mirror Ball

Další společenská událost

Naše další společenská noc se koná v pátek 26. října v Burnham Park Hall.

Dílna na 26. bude pokrývat Rumbu a stojí 7,50 GBP na osobu.

Nezapomeňte, že je to 6 GBP za sociální služby (5 GBP, pokud se platí předem) nebo 10 GBP za workshop a sociální zázemí.

Students at Ball

Ken Bateman Memorial Ball

Sobota 10. listopadu

Centrum, Slough.

Černá kravata je vítána, je zde licencovaný bar a velké bezplatné parkoviště.

Šance přijít na dobrou noc, budou zde také profesionální ukázky společenských a latinskoamerických tanců.

Vstupenky stojí 15 GBP v předprodeji nebo 20 GBP na místě dveře, dejte nám prosím vědět, pokud máte zájem přijít a zaručit místo.

Bowling

Tenpin Bowling

Naše měsíční denní návštěva Tenpin Bowling se uskuteční ve čtvrtek 15. listopadu.

Jdeme do Absolute Tenpin ve Slough a stojí to 3 £ za 2 hry bowlingu včetně čaje nebo kávy a běží od 14:00 do 17:00.

Pokud máte zájem přijít, dejte nám prosím vědět.

Blackpool Tower Ballroom

Blackpool Dance Break

4.-6. ledna 2013

Víkendová přestávka.| ||473

On this trip we will be going to watch the Champions Of Tomorrow dance championship at Blackpool Winter Gardens. On the Sunday we then take you to Blackpool Tower where you can dance at the world famous Tower Ballroom.

Přestávka stojí 200 liber za DB&B včetně autobusové dopravy z Eton Wick. Do 31. října je vyžadována záloha ve výši 25 GBP na osobu, přičemž zůstatek je splatný do 30. listopadu.

Antony & Kirsty

Charitativní akce Strictly Come & Dance

9. února 2013

Maidenhead Town Hall.

Antony souhlasil s tím, že bude v únoru obhajovat svůj titul v charitativní soutěži, bude mít 10 hodin během 4 týdnů na to, aby vycvičil nováčka, aby vystoupil na akci Strictly inspired, a uvidí, zda to dokáže vyhrát již druhým rokem.

Tance budou hodnotit porotci, ale hlasovat bude i publikum, takže čím více podporovatelů budeme mít, tím lépe!

Vítězný pár bude mít na alespoň 250 GBP na darování své charitativní organizaci.

Ceny vstupenek TBC.

Brendan Cole

Brendan Cole “License To Thrill”

Sobota 16. února

Basingstoke Anvil.

Máme alokaci vstupenek na toto představení za 34,50 GBP na osobu, pokud bude mít dostatek lidí, podíváme se na zajištění dopravy. Čísla musíme potvrdit v divadle do 30. listopadu.

Ian Waite & Natalie Lowe

Velká taneční přestávka Yarmouth

8.–10. března 2013

Víkendová přestávka.

This weekend will feature dance workshops and Q&A sessions by Special Guests

Ian Waite a Natalie Lowe

Uvedené ceny jsou založeny na plné penzi ve standardním ubytování v bungalovu, pro Bungalow Plus a Hotel

Platí příplatek za ubytování.

Přestávka stojí 199 GBP na osobu, do 16. prosince 2012 je třeba složit zálohu 30 GBP na osobu, k dispozici jsou některé samostatné ubytování, jinak by se účtovaly jednotlivé příplatky . Zajistíme dopravu za 50 liber na osobu.

Anton & Erin

Anton & Erin „Go To Hollywood“

Pátek 15. března

Čtení Hexagonu.

We have an allocation of tickets for this show at £34.50 per person, if enough people are interested we will look into arranging transport. We need to confirm numbers with the theatre asap.

Vincent & Flavia

Vincent & Flavia „Půlnoční tango“

Středa 1. května

Wycombe Swan.

We have an allocation of tickets for this show at £23.00 per person, if enough people are interested we will look into arranging transport. Tickets are on a first-come, first-served basis.

Torquay Class

Torquay Dance Break

6. května – 10. května 2013 Midweek Break

Přestávka na příští rok se bude týkat Foxtrot a Samba. Tato přestávka je zaměřena na ty, kteří již mají nějaké zkušenosti se společenskými a latinskoamerickými tanci.

£209 na osobu. Uvedené ceny jsou za večeři, nocleh se snídaní na osobu a platí pro 2 dospělé, kteří sdílejí standardní dvoulůžkové nebo dvoulůžkové pokoje.

Pro rezervaci této přestávky je třeba kontaktovat přímo hotel, což můžete provést telefonicky 01803 400 500 nebo e-mailemrooms@tlh.co.uk.

Albert Hall

Mezinárodní mistrovství v společenských tancích

Čtvrtek 3. října 2013.

Zakoupili jsme naše vstupenky na příští rok (rychle se vyprodávají!). Pokud byste se chtěli zúčastnit příští rok, můžete si zakoupit vstupenky za letošní cenu 37,50 GBP za osobu do 30. listopadu, 39 GBP za osobu po tomto datu.

Bournemouth Group

Bournemouth Dance Break

11.–13. října Víkendová přestávka 2013.

Od pátku 11. do neděle 13. října 2013 budeme vHotel Piccadilly v Bournemouth pořádat víkendový taneční večer Quickstep & Jive .

Některá potěšení, na která se můžete těšit, zahrnují bujarou recepci, zábavné taneční workshopy, slavnostní večeři a tematický ples „Kluci & Molls“ v sobotu večer.

Přestávka stojí £ 165 na osobu a rezervaci můžete provést přímo v hotelu na čísle 01202 298024.

Newsletter Header

V tomto vydání:| ||599 Strictly Blog; Thursday Zumba; Halloween themed social; Exam session Sunday; Blackpool Weekend deposits deadline; Argentine Tango Master Class; Ken Bateman Memorial Ball; Over 50’s Daytime Tenpin Bowling; Beginner Viennese Waltz Workshop; No dancing Wednesday 12th December; Social Events in 2013; Private Lessons available and up to end of year.

Strictly je v plném proudu a myslíme si, že je to jedna z nejsilnějších sestav, jaké jsme viděli (zejména v posledních letech). Pamatujte, že můžete čístnáš blog vidět Antonyho názory na show, stejně jako další úvahy související s tancem.

Máme celou řadu novýchSociální události v průběhu příštích 12 měsíců a pravděpodobně budou velmi populární, takže pokud se chcete některé z nich zúčastnit, dejte nám vědět co nejdříve, více podrobností níže nebo v baru vlevo.

Brzy se blíží Vánoce, nezapomeňte, že prodáváme dárkové poukazy v nominálních hodnotách od 5 £; nebo co takhle něco jiného na každoroční vánoční večírek?

Máme zkušenosti s vytvořením vánočního večírku na téma 'Strictly Come Dancing', včetně trénování párů, aby soutěžily o zábavu na akci, a můžeme dokonce zajistit profesionální ukázky .

Kontaktujte nás pro více informací


Uzávěrka vkladů na víkendový víkend Blackpool

Blackpool Tower BallroomÚterý 31. října: Nezapomeňte, pokud chcete přijít náš Blackpool Dance Weekend je uzávěrka vkladů příští úterý.

Další podrobnosti můžete vidět na našístránce online událostí.

This is a great weekend, with an opportunity to spectate at a national level competition (Antony’s name should still be in the back of the programme as a past winner!); as well as an opportunity to dance in the world famous Blackpool Tower ballroom.



Přísný blog

Strictly Line UpPátý soudce: V případě, že jste nesledovali náš Strictlyblog je v plném proudu; Antony v pondělí ráno aktualizuje své komentáře k víkendové akci.

Pokud jste to nestihli, můžete si přečíst Antonyho pohled naHollywoodský týden a naše domovská stránka je také pravidelně aktualizována aktuálními zprávami/příspěvky na blogu.

Dejte nám prosím vědět, pokud je ještě něco, o čem byste chtěli, abychom si na blogu povídali.



Čtvrtek Zumba

Zumba LogoZítra závěrečná lekce: Bohužel jsme se rozhodli zrušit naše čtvrteční večerní lekce zumby po 25. říjnu.

Neměli jsme žádné trvale dostatečný počet studentů, kteří pravidelně navštěvují lekce, a jinde jim byla nabídnuta soukromá lekce, která lépe zapadá do našeho rozvrhu.

Omlouváme se těm, kteří navštěvují čtvrteční lekce a užijí si je, ale doufáme, že si naši Místo toho páteční lekce v 18:30.

V pondělí večer (kolem 18:30) je v plánu začít nová lekce a právě se snažíme najít vhodné místo. Pokud někdo ví, kde je to vhodné, dejte nám prosím vědět.



Zombie Zumba

Antony as MJČtvrtek 25. a pátek 26. září: Halloween se rychle blíží a spolu s ním i naše Spooky Social budeme pořádat náš „Thriller“ Zombie Zumba sessions.

Nezapomeňte, že pokud přijdete v kostýmu, máte slevu 1 £.

Zumba sezení tento týden probíhají na Čtvrtek v 18:10 a pátek v 18:30 v Burnham Park Hall.



Rumba Workshop & Halloween Social

Antony as a WitchPátek 26. října: Náš další společenský program bude trvat místo v pátek 26. října a bude pokračovat workshopem Rumba.

Toto bude také naše halloweenská společenská, takže vám doporučujeme se vhodně obléknout (není povinné)!

Pamatujte prosím, že Páteční večerní workshopy obecně nejsou vhodné pro začátečníky, protože nepokrýváme základy tanců.

Proworkshopy pro začátečníkyviz naše měsíční neděle workshopy.

Dílna začíná v 19:30 a stojí 7,50 GBP nebo 10 GBP včetně následujících sociálních sítí.

Sociální akce začíná ve 20:30 a stojí 6 GBP nebo 5 GBP, pokud zaplaťte předem.



Příští zkouškové období

NATD LogoNeděle 28. října: Naše další zkouškové sezení se koná v neděli 28. října

Zkoušky jsou k dispozici od úplných začátečníků až po zlatou úroveň a výše.

Pokud máte zájem o zkoušku, kontaktujte nás. V rámci přípravy se obvykle doporučují soukromé lekce.

Také složení zkoušek vás opravňuje soutěžit v meziškolních soutěžích, pokud vás tato stránka tance zajímá.



Mistrovský kurz argentinského tanga| ||773

Argentine Tango PoseSunday 4th November: Naší další mistrovskou třídou bude argentinské tango v neděli 4. listopadu od 12:30 do 15:30.

Tyto mistrovské kurzy se zaměřují na podrobnější techniku ​​tance, stejně jako pohled na obtížnější kroky nebo komplikované sekvence, kterým se v našich jiných tanečních kurzech obvykle nevěnujeme.

Pokud máte zájem se zúčastnit, dejte nám prosím vědět. Kurzy stojí 30 GBP na osobu nebo 25 GBP, pokud si rezervaci zarezervujete alespoň týden předem.



Tenpin Bowling nad 50 let

Bowling BallČtvrtek 15. listopadu: Naše další Tenpin Bowling se bude konat ve čtvrtek 15. listopadu v Absolutely Ten Pin, Salt Hill Park, Bath Road, Slough, SL1 3SR.

Sezení začíná ve 14:00 a obvykle končí v 17:00 a stojí 2 £ na osobu .

Pokud máte zájem se zúčastnit, dejte nám prosím vědět.



Dílna vídeňského valčíku pro začátečníky

Group ClassNeděle 18. listopadu: Naše dalším začátečnickým workshopem bude vídeňský valčík v neděli 18. listopadu.

Naše workshopy pro začátečníky probíhají od 13:30 do 15:30 a stojí 20 liber na osobu (30 liber za pár tančící společně).

Pokrývají základy tance a zároveň se snaží poskytnout vám základní rutinu, kterou můžete použít k pohybu po parketu.

Dílny jsou skvělým způsobem, jak se soustředit na učení pouze jednoho tance.| ||839



No Evening Classes Wednesday 12th December

Stop Sál nedostupný: Ve středu 12. prosince nebude žádný večerní tanec, protože sál je nedostupný.

Classes will recommence then in the New Year and further details will be released nearer the time.



Společenské události pro rok 2013

StudentsJak si na to všechno najdeme čas?!: The online události sekce našich webových stránek byla aktualizována, aby odrážela všechny naše aktuálně organizované výlety/akce na příštích 12 měsíců.

Ve shrnutí máme v následujících 12 měsících následující události:

Listopad
  • Memorial Ball Kena Batemana; 10. listopadu– Taneční noc ve Slough
Prosinec
  • Vánoční společenský program; 14. prosince– Náš poslední společenský rok
Leden
  • Blackpool Dance Weekend; 4.–6. ledna– Tanec v tanečním sále Blackpool Tower
Únor
  • Přísně přijďte a zatancujte si na charitativní akci; Sobota 9. února– Dokáže Antony obhájit svůj titul?
  • Brendan Cole „License to Thrill“; Sobota 16. února – Basingstoke Anvil
  • Ples „Nepomněnky“ (datum TBC)– Podrobnosti budou následovat
březen
  • Velký Yarmouth víkend; 8.–10. března – workshop Iana Waitea a Natalie Lowe, otázky a odpovědi a demo
  • Anton & Erin „Go To Hollywood“; Pátek 15. března – Reading Hexagon
Květen
  • Půlnoční tango od Vincenta a Flavie; Středa 1. května – Wycombe Swan
  • Torquay Taneční přestávka; 6.-10. května – Foxtrot & Samba
Říjen
  • Mezinárodní mistrovství v společenských tancích; Čtvrtek 3. října – Vstupenky jsou nyní k dispozici!
  • Bournemouthský taneční víkend; 11.–13. října – Quickstep & Jive



Soukromé lekce

Zarezervujte si nás, dokud můžete : The online kalendář byl aktualizován s dostupností do konce roku (Denise's bude brzy následovat).

V příštích několika týdnech máme k dispozici následující sloty.

Lekce stojí 35 GBP za 45 minut nebo 200 GBP pro skupinu 6 osob.

Antony HeadshotAntony:

Pátek 26. října

9:30, 10:15

Neděle 28. října

15:45, 21:00, 21:45

Úterý 30. října

12:15, 13:45, 15:45, 17:45 , 21:45

středa 31. října

10:00, 22:45, 23:30, 12:15, 15:00, 15:45, 16:30

Friday 2nd November

10.15am, 11am

Neděle 4. listopadu

15:45, 16:30, 17:15, 18:00

Úterý 6. listopadu

12:15, 13:00, 15:45, 17:00, 17:45, 21:00, 21:45

Středa 7. listopadu

10:00, 22:45, 23:30, 31:00 15:45, 16:30

Emma HeadshotEmma:

Neděle 28. října

15:45

Pátek 2. listopadu

11:00, 11:45

Neděle 4. listopadu

15:45, 16:30, 17:15, 18:00

Pátek 9. listopadu

11:00 11:45, 12:30

Denise HeadshotDenise:

Neděle 28. října

17:00, 18:00, 19:00

Úterý 30. října

7pm, 8pm, 9pm

Středa 31. října

12:00, 13:00, 15:00, 16:00, 17:00

Autorská práva © Learn To Dance, Všechna práva vyhrazena.