Trvá to dva – pátek 29. října

V dnešní epizodě: Tina & Jared; Scott & Natalie; Halloweenský speciál.

Tina & Jared,

Tina si myslí, že ji Jared mohl vrátit do dvojitého kola.  Také se zdá, že je podle VT docela nakloněna troše banánu.  Nejsem si jistý, co je velký problém s jedním banánem denně, mám 3 nebo 4, když pracuji v neděli!

Uvolnili se do intenzity argentinského tanga, které trvalo trochu si zvyknout, i když si stále myslím, že budou příliš 'hezcí'.

Scott & Natalie,

Poslední horní část žebříčku Mohou se v sobotu dále zlepšovat?  Scott pokračuje v představování postav, aby předvedly tance, které mají.  Tento týden je Farquhar, odtažitá postava, která by se měla dobře hodit k vídeňskému valčíku.

Craig Revel-Horwood, Lemar a Jenny Bond, talk kostýmy, choreografie a hudba.| ||333

Kara & Artem Paso: [Craig] Velmi čistá linie, vadí mi to, potřebuje do toho vrhnout více vášně...příliš přesné a málo vášně. (Hudba – Fantom opery)

Matt & Aliona Argentinské tango: [Craig] Ona dělá všechnu práci, ale když se chytne, vypadá to dobře. [Jenny] Myslím, že je fantastický...nevím, jestli se zlepšil. (Hudba – Bat Out Of Hell).

Felicity & Vincent Vídeňský valčík. [Craig] Velmi těžké se uvolnit (pokud se vám zatočí hlava)… trochu moc stoupání a klesání. (Hudba – Vito’s Waltz)

Patsy & Robin Jive: [Craig] Bouncy, mé oči jsou trochu odvráceny k tomu tričku… Robinse! Vypadá sebevědomě. [Jenny] Vypadala docela pomalu [Craig] Myslím, že to označovala. (Hudba – Monster Mash [Craig] První singl, který jsem si kdy koupil!).

Ann & Anton Paso: [Craig] Born to Paso...můžete poznat, jak přešlapuje po místnosti. (Music – Wild Thing).

Pamela & JamesJive: [Craig] Rychle a zběsile, ta rychlost bude velmi únavná.

Michelle & Brendan Jive: [Craig] Vypadá to dobře, myslím, že to bude její tanec.  Je to špičatá tanečnice a je to špičatý tanec – alespoň tak, jak to má v choreografii! (Hudba – Time Warp)

Halloween Special

Strašidelné videoefekty – pavučiny, lebky, Frankenstein, ultrafialové osvětlení.

Gavin nám ukazuje své ' Devils face', ale nedokáže si udržet své rozpaky, aby se ukázaly.

Gavin a Katya nás pak pohostili trochou jejich tanga, které je trochu příliš našpulené a trapné, ale líbí se mi jejich výběr hudba, Muse jsou moje oblíbená kapela!

Za něco málo přes hodinu se můžeme přesvědčit, zda lekce herectví stály za to, Gavine!