Strictly Training Video – Harry Judd & Aliona Vilani

Pondělní tréninkový deník obsahuje Harryho Judda a Alionu Vilani a Cha Cha Cha.  Nedávno došlo k určité kontroverzi sThe Daily Star naznačující, že letošní Strictly byl stanoven tak, aby vyhrál Harry.  I když uznávám, že trocha předchozího tréninku určitě pomůže, Paso Doble se nepodobá žádnému z tanců, kterým se budou věnovat v prvních týdnech.  Také, bez urážky, Harry, ale nebylo to nejlepší Paso Doble, jaké jsem kdy viděl – ale co lze očekávat od mnohem kratšího tréninkového plánu, jaký by byl pro Děti v tísni.

Každý tanec má své vlastní variace a zvláštnosti, které velmi ztěžují mít na technickém oddělení mentalitu „jedna velikost pro všechny“. Abych byl upřímný, Harry je pravděpodobněji zadržován fanoušky McFly než nějakým tajným spiknutím BBC, a pokud mu není dobře, tak to Strictly funguje.

Každopádně k analýze tance!

Určitě jsou některé prvky, které už vypadají ostře (ale vzhledem k tomu, že je týden soutěže, doufám, že se to už začíná slučovat).  Potřebuje však zapracovat na volné paži a pokusit se, aby její pohyb byl trochu přirozenější.

Harry zatím vypadá dobře, ale stále je tam co dělat.