Přísně školení Video analýza

So Strictly začíná za chvíli a všechna tréninková videa jsou nyní zveřejněna.

Rozhodl jsem se je všechny analyzovat v jeden velký příspěvek místo 14 samostatných příspěvků, abyste mohli přímo porovnat celý trénink před výstavou.

Kimberley & Pasha – Cha Cha Cha

Takže Kimberley a Pasha dělají Cha Cha na jejich první tanec. Zajímavé je, že Kimberley má na raných zkouškách tenisky, doufám, že jsou to taneční tenisky a ne běžné tenisky, jinak riskuje brzké zranění.

Kimberley vypadá ve svých kyčlích docela přirozeně, což je dobré znamení a rozhodně vypadá, že by mohla vystupovat v noci.  Je také dobré vidět, že si Pasha dostatečně věří ve svou schopnost začít pracovat na tom, jak používá podlahu – ti, kteří přijdou na naše středeční večerní lekce techniky, by si to měli v 13:38 vzít na vědomí, aby viděli, o čem mluvíme v akci.

Celkově jsem si jistýpočáteční předpovědí že Kimberley a Pasha by měli být na začátku jedním z předních kandidátů.

Richard & Erin – Waltz

Richard by mohl ve valčíku hrát docela dobře, ale musí si dávat pozor na polohu hlavy, nechcete vypadat, že se snažíte poslouchat své rameno jako on. 10 sekund za 10 sekund

Také bych rád viděl trochu stoupání a klesání na schodech, jako je jeho [myslím] vazba za 47 sekund, protože je v tuto chvíli úplně plochý, ale je brzy a já Jsem si jistý, že Erin na něm tvrdě pracovala

Louis & Flavia – Cha Cha Cha

Při skupinovém tanci Premiere jsem cítil, že Louis vypadá trochu strnule, takže je dobré vidět Flavii pracovat tak tvrdě na jeho kyčli a vypadá to, že by se mohl tento víkend rozhýbat.

Spousta začátečníků, které vidíme, je překvapena, jak moc bolí svaly, o kterých ani nevěděli, že je mají poté, co se začali učit tančit. Jak říká Flavia, ačkoliv je Louis zdatný a svalnatý gymnasta, tanec vyžaduje jiné využití svalů, které má.

Louis má v této soutěži šanci uspět velmi dobře, pokud se bude nadále zlepšovat. rané záběry, jen doufejme, že jeho tělo vydrží!

Fern & Artem – Cha Cha Cha

Fern v tuto chvíli vypadá pěkně a hladce, což věští dobře a některé z těchto raných pohybů vypadají slibně.

Škoda, že v tomto videu není opravdu více tance, které bych mohl komentovat.

Nicky & Karen – Waltz

Nicky se musí ujistit, že jeho poslední krok na pronásledování je od špičky až po rovinu, než aby sestoupil brzy a použil podpatek.

Vypadá, že má dobře natažené paže, ale já doufat, že výtahy nebudou v rutině příliš figurovat, protože by to skutečně mělo být území American Smooth.

Lisa & Robin – Cha Cha Cha

Lisa musí sledovat, že drží ramena dole, když tančí, ale je dobré vidět, že její boky jsou už pěkné a uvolněné.

Až začne hrát, bude muset sledovat její výrazy obličeje, ale myslím, že by to mohlo být zábavné, jen doufám nic moc disco Robin!

Colin & Kristina – Cha Cha Cha

Colin naštěstí vypadá s tancem o něco lépe než během premiéry. Nechápu, proč mu nedali vyššího parťáka, latinu to neovlivní tolik jako Ballroom – nedivil bych se, kdyby měl problém s vystrčeným zadkem, když dostanou stránku Ballroomu. .

Potřebuje ještě hodně zapracovat na své technice, ale jeho rytmus vypadá dobře.

Dani & Vincent – ​​Waltz

Jsem si jistý, že ano South Hill Park Arts Center, ve kterém také trénují, udělali jsme tam nějaké workshopy, pěkné malé studio.

Momentálně se mi líbí Daniin pohyb a její linie, možná ne těšte se na Waltz, ale na základě tohoto videa si myslím, že by si počínala opravdu dobře.

Sid & Ola – Waltz

Sid má stejný problém jako Nicky se svou honičkou na v okamžiku, kdy použije patu na čtvrtý krok místo toho, aby sestoupil na špičku, takže uvidíme, jestli se to vyřeší, než přijdou na výkon.

Vypadá docela dobře během otáčení, ale to je s uvolněným držením, nemyslím si, že by byl v současné době tak úspěšný v držení v tanečním sále.

Victoria & Brendan – Cha Cha Cha

Victoria by měla mít dobrou tréninkovou mentalitu, ale nejsem si jistý, jak ‚latinsky‘ bude. Její počáteční trénink vypadá dobře, i když si během těchto kroků dopředu musí pamatovat TOTTY (Tits Over Toes, Thank You), protože je v tuto chvíli trochu napřed pánví.

Johnny & Aliona &Ian Waite &Iveta Lukosiute – Cha Cha Cha

Johnny bohužel nebude vyhovovat Cha Cha pomyslel si, opravdu mohl udělat Waltz jako svůj první tanec. Jak jsem se zmínildříve v týdnu Aliona si bohužel převrhla kotník a způsobila vlasovou zlomeninu a vyřadila ji na 2-4 týdny. Ian přiskočil, aby pomohl, zatímco show našla Johnnyho vhodnou náhradu (viz níže).

Jerry & Anton – Cha Cha Cha

Jerry má rozhodně přirozený styl a já si myslím, že je dokonce se více hodí k Cha Cha než Anton! Myslím, že by uměla docela dobře tančit, pokud by ji choreografie splnila.

Michael & Natalie – Waltz

Myslím, že v prvních týdnech bude Michael bojovat. jeho bilance nevypadá skvěle, ale doufejme, že mi dá za pravdu. Pokud si dokáže udržet dobrý rámec, bude to polovina úspěchu.

Denise & James – Waltz

Od první show jsem si myslel, že Denise je hodně slibná a zatím vypadá dobře. Očividně potřebuje zapracovat na své horní polovině, aby se odklonila od Jamese, ale zdá se, že na tom hodně zapracovali.

Celkově si myslím, že to slibuje, že to bude dobrá první výstava a bude to pro mě analýzy později dnes večer a zítra každého z jejich představení. Ne všechny blogy budou v příštích týdnech aktivní, protože máme spoustu tanečních zakázek, ale uděláme, co bude v našich silách.

Kdo získal váš brzký hlas?