Strictly Come Dancing 2012 – 2. týden

Skvělý víkend s výukou v Bournemouthu, díkyHotel Piccadilly za to, že nás požádal o hostování.  Bohužel náš plán sledovat show přes iplayer v sobotu večer nefungoval, protože show byla stále „brzy“ ve 12:30 v neděli ráno, takže všichni šli spát.

V neděli večer se posadili sledovat, až se vrátíme domů, takže zůstaňte naladěni na analýzu:

Nicky Byrne & Karen Hauer – Cha Cha Cha

Nejsem si jistý načasováním toho začátku, udělal úplně skoč pušku nebo to prostě popletl s tím cvakáním...myslel jsem, že to byla specialita Westlife?

Ruce vypadají až příliš žensky, když jde ke kameře, a vypadá to, jako by počítal, když si označoval čas na místo. Pokud mám být upřímný, choreografie se mi zatím nelíbí. Nicky vypadá, jako by házel částmi svého těla dokola, aniž by pomyslel na kontrolu, a sako zvýrazňuje jeho zvednutá ramena.

Pozitivní je, že zcela jistě vkládá veškerou svou energii do rutiny a osobnosti tance .

Bohužel to prostě cítí, jako by energie postrádala kontrolu, aby pohyby vypadaly dobře.

Nicky ve střední části mírně překračuje čas, ale je to tak obtížná rutina zůstaňte včas, kvůli všem dlouhým pauzám.

Obávám se, že se mi tento tanec opravdu nelíbil a celá věc mi připadala velmi chaotická a více hip-hopová než Cha Cha. Dám mu 5 za snahu, ale myslím, že Karen opravdu chce zlepšit svou hru.

Craig: 4 „Trochu jako lekce cvičení Zumby...velmi ploché nohy...nějaká rotace v kyčelním oddělení …energie byla skvělá”
Darcy: 5 "Byla tam důvěra, byl tam přístup, což bylo skvělé...bohužel nestačilo Cha Cha"
Len: 4 „Jsem tradicionalista… bylo toho příliš mnoho boybandového tance a málo Cha Cha Cha… velmi málo, o čem bych mohl blouznit“
Bruno: 5 „Myslel jsem, že dnes večer jsi byl mnohem víc zapnutý… bylo to trochu Take That 1995…na konci jsi úplně ztratil načasování…z hlediska výkonu jsem si myslel, že to šlo správným směrem“

Celkem = 18, myslím správně

Colin Salmon & Kristina Rihanoff – Vídeňský valčík

Tuto skladbu mám jako vídeňský valčík rád. Colinovo držení těla vypadá velmi pěkně, i když se musí snažit, aby na konci pohybů nemrštil rukama nahoru – musí ho držet pod výškou zápěstí opravdu Coline.

Bohužel, jakmile chytnou se, nebezpečí výškového rozdílu se projeví, když Colinův zadeček přejde přímo do polohy „sedni“. Abych se tomu vyhnula, myslím si, že Kristina vyřadila více sekcí, ale pro mě byl tanec, který mohl být vynikající, pokažen pošetilým rozhodnutím dát je dohromady.

Skvělý potenciální tanečník zklamaný špatně sehrané partnerství, obávám se, že pro mě ‚spadne na dno‘ v 6, kdy jsem mu opravdu chtěla dát víc 🙁

Craig: 6 „Narazil jsi na pár velmi pěkných řádků...double švihání rukou…velmi zvláštní…příliš mnoho stoupání a klesání…tančící více do své výšky, dobré vidět“
Darcy: 6 „Máš perfektní postavu, tak elegantní… musíš dávat pozor, aby ses nehrbil… nezvedal bradu, nejen oči“
Len: 6 „Vykročte více a bylo to trochu nesmělé…elegance, sofistikovanost…neuhýbám se…víc se hýbejte“
Bruno: 6 „Pěkné a prodloužené dlouhé čáry…v zastávce to chtělo víc jízdy…nepředkláněj se…trochu opatrně pro mě“

Celkem = 24

Dani Harmer & Vincent Simone – Salsa

Je to zvláštní, ale chytlavá píseň a neobvyklý začátek.

Rychlý a složitý začátek, ale Dani si musí pamatovat, aby občas nezapomněla na volnou ruku. Osobně nejsem spokojen s výběrem výtahů, protože díky nim Dani nevypadá obzvlášť elegantně, ale obtížnost rutiny a kompetence, kterou projevuje při jejím provádění, jsou skvělé.

Je to zábavná rutina na který jsme se opravdu rádi dívali, nejsem si jistý, co se týče zdvihů nebo konce, ale dám jí zasloužených 7.

Craig: 7 „Tento tanec se hodí k menším osoba…krásné čisté povrchy…nesnášelo se mi sesedání ve druhém výtahu”
Darcey: 6 „Je tak skvělé vidět tě, jak se bavíš na tom tanečním parketu… sleduj to [až po boky]“
Len: 7 „Ty mrňousu…přijdeš ven a dáš si trochu studánky…naplno a naplno…Líbilo se mi to“
Bruno: 7 „Dnes v noci jsi rozkvetl… bylo vidět tvé sebevědomí… musíš dostat tyhle šťavnaté boky… nestyď se“

Celkem = 27

Fern Britton & Artem Chigvintsev – Vídeňský Waltz

Na můj vkus je to na začátku příliš mnoho a Fern během prvního ponoru téměř ztratí rovnováhu. Ve skutečnosti je to 55 sekund (z 1 1/2minutové rutiny), než se vůbec udrží a začnou tančit!

Je to velmi sladká rutina a Artem vypadá, že ji zbožňuje.

I can’t help feeling that her actual Viennese is lacking, probably explaining why Artem only did 30 seconds of it, and her head is held a little too high which shortens her neck.

Byl bych Líbilo se mi, že jsem viděla více práce s jejím tancováním v držení a méně času, a jsem si docela jistý, že nepřicházela s náskokem na patě. Na tomto základě jí mohu dát opravdu jen 6, i když jsem si myslel, že emoce, které oba projevili, dokonale vystihuje pocit z písně.

Craig: 6 „Drž levé rameno dole…ale myslel jsem, že proudění kolem podlahy bylo fantastické”
Darcy: 6 „Dáváš nám tak krásný pocit, když tančíš… ujistěte se, že to udržujete plynulé… následujte [pažemi]… věřte v sebe a důvěra vás bude následovat“
Len: 6 „Zpočátku probíhá trochu vanutí… bylo to lepší než minulý týden… cestou nahoru“
Bruno: 6 „Někdy vypadáš, jako bys [svýma rukama] nenuceně prášil prach…ožiješ, když jsi v náručí svého urostlého mladíka“

Celkem = 24

Richard Arnold & Erin Boag – Cha Cha Cha

No, to je zajímavá věc…myslím, že v tom bude určitě trochu víc „osobnosti“ rutina!

Obávám se, Richard, že Erin má pravdu…je to spíše drobnost než Cha Cha, ale rozhodně je to živější. Škoda, že na začátku New Yorks nestihne čas.

Znovu bych preferoval více Cha Cha v rutině a o něco méně táborový přístup. Technika byla dost hrozná, pánev byla často nejdále vpředu. Jen 5 pro mě, jako Nicky prostě není dost dobrý Cha Cha

Craig: 3 „Nebyl jsem úplně přesvědčen, že jsi chtěl vzít Erin do Love Shack…ty procházky po Cha Cha Cha miláčku opravdu ano. patří do drag show”
Darcey: 6 "Tohle je ten Richard, kterého jsem chtěl vidět...vytvořit nějaké napětí v pažích...potřebuje, abys ji vedl"
Len: 5 "Hlasitý a hrdý, a to je jen tvoje košile...paži jsi měl buď na boku, nebo visel dolů jako kousek bavlny z nohavičky...jsi lepší tanečník, než když to musíš jen tak zatápět...málo bit přes vrchol”
Bruno: 5 „Dnes večer máš rozdvojenou osobnost… byla to ta nejpodivnější Cha Cha… hnusně se mi to líbilo“

Celkem = 19

Victoria Pendleton & Brendan Cole – Foxtrot

Ach bože, chyba hned na začátku, dokáže se zotavit lépe než minulý týden?

Jakmile se dostane, začne se to zlepšovat, i když musíte otázka, proč Brendan tento týden nehrála bezpečněji, aby jí pomohl vybudovat si sebevědomí.

Její úhel hlavy je úplně špatný, ale Brendan ji během tréninku nutil do podivné polohy, potřebuje se více natáhnout .

Hlavní problém s touto rutinou je způsoben skutečností, že se zdá, že cvičí v šněrovacích cvičných botách, a pak musí hrát ve dvorních botách. Brendan jí dává otáčky, při kterých ve svých výkonnostních botách nedokáže udržet rovnováhu. Potřebují buď v těch botách trénovat, nebo vážně zjednodušit rutinu a držet ji více pod kontrolou.

Brendan musí začít choreografovat s větší soucitem, protože dva týdny živých chyb vážně naruší její sebevědomí. Lepší výkon než minulý týden, s několika slibnými známkami, ale stále musí dohnat obrovskou mezeru, aby dohnala některé další soutěžící.

Příliš mnoho chyb a špatných řádků, pouze 5 – stále zlepšení oproti minulému týdnu, dokončila rutinu!

Craig: 6 „Pamatoval sis to, takže to je velmi dobrý začátek…dobře“
Darcy: 6 „Nervy jsou pryč…je úžasné vidět…pozor na prsty“
Len: 7 „Čistý, elegantní, sebevědomý, fantastické zlepšení oproti minulému týdnu…přechody do a z držení trochu nestabilní…jaké zlepšení“
Bruno: 7 „Zpátky v závodě…musím pracovat na svých zatáčkách…nevšiml jsi si…zlepšení je skvělé“

Celkem = 26, nemůžu se zbavit pocitu, že komentáře rozhodčích mají spíše chránit než kritizovat, protože si představuji, že její sebevědomí je v tuto chvíli na dost křehkém začátku. Obávám se, že je to pro mě přehnané.

Michael Vaughan & Natalie Lowe – Jive

Proč, proč potřebujeme rekvizity? Zcela zbytečné pro začátek rutiny.

Začít to vypadá slibně, pak si uvědomíte, že Michael nemá čas na hudbu, a jak se Natalie pohybuje kolem něj, stále se zrychluje...jeho závěsný košík bude tímto tempem nezbyly žádné květiny.

Zdá se, že se Natalie rozhodla nedávat Michaelovi žádné základy Jive a místo toho se rozhodla, že ho nechá šíleně zatřást mezi tím, jak ji hází kolem sebe.

Navíc stranou ji nepustí a určitě si udrží energii. Je tam pár náznaků skutečného Jive, ale je to opravdu naprosté šílenství. 'A' za snahu, ale moje hlava říká 3.

Craig: 2 „To musí být jeden z nejpodivnějších jiveů, jakého jsem kdy viděl… zdálo se, že vaše boky mají vlastní mysl …vypadal jsi, jako by ses na malou chvíli zhroutil”
Darcy: 5
Len: 4 „Mělo to trochu gusta a nadšení… dělo se toho hodně, bohužel to bylo většinou špatné!“
Bruno: 4 „Ach můj bože, byl jsi jako divoká husa, myslím, že jsem nikdy neviděl tak špatnou práci nohou… neuvěřitelné, načasování bylo tak špatné, bylo to dobré… hůř už to nešlo“|| |441

Total = 15

Louis Smith & Flavia Cacace – vídeňský valčík

Louis má pěknou kostru, i když polohu hlavy stačí trochu upravit, zdá se, že natahuje jeho hlavu pravidelně. Také je potřeba trochu vytvarovat ty prsty.

Připadá mi to trochu skákavé a ne tak hladké, jak to u Vídeňana opravdu potřebujete, a zadek občas vyčnívá. Občas pár náznaků úsměvu, ale rád bych od něj viděl víc.

Ukazuje určitý potenciál, kterého je podle mě Louis schopen, stále je co zlepšovat, ale myslím, že zaboduje dobře… hlavně od Darcey! 7 pro mě.

Craig: 7
Darcey: 7 "Líbí se mi to, jsi klidný, jsi sebevědomý...Potřebuji emocionální spojení mezi tebou a Flavií"
Len: 8 "Viděl jsem více obratů než vláda...Viděl jsem skvělé držení těla...Viděl jsem dnes večer nebo minulý týden nejlepší tanec, jaký jsem viděl"
Bruno: 8 „No, cítil jsem to… tvoříte tak krásný pár… konec byl vynikající… zatím nejlepší tanec“

Celkem = 30

Denise Van Outen & James Jordan – Jive

Denise se během tréninku podařilo dostat ránu bičem od jejich Jive, takže bude zajímavé sledovat, jak se vypořádá s výkonem.

Takže tohle je rychlý Jive, který okamžitě přivede zpět vzpomínky Jill Halfpenny, jeden z nejlepších výkonů Strictly všech dob!

Myslím, že by mohla jen víc ukazovat prsty u nohou, když kope, a mít o něco menší krok vzad. Ke konci to začíná být viditelně unavené, ale pro mě zatím nejlepší výkon noci, 8!

Craig: 8 „Teď pro pravdu miláčku…FAB-U-LOUS“
Darcy: 8 “Wowee…you got the style of the Jive instantly…amazing”
Len: 8 „Tutti Frutti, jaká botička...to byl můj šálek čaje...plný, měl záchvat...minulý týden zklamaný, tento týden jsem rád“
Bruno: 8 „To je moje holka…Bože ona na to šla…stylisticky to bylo skvělé…takhle rádi vidíme Jive“

Celkem = 32

Johnny & Iveta – Foxtrot

Johnny se občas cítí příliš statický, ale Ballroom se k němu rozhodně hodí.

Rád bych viděl další vzestupy a pády a vandrák se zastrčil, ale on odvádí dobrou práci.

Myslím, že Johnny je bohužel pravděpodobně blízko svého talentového prahu na základě těchto prvních dvou tanců, ale nikdy nevíte, že by mě mohl překvapit.

Pěkný výkon, ale bohužel jen to, pěkné. Ode mě jen 5.

Craig: 5 „Roztažené ruce na zádech…rozchod, hlavně kvůli vašemu držení těla…slušné úsilí“
Darcey: 5 „Nádherně lepší než minulý týden, jen pracujte na horním řádku“
Len: 5 "To, co děláš, děláš s nadšením...dobře, tvoje držení těla by mohlo být o něco lepší, tvoje práce nohou by mohla být čistší...Myslím, že jsi to udělal velmi dobře"
Bruno: 5 „Scénu jsi připravil velmi dobře…z držení jsi trefil velmi pěkné čáry…v držení jsi ztuhl a netekl jsi“

Celkem = 20

Sid Owen & Ola Jordan – Salsa

Sid by při chůzi opravdu neměl vystrkovat střeva z piva…nebo to tak alespoň vypadá, když jde na podlahu – hruď napřed Sid – a držet se ty dlaně dolů.

Pěkné třesení a dobrý počáteční zdvih.

Richard mířil do tábora, bohužel se zdá, že Sid občas trefuje docela přesně.

Could keep the footwork more compact and a completely unnecessary handstand, but he’s smiling throughout and some generally good sequences and strong in the lifts. A 6 for me though.

Craig: 6 „Bitty, roztříštěný…na druhé straně miloval rutinu…rotace kyčlí…je tam hodně dobrého“
Darcey: 6 „Nervy jsou pryč, jsi uvolněná… obecně skvěle spolupracuje s Olou“
Len: 5 „Salsa…Kingston, Jamajka – tohle bylo spíš jako Kingston-upon-Thames…jsi tak dobrý, jak jsi, jen vypadni a dej tomu ještě trochu víc“
Bruno: 5 „Dobrá věc je postoj Sida Viciouse…ale kvůli přístupu jsi zamaskoval neuvěřitelné množství chyb“

Celkem = 22

Kimberley Walsh & Pasha Kovalev – Foxtrot

Otevření se chová dobře, jen nespadněte hlavu, když se nakláníte ke kameře.

Rám je občas trochu mimo a jsou tam docela mezery. Nemůžu přijít na to, jestli tam mají být všechny ty Rondeiny (v tom případě jsou opravdu špatné), nebo jestli jen pořád zvedá nohu z podlahy, když se otáčí...také špatné.

Je to Taková rychlá rutina také s několika úskoky, které se vkrádají, jak se zvyšuje složitost. Téměř nestíhá dokončit obrat v podpaží na konci. Další celebrita zklamaná příliš komplikovanou rutinou, na začátku ukázala skutečný slib, ale na konci byla chaotická…6.

Craig: 7 „Myslel jsem, že je to naprosto úžasné… jediná věc, která mi vadila, byla tvoje čelist, příliš vyčnívající dopředu”
Darcey: 6 „Krásnou náladu, kterou jsi vytvořil… horní řádek je trochu měkký… sleduj tu mezeru mezi vámi dvěma… velmi pěkný Foxtrot“
Len: 6 „Myslel jsem, že je to bezvládné… nebylo to dost přesvědčení… držel jsi se… pro tebe to musí být víc než dost“
Bruno: 7 „Líbilo se mi to nastavení, miloval jsem styl, miloval jsem výkon… Myslel jsem, že to celé vypadá velmi, velmi pěkně“

Celkem = 26

Jerry & Anton – Foxtrot

Jerry vypadá, jako by ji hned na začátku rozmlátili a věci se ve skutečnosti nezlepšují, jakmile jsou v držení. Potřebuje se odtáhnout od Antona v držení (předpokládejte, že tvoří tvar 'Y' s horní polovinou těla).

Zdá se, že neví, co má dělat s rukama v držení a další párování, kde výškový rozdíl způsobuje problém.

Chyba v rohu před výstřelem z kalhotek. Rozhodně více tančí než minulý týden, rád bych ji viděl, jak nyní pracuje na zlepšení svého držení těla, ode mě 5.

Craig: 3 „Vypadalo to, že Anton tančil s panem Burnsem ze Simpsonových“|| |532
Darcey: 5 “You have worked harder…start with this beautiful posture but you do lose it”
Len: 5 „Chceš dát šanci ostatním, to se ti určitě povedlo!…Líbila se mi kombinace kroků, tvůj problém je, že jsi příliš vertikální…musíš se natáhnout“
Bruno: 5 „Přilepeno jako suchý zip… čekám na další“

Celkem = 18

Lisa & Robin – Cha Cha Cha

Nejsem si jistý na pažích 'Mars Attacks', když kráčí dál, ale jakmile spolu začnou tančit, paže se dramaticky zlepší s úžasným zakončením každého pohybu.

Při výcviku jsem se obával, že její základní vídeňský jazyk nebyl půjde to dobře, ale ve skutečnosti odvádí velmi dobrou práci.

Je tam nějaká nádherná choreografie, která se k hudbě opravdu hodí, škoda, že v jednu chvíli došlo k lehké chybě ruky.

Další vynikající výkon, nemyslím si, že mi to Denise úplně nakopne, ale mnohem lepší, než jsem čekal, 7,5!

Craig: 7 „Myslel jsem, že jsi to zatancoval s velkou obratností, bylo to lehké, což jsem nečekal“| ||549
Darcey: 6 “I love the focus in your eyes from the very beginning…you do try a bit hard in the transitions and you grab your man, let him grab you”
Len: 6 „Nečekaně jsem si myslel, že jsi báječný...zatím na tom musíš zapracovat – přijď za mnou po představení, vysvětlím ti to“
Bruno: 6 „Vždycky se bavíme naplno...někdy jsi byl tak nadšený, že to vypadalo, jako bys ho vedl...musí být mnohem rafinovanější“

Celkem = 25


To znamená, že konečný žebříček po 2. týdnu je (moje kombinované skóre v závorkách):

1. 27 + 30 =57 – Louis & Flavia [6 + 7 =13]
1. 25 + 32 =57 – Denise & James [7 + 8 = 15]
3. 30 + 25 =55 – Lisa a Robin [7 + 7,5 = 14]
4. 28 + 26 =54 – Kimberley & Pasha [7 + 6 = 13]
5. 21 + 27 =48 – Dani & Vincent [6 + 7 = 13]
5. 26 + 22 =48 – Sid & Ola [7 + 6  = 13]
7. 23 + 24 =47 – Colin & Kristina [5 + 6 = 11]
8. 19 + 24 =43 – Fern & Artem [5 + 6 = 11]
9. 16 + 26 =42 – Victoria & Brendan [3 + 5 = 8]
10. 22 + 19 =41 – Richard & Erin [5 + 5 = 10]
11. 17 + 20 =37 – Johnny a Iveta [5 + 5 =10]
12. 18 + 18 =36 – Jerry & Anton [5 + 5 = 10]
13. 17 + 18 =35 – Nicky & Karen [6 + 5 = 11]
13. 20 + 15 =35 – Michael a Natalie [6 + 3 = 9]

Kromě toho, že Darcey je příliš nadšená z Louisova výkon minulý týden a Victoria dostává nějaké sympatické hodnocení, konečné pozice vypadají docela blízko mým vlastním známkám.

Myslím, že bychom dnes večer mohli vidět Jerryho a Michaela ve spodních dvou.  Michael bohužel postrádá některé charisma bývalých hráčů kriketu, takže nemusí mít tak nadšenou fanouškovskou základnu, a nejsem si jistý, jak Jerry upadne mezi hlasující veřejnost – dokonce i se všemi Antonovými obvyklými fanoušky. Nickyho by však fanoušci Westlife měli zachránit.

Pokud jste připraveni na výsledky…čtěte dále!


První páry v bezpečí byly následující:

Nicky & Karen
Denise & James
Lisa a Robin
Louis & Flavia
Fern & Artem
Kimberley & Pasha

První pár v tanci jeJohnny a Iveta


Promluvte si se soudci

Len's Lens

  • Len zpívá spolu s Denisinou písní 'Tutti Frutti'
  • Polibky od Jamese, Denise a poté téměř Brucie pro Craiga
  • Darcey olizuje kapesník a otírá Craigovi rtěnku z tváře
  • Richardovy výrazy obličeje
  • Bruno „bolí“ během Michael's Jive
  • Artem říká Fern, aby se změnila… ve stylu břichomluvce

Další páry v bezpečí jsou:

Colin & Kristina
Victoria & Brendan
Dani & Vincent
Sid & Ola
Jerry & Anton

To ponechává Michaela a Natalie nebo Richarda a Erin jako poslední pár ve spodních dvou. Spojením Johhnyho a Ivety do tanečního vystoupení jeRichard & Erin.

No to je překvapení!

Z těchto dvou Obávám se, že si myslím, že Johnny půjde domů, ale stále je tuodtančit s potenciálem je zachránit.


Richard & Erin – Cha Cha Cha

Tentokrát je v jeho předních zámcích ve skutečnosti o něco méně minusů a jeho načasování je na místě do New Yorku.

Na jevišti se to bohužel pokazí, ale zvládnou to abych se vzpamatoval.

Johnny & Iveta – Foxtrot

Tuhle písničku bych jako Foxtrot nenapadlo, originál je pro mě spíš rytmus Cha Cha.

Johnny předčasně vypadne z času a pokud je v držení, trochu potopí. Bohužel je to horší výkon než jejich první a myslím, že to znamená konec pro Johnnyho…a myslím, že to ví.

Hlasy porotců

Craig: Richard
Darcey: Richard
Len: Richard
Bruno: Richard

Richard: 4
Johnny: 0

Jdu domů: Johhny Ball; Aliona nebude znovu soutěžit až do Vánočního speciálu!

Johnny: „Neběžel jsem tak špatně jako tam…myslím, že na svůj věk Šlo mi to docela dobře…tato dívka je naprosto úžasná”

První pár venku, souhlasíte nebo byste poslali domů někoho jiného?