Strictly Come Tanec pro děti v tísni živě ve Wembley Sobota 17. listopadu 2012

Omlouvám se za krátké upozornění, ale dneSobota 17. listopadu Přísně pojďte tančit|| |320 will be live from Wembley Arena in aid of Děti v nouzi.

Lístky na toto představení budou stát20 GBP plus manipulační poplatek ve výši 1,25 GBP (tisk doma) nebo 1,75 GBP (doručení domů) za transakci.

18 GBP z každého prodeje vstupenky přejděte na Děti v tísni.
2 £ za vstupenku bude jako rezervační poplatek odečten agentem pro prodej vstupenek.

BBC provedenáhodné losování za účelem přidělení vstupenek co nejférovější a můžete požádat omaximálně dvě vstupenky na domácnost.

Registrace pro vstup do náhodného slosování je nyní otevřena a můžete uplatnit kdykoli od nynějška doČtvrtek 18. října v 22:00. Po tomto datu a hodině nebudou přijímány žádné přihlášky. Ve fázi registrace nebude provedena žádná platba. Můžete se přihlásit naWebové stránky vstupenek BBC.

Upozorňujeme, že vstupenky na tento program dodá třetí strana. Pokud budete úspěšní, budete informováni e-mailem do čtvrtka 8. listopadu 2012.

Pokud jste se již zapojili do náhodného slosování o vstupenky na jakékoli další představení ze série 2012, stále se můžete zúčastnit náhodného slosování pro výstavu ve Wembley.

Hodně štěstí s vaší přihláškou

Všechny informace jsou v době zveřejnění správné.