Strictly Come Tanec Týden 1 Den 2

Takže jsme měli docela rušný víkend s učením a během druhého představení jsme nemohli blogovat.  Rozhodl jsem se analyzovat druhý pořad celý v jednom velkém příspěvku, než abych každého spamoval 8 samostatnými příspěvky dva dny po živém pořadu.

Do budoucna pravděpodobně udělám jen pondělní analýzu víkendu show as určitě celý říjen bude pro mě těžké sledovat show naživo.

K sobotní show:

Kimberley & Pasha – Cha Cha Cha

Je to sebevědomý začátek s nějakou pěknou kyčlí, i když na nohou v některých bodech vypadá nejistě. Rád bych ji viděl používat podlahu o něco lépe, protože její jednání je občas trochu drsné a nucené.

Nemůžu tak docela říct, jestli dělá chybu během svého přirozeného topu, ale určitě ano. vypadá to tak.

Celkově to byl dobrý začátek show a myslím, že jí dám 7.

Craig: 7 “Konečně nějaký taneční talent… žárovka”|| |331
Darcey: 7 “You gave us the WOW factor…strengthen that core [to improve the hip action]”
Len: 7 „Budu ti říkat hbitý Kimble… trochu větší tlak na podlahu… fantastický dojem“
Bruno: 7 “Určitě to umíš prodat…udělal to nádherně…[potřeba vyvinout] lepší hip akci”

Celkem = 28

Sid & Ola – Waltz

Sid ze začátku vypadá trochu nepohodlně, ale jakmile se sejdou, zdá se, že se v tom uvolnil. Je to pěkný elegantní začátek, i když má stále tendenci sestupovat na patu příliš brzy na kroky, jako je jeho pronásledování, což je škoda, protože jeho stoupání a klesání je obecně docela dobré.

Několik pěkných pivotů i když je pata trochu příliš výrazná. Je skvělé vidět, jak je na konci emocionální, opravdu ukazuje, jak moc tomu výkonu dal.

Velmi pěkný valčík, myslím, že mu dám 7.

Craig: 6 „Paže, když byly umístěny, byly trochu kulhavé...palec je potřeba zastrčit pod...skvělý pohyb kolem podlaha…fantastické vyprávění”
Darcey: 6 „Předvedl jsi se tak dobře…velká intenzita…budu tě rád sledovat každý týden“
Len: 7 „Dobře se drhneš…trochu šikovné [pro začátek]…[jakmile jsi začal] měl dobrý pohyb…práce nohou byla docela dobrá…pravé rameno stále vede“
Bruno: 7 „Nemůžu tomu uvěřit… Čekal jsem drsného násilníka… Intenzita, správné držení těla, erekce… vytvořily tak dobrou náladu… Práce nohou nebyla vůbec špatná“

Celkem = 26

Johnny & Aliona/Iveta – Cha Cha Cha

Bohužel Johnny začíná mimo čas a je zde zřetelný nedostatek techniky, který, jak se obávám, není překvapivý. Rozhodně vypadá, že si to užívá, i když si myslím, že si Craig bude stěžovat, že spolu zpívá!

Johnnymu by jako prvnímu tanci prospěl valčík, ale za pokus by měl plný počet bodů. Občas má dobré umístění a tvarování rukou, i když jsou lehce vymrštěné, bohužel po zbytek času tam mají tendenci viset jako mokré ryby.

Ušlechtilé úsilí a pro mě 5 .

Craig: 3 „Nikdy jsem nebyl velkým fanouškem mimi…velmi rozptylující…vypadalo to, že máš poruchu nervového systému…trochu více plynulosti by bylo dobré“
Darcey: 5 “Skvělá energie...překvapili jste mě...tvá váha je vždy na patách [přeneste ji dopředu přes prsty pro lepší akci boků]”
Len: 5 „Všechno trochu ‚poslední letní víno‘…máš dobré načasování…spousta obsahu…spousta lidí [ve tvém věku] by chtěla vypadnout a pohybovat se tak“
Bruno: 4 „Myslím, že jsi neuspěl na STK…na druhou stranu, že jsi dokončil kolo…těším se, až uvidím svůj taneční sál“

Celkem = 17

Dani & Vincent – ​​Waltz| ||370

I thought Dani looked really promising in training, so let’s hope she can live up to it.

Musí mít hlavu trochu rovnější, když se naklání na jednu nebo druhou stranu. vypadá, jako by se v tuto chvíli trochu hroutila, a také potřebuje plynulejší pronásledování.

Existuje několik velmi pěkných rozšíření, ale rutina je tak rychlá, že přeskakuje velké kusy. Dobrý začátek, ale prostor pro zlepšení, ode mě 6.

Craig: 5 „Musíte úplně natáhnout nohu…když se točíte, nevnímejte podlahu…myslel jsem, že máte krásná záda“| ||377
Darcey: 5 “I was impressed with your travelling…imagine you have the most beautiful necklace on [to improve your head posture]”
Len: 6 „Práce na [detailu]…točení na vlastní pěst byla trochu kolísavá…považoval jsem to za velmi pěkné“
Bruno: 5 „Usměj se, užij si tu příležitost…všechno napětí, které vytvoříš, zastaví pohyb a tok… trochu se znervózni a začneš přeskakovat jako malý klokan“

Celkem = 21

Lisa & Robin – Cha Cha Cha

Už se usmívám a oni teprve začali tančit! Opravdu dobrá energie a skvělé využití paží. Celá rutina je zábavná a opravdu dobře zahraná.

Rád bych viděl více hip akce, ale myslím si, že rychlost rutiny je proti nim. Skvělý konec, když Robin vyskočil pro Lisu, aby ho zdržela.

Skvělý výkon a ode mě 7.

Craig: 8 „UMÍŠ TANČÍT!“
Darcey: 8 “I love someone who can take risks…a great and amazing end…you’re going to be a joy to watch during this show”
Len: 7 „Jsi funky opice…super a zábava…jako šumivá láhev coly…co jí chybělo v technice, co nahradila energií a zábavou“
Bruno: 7 “To byla velkolepá, velká, krásná zábava…nikdy jsem neviděl lidi tak šťastné”

Celkem = 30, zatím nejvyšší skóre víkendu, pořád se usmívám, takže to bylo tak dobré!| ||398

Richard & Erin – Waltz

Richard na začátku vypadá jako klasický tanečník ve společenském sále, dokud se nezačne hýbat – musíte se ujistit, že v Richardovi zůstanete toho zadku.

Nohy by měly zůstat v kontaktu s podlahou po celou dobu tance a potřebují, aby jeho vstávání a klesání bylo plynulejší. Ztrácí načasování, ale dokáže to znovu získat, i když se stydím za obličej 'břichomluvce', taky je potřeba trochu uvolnit rysy.

Je to ale pěkný tanec, ale myslím, že ode mě jen 5.| ||406

Craig: 5 “Thought the smile was actually very lovely…very romantic routine…transitions are a little bit lumpy…but a good effort”
Darcey: 5 „V té rutině mi chyběl skutečný Richard“
Len: 7 „Vaše práce nohou byla nejlepší ze všech valčíků, které jsem kdy viděl… vaše držení těla bylo v pořádku… z valčíku nemůžete udělat Cha Cha“
Bruno: 5 „Co se ti stalo…vypadalo to, jako bys byl v transu nebo pod sedativy…trochu nudný…tak trochu hezký, nebylo to skvělé“

Celkem = 22

Jerry & Anton – Cha Cha Cha

Když jsem viděl Jerry na premiéře, měl jsem obavy, že její rutiny mohou obsahovat spoustu bezdůvodného pózování, vypadá to, že jsem mohl mít pravdu.

Antonův příliš krátké pro ni, což způsobuje, že se Jerry k němu sklání a podlahou neprochází dostatečný tlak, což má za následek velmi malou akci v kyčlích.

Celá rutina mi přišla pro Cha Cha docela nudná, zvláště když dodržujete rutinu jako Lisa a konec byl prostě… zvláštní.

Poměrně neinspirativní a ode mě jen 5.

Craig: 3 úroveň, strašně moc vrtění”
Darcey: 5 „Máš schopnost…tančit víc…víme, že jsi úžasný, když pózuješ Jerry“
Len: 5 „Trochu opatrný…chci být nadšený…vzruš mě příští týden“
Bruno: 5 „Jste glamour-zón… ten malý kousek Cha Cha Cha, který tam byl, byl vlastně dobrý“

Celkem = 18

Louis & Flavia – Cha Cha Cha

Nějaké zajímavé našpulení, ale pohyby rukou a paží jsou na začátku trochu příliš vlnité a opravdu potřebuje později vyvinout lepší tvarování rukou.

Očividně pracoval na jeho kyčelní akci, teď už jen potřebujeme oživit obličej, aby odpovídal.

Práce nohou by mohla vyžadovat určité zlepšení a chtěl jsem se vyjádřit k jeho nedostatku kubánských podpatků, když jsem viděl konec, který by byly mnohem náročnější na kubánských podpatcích!

Není to špatný začátek, ale potřebuje oživit a zapracovat na své technice, ode mě 6.

Craig: 6 „Trochu občas trapné...myslel jsem, že jsi mohl použít svůj obličej trochu víc”
Darcey: 8 „Vidím, že používáš svaly, které jsi předtím nepoužíval, a to je něco pro gymnastku…v mých očích si myslím, že v této show dotáhneš daleko“
Len: 6 „Nebyl to výkon na zlatou medaili…místy trochu uvolněný“
Bruno: 7 „Líbí se mi chlap se spoustou triků v rukávu, ty divo s hadími boky“

Celkem = 27

To znamená, že konečný žebříček po prvním týdnu je :

1. 30 – Lisa & Robin
2. 28 – Kimberley & Pasha
3. 27 – Louise & Flavia
4. 26 – Sid & Ola
5. 25 – Denise & James
6. 23 – Colin & Kristina
7. 22 – Richard & Erin
8. 21 – Dani & Vincent
9. 20 – Michael & Natalie
10. 19 – Fern & Artem
11. 18 – Jerry & Anton
12. 17 – Nicky & Karen
12. 17 – Johnny & Iveta
14. 16 – Victoria & Brendan

Tyto výsledky se přenesou do příštího týdne, takže Victoria bude muset tentokrát pracovat extra tvrdě, aby si udělala správnou rutinu, nebo čelit tanci.

Podívejte se na naši denní analýzu It Takes Two (první vyjde zanedlouho) a analýzu příštího týdne v pondělí.

Doufám, že se vám tento týdenní pořad líbil.