Trvá to dva – pondělí 25. října

O dnešní epizodě: Peter & Erin; Alisha Dixon; Ann & Anton; Felicity & Vincent.

Představení začíná tím, že Ola Jordan vezme do zákulisí videokameru a povídá si s tanečníky a celebritami.  Vidíme, jak James žertem vypráví Ole o tom, jaké to je být stále v soutěži. Len a James se líbají (aby Len viděl, jestli to „píchne“, když líbáte muže s plnovousem).

Pak máme další krátkou rekapitulaci některých nejdůležitějších ze soboty než bude čas si promluvit sPeter & Erin.

Peter má pocit, že zklamal, ale také, že Charleston nebyl ve skutečnosti jeho tanec.  Erin poukazuje na to, že Charleston byl minulý rok kolem 11. týdne, nikoli 4., a když vezmeme v úvahu, že je do toho zapojeno hraní a tanec, je to mnohem obtížnější.

Peterovy vrcholy bohužel zahrnují jeho salsu, ale je tu pěkný outfit Erin na tréninkovém videu 😉

Další VT ukazující všechna zvířecí reference, která rozhodčí udělali v sobotu, což vedlo k tomu, že Alisha byla na výstavě.

Rozumím že se může vztahovat přímo k celebritám, sama tím prošla, ale pořád pro mě není životaschopná soudkyně.  Nicméně Emma i já souhlasíme s tím, že se zlepšuje...i když mě zajímá, kolik jejích komentářů je napsáno???

Odhalilo se, že Patsy bude hrát Jive příští týden, vzhledem k tomu, jak brzy běžela z charlestonu, který potřebuje, aby zapracovala na své výdrži, je z toho nafouknutá.

Naši další dvojice jsouAnn & Anton,

Ann reveals she is afraid of heights but actually enjoyed the wire work by the time she was landing.  Anton reveals that he originally suggested the idea as a joke!  Their next dance will be the Paso Doble, I’m seeing shades of John Sargeant already…

Teď naFelicity & Vincent,

Polibek byl zřejmě Vincentův nápad (překvapení, překvapení) a nebyli si jisti, zda ano bude povoleno.

VT na Vincentově kouzelném obočí (spousta škubání na kameře).

Felicity & Vincent budou mít o víkendu vídeňský valčík, co se choreografie týče být mnohem jednodušší, ale neustálé otáčení rychlostí z toho dělá takový tvrdý tanec.

To je pro dnešek náš úděl.