Just Dance 2: Náhled

Tak brzy dostanu skutečnou kopii ke kontrole, ale pokud se nemůžete dočkat naší recenze Just Dance 2 byl vydán minulý týden a je k dispozici ke koupi již nyní.

Původního Just Dance se prodalo přes 3 miliony kopií a Ubisoft doufá, že aktualizované pokračování bude ještě populárnější.

Just Dance 2 bude obsahovat skladby od klasických hitů a legendárních písní až po současné špičky hitparád. Hráči si užijí tanec na široký výběr hudebních žánrů, včetně Pop, Country, R&B, Disco, Funk, Rock atd. Každá skladba má svou vlastní choreografii a taneční nadšenci se budou pohybovat celé hodiny. Od Rihanna’s SOS po Donna Summer’s Hot Stuff, od I Got You (I Feel Good) od Jamese Browna po When I Grow Up od Pussycat Dolls, hráči Just Dance narazí na písně a rutiny, díky nimž budou chtít hýbat nohama. A pokud stále chtějí více, budou si moci stáhnout skladby z rozšiřujícího se katalogu nových hitů.

K dispozici je také nový režim nazvaný „Just Sweat“, kde můžete sledovat své spálené kalorie. při tanci.

Nahoře můžete vidět snímek I Got You (I Feel Good) od Jamese Browna.

Hra vypadá vizuálně lépe než Dance on Broadway, kterou jsem nedávno || |328reviewed a doufám, že vylepšení byla aplikována také na hru.

Jakmile obdržím svou recenzi, dám vám vědět více.