Trvá to dva – čtvrtek 18. října

Strictly Come Dance - It Takes TwoVe čtvrteční show vystoupili Michael & Natalie, Denise & James, Dani & Vincent spolu s nahlédnutím na jejich outfity (o tom nebudu mluvit!) a aktualizace o školení.


[An]Tonyho tréninkové lahůdky

Antony Headshot
Antony Holeksa [tj. ME!] ze čtvrtečního tréninku:

Nicky & Karen's Quickstep

Vidíme Nickyho, jak poskakuje po podlaze, opravdu potřebuje, aby byly kroky o něco menší a méně duté, mohlo by to prospět od toho, aby dal nohy k sobě víc. Vypadá to, že cválá po podlaze. Nezdá se, že by se jeho rám od prvního týdne příliš zlepšil, rád bych viděl, jak Karen pracuje více na své technice, než aby zaváděla příliš mnoho choreografií.

Sid & Ola's Tango

Další samec, který je v záchytném rámu, není skvělý. Sid má tendenci natáčet pravé rameno dopředu, což ve výsledku dostane Olu do špatné pozice. I když v Tangu není žádný vzestup a pád, neznamená to, že byste také měli mít ploché nohy!

Salsa Louise & Flavie

Takže Louis a Flavia jsou připraveni udělat špinavost Taneční rutina tento víkend (technicky mambo pro každého, kdo sledoval film). Louis je silný kluk, ale nesmíš podceňovat, jak těžké je ten výtah dostat správně. Flavia bude muset mít úplnou a naprostou víru v jeho schopnost ji podporovat. Někdo mi nedávno řekl, že herec, který hraje Patrickovu roli ve Hříšném tanci – The Musical, si těsně před premiérou v Bristolu přehodil 'Baby' přes hlavu a zlomil jí klíční kost!

Richard & Erin's Quickstep|| |337

Richard is looking quite good in the training so far, he has a nice frame but just needs to watch his head creeping over to the right on the odd occasion. I think he should do better this weekend, so long as he can avoid the ventriloquist dummy look this time!

Michael & Natalie’s Cha Cha

Jsem to jen já, nebo všechny tyto záběry z tréninku vypadají jako salsa? Michael musí být na své chassé opravdu špatný, v jeho Jive úplně chyběly a Cha Cha teď vypadá stejně. Pokud to skončí jako výkon, nebude to u rozhodčích dobré. Říkám, že úplně poslední klip ve skutečnosti vypadá docela slibně…

Colin & Kristina's Argentine Tango

Žádné tréninkové záběry těchto dvou bohužel, protože Colin natáčel Arrow v Kanadě, vím, že ano. nějaký trénink v neděli, ale to znamená, že mají na trénink pouze čtvrtek a pátek, což se může ukázat jako složité.

Kimberley & Pasha's Quickstep

Kimberley má pěkné pohyby těla a hlavy rozvíjející se, i když stále netrénuje v tanečních botách, což je velmi zklamáním.

Jive Lisy & Robin

Několik věcí, které jsem slyšel z Twitteru, a sledování tréninku mě přimělo myslí si, že možná dělají lak na vlasy pro svůj Jive. Je tu několik pěkných rychlých pohybů, ale zatím není vidět mnoho základních Jive.

Victoria & Brendan's Rumba

Týden, kdy Victoria opravdu potřebuje projít výkonem bez chyby , jak vypadá trénink? Vyvíjejí se pěkné pohyby paží, ale musí zapracovat na narovnání těch kolen. Rumba je velmi náročný tanec na udržení rovné tváře, pokud nejste zvyklí na intimitu, kterou musíte s tímto partnerem ztvárňovat. Zatím to ale vypadá slibně.

Jerry & Anton's Quickstep

Jerryho rám vypadá lépe, ale stále má tendenci se plížit k Antonovu rameni, opravdu se musíte protáhnout ven a pryč od něj Jerry, aby opravdu ukázal dobrou horní linii.

Denise & James' Foxtrot

Velmi pěkná pozice rámu a hlavy. Potřebuji se ujistit, že drží špičku na špičce, když kopne.

Charleston Fern & Artem

Je to velmi rychlý a obtížný tanec charlestonu, zvláště když zůstanete v synchronizaci se svým partnerem . Momentálně vypadají dobře, bude zajímavé sledovat, jaká překvapení mají v zásobě.

Dani & Vincent's Foxtrot

Několik pěkných prodloužení nohou a paží od Dani, na záběrech z tréninku není moc tancování, protože se mluví spíše o tom, jak se vyrovnává s tanečními botami (zdá se, že ne moc dobře).


Michael Vaughan & Natalie Lowe

Michael Vaughan & Natalie Lowe
Zoe: "Byla jsi ve spodních dvou [minulý týden], bála jsi se, že je čas odejít?"
Michael: "Je zřejmé, že když jsi ve dvou posledních, jsi v 'Nebezpečné zóně'...Užil jsem si spoustu legrace při tanci Jive...můj malý kluk mi řekl 'aspoň ses tento týden usmál, tati'"

Michael je nyní držitelem rekordu v kategorii Jive s nejnižším skóre v historii Strictly… opravdu nepřekvapivé.

Michael: „Když jsem se rozhodl udělat show, byly dvě věci, které bych miloval. 10 Lena, ale to je za minutu míle daleko a chtěl jsem, aby Brucie řekl, že jsme jeho oblíbenci.“

Zoe: „Kam šel právě pro tebe?“
Natalie: “Energy…I was laughing the whole way through that…the Waltz was very serious the week before”

Zoe: "Další týden, další latinský tanec." Jak se máš Cha Cha Cha?"
Michael: „Nemůžu uvěřit, že mě nenechali znovu udělat Jive!…je to další zábavný tanec, bylo skvělé se ho naučit“

Jejich píseň je ‚Hot Stuff‘ od The Full Monty… Doufám, že se neplánuje svléknout…

Šátek je tam, aby pomohl Michaelovi udržet jeho hruď nahoře, pokud upustí rám, šátek spadne…bude to fungovat?


Denise Van Outen & James Jordan

Denise Van Outen & James Jordan
James přiznává, že mámírně obavy o Denise a její šlehnutí bičem v sobotu večer. Denise řekla, že se v neděli probudila a nemohla se pohnout, ale že Physio opravdu pomohlo.

Sedm let James čekal na FAB-U-LOUS od Craiga, čekání je u konce.

Tento týden je na ně kvůli jejich Foxtrotu větší tlak, poté, co se o víkendu umístili na špici tabulky.

Pracují hlavně na technice a práci nohou, aby se tento týden pokusili potěšit Lena.| ||

Rychlý VT Denise, která si vložila 19 hroznů do pusy, Lee Mead musí být šťastný muž, James se naopak dokázal vejít do 32…než vypadal, že se nemůže rozhodnout, jestli se má dusit nebo zvracet . Zřejmě je však Guinessův světový rekord 57!

Denise: „Podle mě je Ballroom opravdu odlišný kvůli práci nohou a držení těla“

Obrázek srovnávající Antona a Woodyho z Toy Story… velmi děsivá podoba!


Dani Harmer & Vincent Simone

Dani Harmer & Vincent Simone
Zoe: "Bavilo tě to?"
Dani: "Naprosto se mi to líbilo, konečně jsem zatřásl svou kořistí a ukázal trochu víc ze své osobnosti"

Zoe: "Třetí na žebříčku, prosím tě?"
Dani: "Jo, byla jsem opravdu šokovaná...nemyslela jsem si, že to uděláme dobře"

Zoe: "Craig[on It Takes Two on Monday] trochu reptal ohledně výtahu a sesedání”
Vincent: „To proto, že to sám nezvládl, překážela by mu dvojitá brada…je to street dance…není to ten nejuklizenější tanec…výtah má být vidět zepředu“
Dani: “I could have been a little bit more graceful with it but that’s probably the best I’ve ever landed it”

Rychlé VT Natalie, která Vincenta drze štípla do dna, když jeho a Dani byli vyslýcháni Tess, pak si uvědomili, že je vidět na kameře!

Zoe: „Jak jde Foxtrot?“
Dani: „Je to opravdu technické a je těžké to zvednout… úplně jiné než Salsa“

Zoe: „Co je na tom nejtěžší?“
Dani: „Myslím, že je to rychlostí...je těžší tančit pomalu než opravdu rychle“

Jejich píseň je „Somewhere over the Rainbow“ a zjevně budou mít na show skutečné Toto .


Páteční aktualizace bude možná později večer, ale dnes večer jsme v Bristolu, takže záleží na tom, jak bude náš rozvrh fungovat. Hosty budou Kimberley & Pasha, Lisa & Robin a Colin & Kristina. Páteční panel se vrátí také s Rufusem Houndem, Nancy Dell'Olio a Dionne Warwick.