Trvá to dva – čtvrtek 28. října

Ve středečním pořadu: Patsy & Robin; Jimi & Flavia; Lisa Snowdon na kostýmech.

Tento týden budou hrát vídeňský valčík Felicity Kendal a Scott Maslen.  Felicity bude znovu dělat mezičasy a Scott má [mužskou] chřipku.

Michelle Williamsová spadla na tréninku Jive, ale v sobotu bude soutěžit a připojí se k ní Pamela & James (doufám, že má její vlasy v culíku pro show) a Patsy & Robin (Robin tvrdě pracovala, aby se vyhnula ztrátě výdrže, kterou jsme viděli v sobotu v Charlestonu).

Když už mluvíme o Patsy & Robin,

Byl to Robinův nápad, aby Patsy nosila paruku, i když byla trochu přesvědčivá.  Patsy na konci jejich vystoupení rozhodně ucítila pálení charlestonu a Robin na ní pracovala tak tvrdě, že si na trénink musela začít brát polštáře, aby mohla dřímat v rohu.

Robin přiměl Patsy, aby to udělala jejich Jive 12krát za sebou během tréninku, aby si opravdu vybudovala výdrž, doufejme, že se to vyplatí.

Analýza kostýmů odLisa Snowdon a návrhářka jménemJessica,

Chtěla jsem napsat blog o jejich komentářích k šatům, ale kromě mého čarodějnického halloweenského outfitu (spolu s punčochami!) Nemohu říci, že by mě něco z toho zajímalo, doporučuji iPlayer, pokud se chcete dozvědět více.

I když Tinin outfit z kůže (kombinace plastu a syntetické kůže) vypadá, že by mohl být zajímavý.| ||340

Very Sandy & Danny!  Joining her with Argentine Tango this week is Matt & Aliona

Paso Doble zahrají Gavin, Kara, Jimi & Ann.  Anton hází Ann… dvakrát; Gavin vypadá, jako by se spíše protahoval v posilovně, než aby se posmíval býkovi; Kara a Artem začínají na tréninku bojovat, protože na ně začíná doléhat tlak tréninku; Jimi & Flavia se soustředili na techniku.

Jimi & Flavia,

Flavia měla pocit, že jsou podhodnoceni, ale nezdá se, že by o tom chtěla mluvit.  Trestala Jimiho rákoskou, musím přiznat, že jsem podobnou taktiku použil u některých svých studentů!

Tvrdě pracovali na technice a jsou nadšení a těší se na sobotu.|| |351

Now to watch Fridays before getting myself ready to watch the Halloween special.