Trvá to dva – úterý 26. října

V dnešním pořadu: Michelle, Ian & Brendan; Choreografický koutek Karen Hardy; Pamela & James; Gavin & Katya.

Takže první jsouMichelle a Ian, čerstvě od svých posledních dvou skončili v sobotu večer, přidali seBrendan Cole zpět z pohřbu svého otce.  Brendan odhaluje, že cítil trochu žárlivost, když sledoval Michelle tančící s Ianem v sobotu večer.

Ian byl nervózní z odpovědnosti zajistit, aby Michelle vydržela do dalšího týdne, aby se mohla vrátit k tanci. s Brendanem.

Michelle má tento víkend Jive, hádám, že to bude katastrofa a může to být týden, kdy Michelle pojede, ale budu si muset počkat na tréninková videa, abych si byl jistý .

Obávám se, že vždy přeskakuji sekci „Out of the Glitterball“, takže vám o tom nemohu moc říct.

Nyní naKaren Hardy’s Choreography Corner,

Karen prozradila, že se jí líbí přidané doplňky a rekvizity, pokud to není přes palubu a netrvá to příliš dlouho. 

První analýza jeFelicity & Vincent: Při pohledu na jejich otočku na podlaze s Felicity balancovanou na jedné noze.  Karen tleská důvěře mezi nimi a také Felicityině flexibilitě.

Jimi & Flavia: Claudia cítila, že jsou podceňováni.  Karen nesouhlasí s Brunem, že Jimi neměl čas na práci s holí a ve skutečnosti měl pocit, že je „mistrovský“.

Matt & Aliona: „skvělá“ dvojitá předváděčka i když Tina a Jared předvedli stejný pohyb o něco lehčeji.

Scott & Natalie: skvělé „světlo a stín“ ve svém tanci, k vyjádření tance skutečně využívají hudbu.|| |

Gavin & Katya: Gavinova síla v jeho nohách jim umožnila převrhnout se až na zem, když mohli udělat mnohem jednodušší pohyb.

Ann & Anton: Zatímco každý chce mluvit o „létajícím hrochovi“, Karen se soustředí na vnější otočky a její základy a tělesný kontakt, Ann něco zlepšuje at.

Patsy & Robin: „Skvělý Charleston, klasika“.  Nepotřebuje žádné triky ani triky.

Pamela & James

Pamela odhaluje, že se nebála o samotné skóre, ale spíše o Jamesovu reakci na něj.  James nebyl skóre zklamán, protože při tréninku se jim zjevně podařilo projít pouze jednou ze tří pokusů.

Také se zdá, že to bylo první tango, které James na Strictly předvedl.  Tento víkend budou tančit Jive a já se těším, až uvidím jejich trénink.

Gavin & Katya,

Gavin je tak trochu smíšený pro mě se několik týdnů zdá, že se opravdu vyvíjí, a pak ho jedna věc, jako je skluz na startu v sobotu, vrhne zpět do sebe.

Vypadá to, že Gavin bude prvním člověkem, který v této sérii Navštivte hereckého trenéra a doufejme, že to zvýší jeho sebevědomí.

Osobně nemám tendenci si ráno sahat na vlasy poté, co si to poprvé udělám, takže úplně nechápu tu fascinaci, i když musím přiznejte, že jeho vlasy dnes vypadají docela dobře!

Tento víkend mají Paso Doble, což vyžaduje ještě více herectví než Tango, takže pokud Gavin nezačne vylézat ze své ulity, mohl by to být další týden se špatným výkonem .

Zítra doplním některá z tréninkových videí a možná to budu moci udělat tento týden naživo!