Přísně začni tančit

V říjnu a listopadu se po celé zemi koná řada akcí „Strictly Get Dancing“.  Karen Hardy vytvořila choreografii jednoduché 20krokové rutiny Cha Cha Cha, kterou se lidé mají naučit:

Osobně to není můj šálek čaje v rutině Cha Cha, ale pokud to lidi vstává a tančí, kdo jsem, abych si stěžoval.  Myslel jsem si, že Time Steps by byl snazší, ale takhle začínáme děti do 10 let.

Za něco, co se snaží povzbudit lidi se dvěma levými nohami, aby vstali a tančili, myslím, že by hudba mohla byly také o něco pomalejší.

Karen však řekla následující:

„Každý se může naučit tančit, může začít v mladém věku a jít až nahoru na druhý konec stupnice. Nezáleží na tom, na tanci je skvělé, že je v každém. Dostáváme ty výmluvy, že mám dvě levé nohy“ – je to nesmysl!. Někomu to trvá o něco déle než jiným, ale je to snadné, stačí vstát a jít a než se nadějete – budete tančit!. Jakou podporu nebo radu vám mohu dát ohledně učení se tanci? je to docela jednoduché, v každém městě, v každém městě je společenská nebo církevní síň nebo místa, kde se můžete naučit tančit. Rutina Strictly Get Dancing byla vytvořena tak jednoduše – 20 snadných kroků, většina z nich se opakuje a můžete je dokonce tančit v krabici! Představoval jsem si tě v nočních klubech, ve škole s kamarády v tělocvičně i v krásném parku. Tyto kroky jsou tak jednoduché, že chci, aby se celý národ zvedl a potřásl boky – je to tak snadné, ale pokud to nezkusíte, nikdy se to nedozvíte!“
V případě, že chcete vidět kroky a nespěchejte s nimi, všech 20 pohybů můžete vidět níže

Podrobnosti o tom, kde se akce konají, a jak se přihlásit na akci v Londýně, najdetezde.