Trvá to dva – pondělí 18. října

Minulý týden jsem nikdy neměl možnost zhlédnout žádné It Takes Two, takže jsem si řekl, že se raději podívám tento týden.

V pondělí bude díl být Paul & Ola; Craig Revel-Horwood; Peter & Erin; Pamela & James.

Nejdříve VT ukazující celebrity a profesionály, kteří přijíždějí do studia na zkoušky a mluví do kamer.  Setkáváme se s Jaredovou rodinou, která přijela až z Utahu, aby viděli Jareda a Tinu, jen aby Tina měla plané neštovice!

Pak je čas na Paula a Olu…no Ola tak jako tak, protože Paul je zjevně v Manchesteru na show, takže se připojí na telefonu.  Ola diskutovala s Paulem, než vytvořila choreografii rumby, a shodli se, že nedělat z toho sexy tanec je pravděpodobně nejlepší cesta.  Ola předvede kouzelný trik, který potřebuje trochu zapracovat na jejím vystoupení, a pak je čas, aby se Paul přidal k telefonu.  Prozradí, že je v nadcházejících týdnech zaneprázdněný, takže to pro něj byl vlastně nejlepší výsledek, a pak musí 'sledovat' své nejdůležitější momenty po telefonní lince.

Len je poté ošetřen VT, který ho ukazuje jako trochu výstřední ze sobotního večera, než Craiga přivedou (neoholený a sám nevypadá tip-top!)  Len se také připojí k telefonu a ospravedlňuje své bodování (jen dal Pamele 8 kvůli roztočení podlahy, které mu ubralo na pocitu Rumba a to samé s Mattem Bakerem ve svém Quickstepu).

Craig mluví o své 4 pro Michelle „To je vše, co jsem cítil, že to stojí za to“.  Hlavní věc je její kyčle a ramena a souhlasí s Lenovou poznámkou o příliš vysokých podpatcích.  Jimi je další v palebné linii, přičemž Craig mluví o tom, že se příliš hýbe (zejména jeho ramena).  Craigovi se líbí Annin pokrok a vidí, že se tanci věnuje, i když „technicky je to propastné“.  Miloval Scott's Quickstep, ne tak nadaný jako Matt, ale se showbyznysem.

Nyní si Claudia promluví s Pamelou a Jamesem.

Pamela přiznává, že na konci tlačila na točení poté, co James cítil, že to nepotřebují.  Pamela prostě cítila, že by měla držet krok s dalšími velkými pohyby, které dělaly ostatní celebrity, a teď si myslí, že v budoucnu bude poslouchat Jamese.

Ukázalo se, že jejich dalším tancem bude Tango a já se těšíme, až uvidíme nějaké záběry z tréninku, Pamela je v tuto chvíli rozhodně ta pravá.

Konečně uvidíme Petera a Erin.

Erin byla taková šťastná, že ona a Peter zvládli rutinu.  Peter cítil, že Bruno nebyl tak konstruktivní, s komentáři minulý týden, jak by si přál.  Claudia prostřednictvím VT ukazuje, kolik fotbalových analogií používají ve svém tréninku… zdá se to docela málo.  V sobotu mají Charleston, podobný Quickstepu, takže by to mohl být další dobrý pro Petera, i když mohou mít problémy, pokud budou mít od sebe hodně času.

Erin odhaluje, že před sebou Charleston neprojela. , a se dvěma výtahy v něm by to mohlo být zajímavé představení!

Epizoda končí tréninkovým videem Tiny a Jareda, abychom viděli, co nám bohužel uniklo...není to tak špatné, ale je potřeba se podívat její kyčle při chůzi vpřed – potřebuje narovnat nohy.