Strictly Come Dancing – výsledky neděle 5. prosince

Včera jsem předpověděl, že Gavin Henson a Ann Widdecombe budou ve dvou posledních, přičemž Gavin právě prohrál v hlasování diváků.  I když mám pocit, že bychom dnes večer mohli vidět šok ve spodních dvou (obávám se, že by Matt mohl mít potíže).

Takže nejprve tento týden: Gavin & Katya & Kata & Artem; Ve spodních dvou je SCOTT MASLEN!!!  Abych byl upřímný, myslím, že Scott byl v poslední době přehnaně označen a možná je to trochu odpor publika?

Krásný valčík od Antona & Erin, i když nedokážu tak docela říct, jestli je tam pár chyb. , možná Anton pociťuje napětí po American Smoothing with Ann?

Takže v bezpečí je i Pamela & James a ke Scottovi se připojují ve dvou posledních letech Ann & Anton (konečně).  Doufejme, že tohle je pro Ann konec cesty, i když se občas bavila, opravdu by nebylo fér, aby byla prosazena místo Scotta.

Okamžik pravdy tedy, Ann konečně odplouvá domů nebo Sccccooooottt Shhhhocking poslal zpět na základnu.

Takže Annin běh do finále skončil.  Občas to byla skvělá zábava, ale bylo by to parodie, kdyby se dostala do semifinále.

Správný výsledek po všech stránkách.  Příští týden nejenže budou příští týden vyřazeny dva páry, ale budeme to také sledovat živě (takže nečekejte žádné živé blogování příští týden, pokud se BBC nebude cítit velkoryse!).

Takže Znamená to, že Scott by mohl jít příští týden ven, a pokud ano, kdo se k němu přidá?  Nemyslím si, že se Gavin dostane do finále, ale koho byste poslali domů?