Strictly Come Dancing – výsledky neděle 17. října

Dobře, vím, že je trochu pozdě a většina z vás už zná výsledky show, ale i tak o tom budu blogovat. 

Ze sledování pořadu v sobotu večer jsem předpověděl, že Michelle bude mít nejnižší počet hlasů diváků a půjde domů, ale také jsem navrhl na našemFacebook stránku, že Paul Daniels by se k ní přidal ve dvou posledních – myslím, že Ann převezme hlasy od Paula.

Přehlídka začíná profesionály tančícími charleston, energickou a zábavnou rutinu a takový, který Jared ve skutečnosti začne vypadat jako doma.  Zdá se, že celebrity následující týden předvádějí hlavní tanec, který posouvá Charleston vpřed od loňského konce seriálu.

Je zde rekapitulace sobotního večera spolu s komentáři porotců a reakcemi celebrit.

Nejsem nadšený z natahování vyřazení a nedostatek tanečního vystoupení by se mohl s postupem série vážně obrátit, producenti zapomněli, že představili taneční vystoupení po DJ Spoony měl tu smůlu, že dostal předčasné propuštění, které popíralo jeho potenciál.

První čtyři bezpečné páry jsou: Ann & Anton; Pamela & James; Peter & Erin; Patsy & Robin (Patsy vypadá, jako by omdlela!)

Craig dává Ann radu doslova „Tancuj, lépe“.
Len se ulevilo, že se nebude muset ukazovat jeho zadek v Tescu teď, když Peter není v posledních dvou.

Další je Tango Unleashed (choreografii Flavie a skvělé recenze na Twitteru).  Začíná to tím, že Flavia uprostřed podlahy je připevněna ke čtyřem popruhům, které se používají k jejímu tažení po podlaze, než se nakonec odepne a začne tančit s nejprve Vincentem, pak Jamesem, Robinem a nakonec Artemem (poté, co ji Robin hodí přes hlavu do Artemovy paže, přinejmenším působivé!)  James zvedne Flavii v náručí nad hlavu a hodí ji do náruče ostatních tří tanečníků.

Je to úžasné představení, nejvzdálenější od tradičního tanga, jaké jsme kdy na Strictly viděli, ale jako představení je skvělé se na něj dívat.

Krátký rozhovor s celebritami, které jsou zatím v bezpečí pak zpět do sestavy; další trezor jsou: Jimi & Flavia; Matt & Aliona; Kara a Artem.  První ve dvou posledních dvou jsou Paul & Ola.

Alisha všem nabízí hodně štěstí
Bruno konzultuje svou křišťálovou kouli a myslí si, že Jimi přehnal svůj výkon, vypadal nuceně a bránil svému talentu prochází skrz.

Claudia pak mluví s Paulem a Olou, Paul souhlasí s rozhodnutím veřejnosti zařadit ho do dvou posledních.  Byl by raději, kdyby šel domů, než kdokoli jiný v soutěži.

Peter Andre se pak objeví, aby předvedl svůj nový singl, který mi není úplně sympatický, takže ho přeskočím a pak se vrátím, abych zjistil, kdo jinak je ve spodních dvou.  V bezpečí a do příštího týdne jsou: Scott & Natalie; Felicity & Vincent; Gavin & Katya – umístění Michelle a Brendana do dvou posledních.

VT pak od těch ve spodních dvou, jak moc chtějí zůstat uvnitř.  Z těch dvou si Paul evidentně zaslouží jít a s Tanec by byl elementární, ale jak hlasovala veřejnost?

Pár, který tento týden odchází, jsou Paul a Ola.  Škoda pro loňskou šampionku, ale s Paulem jako partnerem by nevydržela o moc déle.  Bez urážky, Paule, ale vždycky jsi měl problémy.

Paul říká Ole, že je tu kdykoli vítána (i když Debbie není doma).

Takže to je týden 2, radši jdi na můj Jsou potřeba dvě recenze!