Felicity Kendal & Vincent Simone – Paso Doble

Felicity je celebrita, která nesplnila má očekávání, i když je rozhodně mnohem flexibilnější, než jsem jí připisoval (a rozhodně než já! )

Pěkný španělský začátek a líbí se mi, jak udělali její vlasy, aby vypadaly trochu jako býčí ocas.  Felicity si musí dávat pozor, aby nepřeskočila, ale to bylo jen velmi krátce.  Konec se zdá být trochu opožděný, ale pak se vincent svlékl a táhl Felicity po parketu k rozhodčím.

Pro mě je to Felicityin nejlepší tanec, nenašel jsem nic, co bych mu mohl vytknout, ale jen pár niggles znamená, že tomu dám 9.

Craig: 6 „Vyprávění naprosto úžasné…myslel jsem, že bys mohl použít podlahu trochu víc…trochu drsný“
Len: 8 „Velmi atmosférické…zachytilo náladu…postrádalo agresi, výraz…zatím nejlepší tanec“
Alisha: 7 „Líbilo se mi to drama…skvělé tvarování paží…ještě je potřeba zapracovat na útoku a řídit…jeden k mnoha rozkolům ve vašem tanci“
Bruno:  8″To bylo dramatičtější...snažil se do toho dát hodně flamenca...někdy to nebylo tak dobře umístěné, jak by mohlo být.”

Celkové skóre: 29

Now it seems I’ve gone the other way!  Much, much better than a 6 though Craig.  Whilst it lacked aggression I personally felt that was more to do with the story and expression and no less of a Paso because of it.